Великобритания - Тема 74 Пролетна - Лятно Морска

• 63 876
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • На острова
Браво за козунаците! Аз обичам да меся и правя страшни питки и пити, на конци, на монци, обаче виж - две години подред се пробвам с козунак, кой от кой по гаден, и на вид и на вкус.

# 61
  • ENGLAND
Аз козунак бих хапнала вместо шоколадови яйца. Топличък Wink

Тъкмо меся Wink в по-късен следобед мога да почерпя топъл козунак  Sunglasses

Дорет хубаво да си изкарате  Hug дай някое мексиканско пейзажче да му се порадваме Simple Smile

Ние 4 дни в къщи, ММ ще почива, аз пък имам да пиша някои неща и ще използвам, че той може да се занимава с детето Simple Smile

Като се приберем в Англия ще направя албум във фейсбук и ще го пусна и тук.

# 62
  • Leeds, UK
Аз не съм се пробвала да правя козунак. Не съм сигурна, че ще излезе нещо читаво 😁.Много други неща правя, ама затова си трябва майсторлък и хубава фурна. Нито едно от двете имам.

Последна редакция: нд, 01 апр 2018, 05:50 от Happy Bella

# 63
  • UK
Аз ще го меся в хлебопекарната. После ще пека във фурната. Моята е ок

# 64
Не съм се престрашавала да меся козунак, но и с тази фурна не се разбираме много добре. Та едва ли ще рискувам точно тази година. Да ви е сладко! Сигурна съм, че вашите са много вкусни.

Аз съм влюбена в Snowdonia 😍. Искам да остана поне седмица, но уви-имаме само 2 дена и половина. И сняг видяхме в планината, и топло слънци ни пече в подножието на брега....красота! Напълни ми се душата.

Ако има празнуващи - Честит имен ден!

# 65
  • UK
Честита Цветница.  Честито на именниците 🤗😍

# 66
  • Истински се вижда само със сърцето.
Памперс и аз се влюбих в това място миналото лято Simple Smile с удоволствие бих се връщала там. Много ми хареса и някак си се почувствах у дома, особенно в планината и на едните водопади които посетихме.

Честито и от мен на имениците Simple Smile

# 67
  • След завоя в дясно

Ние сме букнали за три дена тук до някакъв резерват, Rutland waters.
Хареса ли Ви?

# 68
Честит празник на всички именници 💐💐Може ли да споделите къде ходите през лятната ваканция тук нещо което ви е харесало и пак бихте се върнали, че аз съм тук  от 3 месеца и не съм имала възможността да обикалям все още.

# 69
Илейн, не искам да си тръгвам. Хем почти нищо не сме видяли 😍 И такъв страхотен английски говорят всички, музика за ушите.

Малиа, ние всяко лято обикаляме в Англия по две седмици. На където и да поемеш, има десетки невероятни обекти за посещение. Никога не ни стига времето дори и за половината планувани неща. И навсякъде трябва непременно пак да се върнем.

# 70
Оф, и за Snowdonia завиждам, ама много път от нас. Голям срам, но тук не сме ходили никъде с нощувки, все до 2 часа с кола. Лятото сме в България, а ако ходим някъде през малките ваканции, то е до по-топло място.

# 71
Оф, и за Snowdonia завиждам, ама много път от нас. Голям срам, но тук не сме ходили никъде с нощувки, все до 2 часа с кола. Лятото сме в България, а ако ходим някъде през малките ваканции, то е до по-топло място.

Аз пък завиждам за топлите дестинации.ММ е труден в това отношение. Чакам детето да порасне за компания и да ходим двамката.

На нас ни е за първи път (не броя Северна Ирландия, то си беше като ходене в чужбина). До сега сме обикаляли или на 2ч от дома, или сме спали в роднини/приятели. Тази година исках истинска почивка някъде и понеже дестинацията е набелязана от преди 3 години, решихме тя да ни е първа.

П.П. В бързането днес не остана време за egg hunt. А детето само за това говореше. Вкарах го в магазин за сувенири и му казах, че види ли яйце-негово е. Аз видях страхотни каменни яйца и сега ме е яд, че не си взех.....Той, разбира се, друго си хареса-с дракон. Та това като идея за извънредни ситуации.

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 02:26 от Pampers

# 72
  • На острова

Ние сме букнали за три дена тук до някакъв резерват, Rutland waters.
Хареса ли Ви?

А, хареса ни, то ние винаги намираме по нещо да ни хареса. Не ми хареса времето първия ден, хаха, колко необичайно 😆 Ама валеше здраво, ни дъждобран да сложиш, ни чадър да носиш, бешв и много мрачно.
На следващия ден беше по-добре и направихме хубава разходка около езерото, свеж и чист въздух, малкият се натича на воля, бебето спа в количката. ММ ми вика: трябваше да си взема въдицата, синът: трябваше да си вземем колелата. Лятото ще в прекрасно, убедена съм! Ходихме и до околните селца + скокнахме и до Лестър.

Иначе лятото редовно обикаляме по крайбрежните градчета, къде с приспиване, къде без. Принципно на мен Корнуел много, ам много ми харесва, но също го намираме за доста далече.

# 73
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ние когато се роди детето започнахме да ходим за по няколко дни някъде.
Първо ходихме в Бриксам на море, всеки ден си правихме разходки до някъде. Дартмут е прекрасно място.
Миналата година беше Северен Уелс, 4 дни обикаляхме по цял ден и не ми стигна Simple Smile

Тази година не е ясно дали ще отидем някъде, но ние все в последния момент решаваме Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 14:33 от Илейн :)

# 74
  • Leeds, UK
Пак вали😐. Не е спирало от 3 дни. Утре заминавам за Шотландия, там поне студено, ама слънчево. Малкият само пита за излизане , в тоя дъжд къде да го водя. Там поне обуваме ботушите и да гази в океана. И майка му също😁.

Общи условия

Активация на акаунт