Откраднат живот - ТЕМА 39 Критична точка... Доверие

• 48 512
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Хаха, превъзпитани, ама дръг път, поне аз де.
И по този повод вчера се спетнах един маратон - изгледах отново всичките епизоди от началото на сезона, че започнах да го гледам малко като по инерция след Дървото на живота. Миналия много ме напрягаше със всичките драми, депресии и т.н. и първите серии ги гледах отгоре-отгоре и трябваше да поправя тази грешка  Simple Smile.

Новите актьори изклчително добре пасват на образите, които пресъздават. Въобще много ми харесва и дори разни гафове не ме дразнят. Дори и Тасев ми харесва - ми дърво е, но има такива хора. Въобще, според мен
повечето актьори се справят много добре.

Открих и актрисата, която играе Ваня - ми много е добра. Не знам, дали защото вече знам, че е куку, но я гледах - ами тя наистина има налудничев подглед. Няма никакъв проблем да се разбере, че е тази жена е луда, е всъщност само Мазови не могат.
Когато Ина Фотева плачеше в банята и Генадиева и обясняваше, че трябва да даде време на лекарите и да изгради доверие беше може би най-добрата сцена на Мария Каварджикова в сериала. А Фотева със всека серия ми става все по-симпатична. Дано я чака щастие.
Зорница не е щастлива, стана ми дори мъчно за нея. Не разбрах защо всички така я обсъждаха, опасна била, заразна. Сигурно е много гадно да знаеш, че колегите ти имат такова отношение към теб.
Марио - както казва в една от сериите Пенев - Чък Норис и доктор Хаус в едно Simple Smile

# 646
Хахаха, мама Меца, представям си го Мазов с малкото Мазовче, на което.са сложили мини маска Joy

Доне, тя поне Ванчето си е официално луда Grinning
И все пак Лора още не може да достигне висотите на Наталия от минашия сезон.

# 647
  • София
Хахаха, мама Меца, представям си го Мазов с малкото Мазовче, на което.са сложили мини маска Joy

И професор Гочева му асистира Simple Smile

# 648
Аз мисля, че Ваня трябва да се гътне, иначе не виждам вариант да ги остави на мира.
Да я оставят в лудница е временно решение, все някога ще излезе.

# 649

Доне, тя поне Ванчето си е официално луда Grinning
И все пак Лора още не може да достигне висотите на Наталия от минашия сезон.

Откъде си сигурна? Едвам на 20ти епизод сме, има матрял за ехееееее Joy Представям си ги - Ваня ражда, Лора идва през нощта и взима бебето от родилното и отпрашва нанякъде Joy Сама нали, без Мазов Joy

# 650
  • София
Дона, фотьойла е от Икеа Simple Smile.

# 651
Росита, така като се изгледат един след друг епизодите, много по-хубаво се хваща цялостната картина:)
Зорница много добре я обрисуваха как беше стигнала дъното на отчаянието и самотата, създадоха ни отначало впечатлението, че е забила в безразборни връзки, което май се оказа, че не е баш така, после почна да се съвзема постепенно, до голяма степен благодарение на братята. В последните епизоди взе да заприличва на старата си Зорница от преди ерата Банков...
А Ина е разкошна. Кучка, но добра. Скоро очаквам всички да я заобичат в болницата.

# 652
  • София
Аз се чудя дали Кръстева няма да пострада по някакъв начин при историята с Ваня. Нали си пожела да не доживее до пенсионирането или нещо такова.

# 653
Rosita, много благодаря! Видях го сега в сайта им - много хубав!

Относно Ина -  искам да я видя как израства емоционално, как става все по-силна и самоуверена до степен, че в един момент реши да се изправи срещу мъжа си, за да защити болницата и хората в нея. то това малко граничи с лудост, но ще ми е хубаво да я видя в тази роля. Или, ако Фотев го убият, да видя как ще се справи с болницата сама. Има хляб в тази героиня, дано я оставят за по-дълго.

sea.sea има логика в думите ти, но се надявам да ни я оставят Кръстева още да й се радваме Sad Има прекалено много объркани души в тази болница, които имат нужда от добрата фея.

# 654
Аз се чудя дали Кръстева няма да пострада по някакъв начин при историята с Ваня. Нали си пожела да не доживее до пенсионирането или нещо такова.
Mr. Green Laughing Thinking

# 655
Росита, така като се изгледат един след друг епизодите, много по-хубаво се хваща цялостната картина:)
Зорница много добре я обрисуваха как беше стигнала дъното на отчаянието и самотата, създадоха ни отначало впечатлението, че е забила в безразборни връзки, което май се оказа, че не е баш така, после почна да се съвзема постепенно, до голяма степен благодарение на братята. В последните епизоди взе да заприличва на старата си Зорница от преди ерата Банков...
А Ина е разкошна. Кучка, но добра. Скоро очаквам всички да я заобичат в болницата.

Зорница вече си е същата според мен. Изобщо съм забравила как се опитаха да й създадат образ на "мъжемелачка", за мен това е в миналото вече. Помня как в началото много се дразнех и ме беше яд, че така щяха да й развалят образа, добре че беше само препратка към нейната критична точка.

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 12:19 от yanitsa.s

# 656
  • София
Fairy - така е. Вчера докато гледах и направо се изненадах колко съм забравила или просто съм пропуснала. Планирам да го направя пак след края на сезона.

Дона, и аз точно това исках да напиша - искам Ина да се се опълчи на Фотев, а не да го следва като послушно пале, Не знам какво ще се случи, но според мен този момент ще дойде, а и постепенно лекарите започват да я приемат.

# 657
Яница, образът на мъжемелачката изчезна според мен, още след срещата й с Тони и онзи неприятен разговор с Марио на тема „направи ли нещо на беззащитното ми братче” Grinning
Но след това дълго време беше твърде нещастна, плаха, самотна, отчаяна. Абе доста разнебитена беше. При целувката й с Марио я видях такава, каквато беше преди. Ще видим занапред каква ще бъде и дали кризата е преминала.

Хич не ми се иска Кръстева да умира... Confused

# 658
А, да. Освен евентуална смърт на Ваня, това е другото, което може да я извади от играта. Да убие или навреди на някого и айде - на топло Joy

# 659
Mалко спам, но сещате ли се, когато обсъждахме тази снимка и се чудихме дали отдясно седи жена или мъж, актьори ли са това или някой друг от екипа. Вече разпознавате ли ги  Joy  Joy
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт