Професионални серии за коса - тема 119

• 112 082
  • 776
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте да попитам за отзиви за този шампоан? Simple Smile Ползвала съм Insight но изобщо не ми хареса.

# 46
Имам огромен проблем с косата ми-къса се жестоко и се скъсява сама....не знам какво да я правя. Cry
Направих си една ботокс терапия ,косата  стана по-плътна ,но отново  тънка и се къса.
Давайте идеи за продукти,терапии и каквото се сетите... Hug

# 47
За късаща се коса протеини и протеинова терапия според мен

# 48
Имам огромен проблем с косата ми-къса се жестоко и се скъсява сама....не знам какво да я правя. Cry
Направих си една ботокс терапия ,косата  стана по-плътна ,но отново  тънка и се къса.
Давайте идеи за продукти,терапии и каквото се сетите... Hug
И аз имам този проблем с късащата се коса,купих шампоан срещу накъсване Loreal Inforcer надявам се да спре накъсването..

# 49
  • София
Момичета, чудя се кой от двата финиша да си взема Mi Amante или Loreal Professionnel Inforcer.... косата ми се къса в краищата, но са единични косъмчета ... не е толкова зле положението. Ползвах Маракеш против накъсване - не съм доволна от него.

Dan_Stefi, само шампоана ли взе или цялата серия? Имах период, в който при ресане скъсаните косъмчета бяха повече от падналите от корена, тогава много ми помогна домашния еластисайзър, но трябва постоянство.

# 50
Момичета, чудя се кой от двата финиша да си взема Mi Amante или Loreal Professionnel Inforcer.... косата ми се къса в краищата, но са единични косъмчета ... не е толкова зле положението. Ползвах Маракеш против накъсване - не съм доволна от него.

Dan_Stefi, само шампоана ли взе или цялата серия? Имах период, в който при ресане скъсаните косъмчета бяха повече от падналите от корена, тогава много ми помогна домашния еластисайзър, но трябва постоянство.

Само шампоана взех понеже нямам възможност да взема цялата серия на веднъж Simple Smile

# 51
  • Бургас / София
Loreal Inforcer ми помага за накъсването. За накъсваща се коса никаква преса, сешоара трябва също да е на по малка степен иначе косата се заплита и се накъсва. Също така и трябва да се мие с по хладка вода. Мен топлата вода ми гори косата. Аз слагам и хидратираща маска, не знам протеина дали би помогнал по скоро ще заплете и накъса косата повече... Аз съм доволна и от шампоанът на Пол Митчъл за накъсваща се коса. Инфорцер и Пол Митчъл са ми фаворити сега.

# 52
  • София
Loreal Inforcer ми помага за накъсването. За накъсваща се коса никаква преса, сешоара трябва също да е на по малка степен иначе косата се заплита и се накъсва. Също така и трябва да се мие с по хладка вода. Мен топлата вода ми гори косата.
cityofangels, какви продукти от серията  Loreal Inforcer ползваш? Аз обожавам да се мия с гореща вода ... знам че е вредно за кожа и коса, а преса не ползвам, само сешоар.

# 53
Някой наясно ли е с пресите за коса и по-точно с на бейбилис. От селена ес си поръчах babyliss pro elipsis 3000, а дойде elipsis 3100. По проверка в нета е по-евтина от 3000, а уж я дават като по-нов модел. Много съм объркана дано да има някой по-запознат да поизясни нещата.

# 54
Аз ползвам преса само за повод това ще рече веднъж на 2/3 месеца,сешоар много рядко. Ползвам също митично олио за боядисана коса,но всички кристали и олиа са слаби на моята увредена коса за това винаги в шишето добавям малко арганово олио Saphir

# 55
В рамките на месец си отрязах коло 7 см. от косата и съм много доволна.
Повече се харесвам така, но като знам с каква скорост расте, много скоро няма да си личи.
Пробвах и финиша на Лакме Deep Care, ползвам го заедно с цялата серия.
Косата ми става много голяма с шампоана и маската, на по-дълга коса, която увисва от тежестта, този ефект е много добър.
Но на скъсената ми коса не ми харесва и си ползвам зелените Tigi - та и ми е много добре на косата. Комбинирам ги с Кенди олиото на Алтерна.

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 20:59 от marigold_

# 56
  • Wonderland
Някой може ли да ме ориентира откъде в София мога да си купя деми-перманентна боя?

# 57
  • Стара Загора
Marigold,  шампоана и балсама ли ползваш на Tigi? Косата ти беше небядисвана нали?

# 58
Здравейте!

Влизам в тази тема с няколко въпроса. Косата ми е ужасна. В смисъл може би аз допринасям за нейния вид, но..Мия я всеки ден, ако не я измия то на втория ден към обяд вече е мазна. Ежедневно я суша и почти ежедневно използвам преса, през ден почти маша. До тук все вредни неща. Решила съм тотално да се променя в това отношение. Пресата и машата ще ги използвам само, когато наистина реша, че косата ми не е достатъчно права, за да я изправя или по някакъв повод да я накъдря. Косата я боядисвам всеки месец.И в този ред на мисли искам да ми препоръчате подхранващ шампоан, маска или  балсам, хубава термозащита и т.н. Може и от една серия да са. Попитах и в другата тема, но реших да попитам и тук. Благодаря Ви, предварително!

# 59
"Може би" допринасяш?! Grinning Ти й разказваш играта с ежедневни преси и маши + боядисване всеки месец. Моята коса не е боядисана и единствено ползвам сешоар за минута-две вече когато е почти суха и пак се накъсва и изсушава сравнително бързо, защото и аз я мия всеки ден.
Никакви продукти няма да те спасят, дай й малко истинска грижа, т.е. поне не я пържи всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт