Обсъждане на имотни обяви 2

• 74 381
  • 791
  •   1
Отговори
# 375
Става все по трудно с тея апартаменти. В момента всички мазета и тавана са нагласени с палети и Икеа, и се продават. Следват картинки на сгради от МанЛи до Младост4, Изток до Симеоново, лъскави с обещана градина... на живо, 2 булеварда, кал и съдедни сгради на 2м, стаи от 10м2.
В други райони е по-добре откъм околна среда, но стаите пак толкова, а пътят до офиса ще е....

# 376
Икейските неща са супер гадни нали? Simple Smile По-гадни и от Виденов, Явор, Аико...

# 377
Стига де, аз много харесвам Икеа. Grinning

Между другото, искам да отбележа, че вече оспамихте жестоко темата за Пазара на недвижими имоти с пропаганда на Кръстова вада и аз предлагам да не правите същото и с тази тема, която до момента върви съвсем по темата. Много ще ми е неприятно да се наложи да се отписвам от тема, която съм пуснала (макар и по идея на Мишелин).

# 378
Нека спрем с Кръстова вада и обсъдим това неустоимо предложение в Изток, само за 220 000 евро, в които влизат 100 кв. стара къща за повече от тотален ремонт и 50 кв. намерение.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15235994923719 … k=3q1a14&f1=1

# 379
Нека спрем с Кръстова вада и обсъдим това неустоимо предложение в Изток, само за 220 000 евро, в които влизат 100 кв. стара къща за повече от тотален ремонт и 50 кв. намерение.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15235994923719 … k=3q1a14&f1=1
Ето това вече е в толкова лошо състояние, че и бригадата ще види зор да го оправи.
Тия хора са луди.

# 380
Това е за бутане Simple Smile

# 381
  • Blondeville
Ако правилно разбирам, в обявата пише, че се продава ЕТАЖ??!!! от тази съборетина...За 220 000 евро...безмълвна съм...

# 382
Мда. Има и някакво сладко строежче пред етажа, който се продава. Току под носа им. Но имаш право на надстрояване на тавана. Изобщо..

# 383
Даа, наистина е неустоима тази обява. Бих дала толкова, ако беше един етаж и прилежащият парцел е само на купувача след сделката. В тези условия - цената е невъзможна.

# 384
Не знам какво се случва с другите етажи. Най-вероятно е пълен хаос с документите, кой знае дали е законен този строеж. В най-добрия случай някой ще изкупи всички етажи и земята и ще построи нещо ново. В такива случаи хич не съжалявам за изчезващите кооперации в старите квартали. Като обикалях да търся на най-големи мизерии съм попадала точно в Изток.

# 385
луди хора, за връзване

# 386
Зависи какво наричаш мизерия. За мен мизерия е липса на отстояние и въздух между сградите, а не падаща мазилка и стара дограма - за разлика от първото, второто е въпрос на един ремонт.

# 387
Стига де, аз много харесвам Икеа. Grinning

Между другото, искам да отбележа, че вече оспамихте жестоко темата за Пазара на недвижими имоти с пропаганда на Кръстова вада и аз предлагам да не правите същото и с тази тема, която до момента върви съвсем по темата. Много ще ми е неприятно да се наложи да се отписвам от тема, която съм пуснала (макар и по идея на Мишелин).
Това надявам се е по темата. Нека да обсъдим плюсовете и минусите на този апартамент. Milittana ми го постна преди няколко дни. Определено е интересен за обсъждане. https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1d15250848156596 … k=3potge&f1=1

# 388
Даа, наистина е неустоима тази обява. Бих дала толкова, ако беше един етаж и прилежащият парцел е само на купувача след сделката. В тези условия - цената е невъзможна.

Тогава цената нямаше да е 200 К, ами 1000 К Wink

# 389
  • София /Абсурдистан
Много моля някой да ми каже защо тази агенция никога не публикува цени на жилищата, които продава
https://www.bulgarianproperties.bg/listing/66099?utm_source=face … mpaign=FB_DynR_BG
Е добре, снимки сложили добри и подробни, да кажем. Ама аз искам първо да видя дали мога да си го позволя, а ако не мога, какъв смисъл брокери да ми надуват главата и да ме успиват, аз и без това не поддавам изобщо на номера  и успиване, само да ме ядосат накрая.
Иначе имат много и интересни предложения, но според мен щом не дават цена, значи е много скъпо. Или пък да се пазят от конкуренцията?

Общи условия

Активация на акаунт