Юлски мами 2018- Тема 4

• 56 298
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
И аз да се оплача- в 22 седм си счупих крака и ми правиха операция, сега на цялата лудница съм с шина и патерици. Боли ме кръста, гърба, крака, дупето, с две думи място не мога да си намеря. Не мога да спя по цяла нощ и откачам. Да не говорим, че не мога да излизам и се бях сдухала тотално. Трябваха ми три седмици да приема ситуацията и да се примиря, че сега, когато ми е времето да се разхождам и да си пазарувам за бебето съм затворник у дома. На всичкото отгоре докторите ми казват, че ще родя с патерици, заради допълнителната ми тежест от бременността няма да ми разрешат да ги хвърля преди това Sad Дано поне проходя до раждането, макар и с патерици, че после да си гледам детето. И аз се оплаках Grinning Пожелавам на всички леко доизкарване на бременността и здрава бебечета покрай термин Simple Smile

# 136
Здравейте мамии Cupid
Офф и аз съм изнервена цял ден на работа ми беше некомфортно,сънливо и отделно съм със лека кашлица от няколко дена,че сега за капак и като се върнах от работа си измерих температура имам 37,5 Rage
Настинахх ли,вирус ли е не знамм ама хич не ми е добре...

# 137
Сънсет, и твоето положение не е лесно. Радвай се, че бебето е добре и само ти си пострадала и то не фатално. Аз като откача се успокоявам с това, че скоро ще гушкам бебка и си повтарям, че има трагични ситуации.
Все пак е важен крайният резултат, а той ще е повече от положителен. Hug

# 138
Като сте почнали и аз да помръкнам. Страдам от паническо разстройство и по цял ден имам паническо атаки. Страх ме е да излизам на вън,а времето е супер яко.Всеки път когато излизам ми става лошо.Депресирала съм се яко и все негативни неща мисля.Вече сили не ми останаха.След 6 неуспешни бременности някак си сега всичко  и е нереално и не знам защо  е мога да се зарадвам,а все очаквам  нещо лошо да се случи.....Офд олекна  ми като си изказах мъките

# 139
Ами дай и аз да се оплача...😒
Ще работя до края, живот и здраве и нищо не ми тежи, даже забравям, че съм бременна, само ритниците ми го напомнят..
Иначе съм под огромен стрес. Имам си проблеми в къщи и не знам изобщо какво ме чака занапред.
Бъдете здрави и успех на майчето с разкритие и майчето със счупено краче! Останалите- не се ядосвайте, животът е прекрасен! Предстои ни да дарим живот! 💗😌🌟💃❤

тери, и аз съм минала през това. Сигурно е ужасно докато си бременна?..Стискам ти палци и бъди спокойна! Всичко ще бъде наред! 💗

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 19:00 от Mom of 3

# 140
  • Варна
Момичета само си представете сладките малки носленце и устнички на бебчетата.. съвсем скоро ще гушкаме такива пъшкулчета. И аромат на бебе навсякъде около нас и малки сладки дрешки и чорапки. Всичко ще забравим още първите часове след като ги гушнем. Лека вечер на всички Simple Smile

# 141
Здравейте бъдещи мамчета!
Включвам се и аз с мойте притеснения☺
В 26 г.с съм имах няколко розови капки на хартията,дали има повод за притеснение.
Само веднъж беше. В петък съм на преглед.
Благодаря предварително!

# 142
P2424 на твое място не бих искала преглед за разкритие, той се прави при оплаквания и по преценка на доктора. Ще бъда малко груба но директна - мен не ме кефи някой да си навира пръстите и да опипва има ли разширение или не, а често и докато бъркат и да е нямало доктора може да направи. Така е и при раждане - някои решават да ускорят процеса, което е абсолютно не ок за мен и те бъркат по често само и само да раждаш и да им се махаш от главата. Скъсването на шийката ми го мериха днес на втора ФМ. Следващото сигурно ще е чак на 3та ФМ, ако няма предпоставки. Това също не е рутинни преглед всеки месец или нещо подобно, защото е с вагинален ехограф, който не е препоръчителен. С каката чак в 8мия ми мериха, сега съм рискова затова от сега.

# 143
От както влязох в 7 ми такава умора ме е налегнала и с пълна сила се завръща непоносимост към някои миризми и гадене Sad . Сега рАзбирам защо казват , че вторият триместър е най- хубавият. Последният път питах моят АГ за разкритие- отказа да ме прегледа. Каза , че от края на 8ми началото на 9ти месец ще има такъв преглед. Защото при преглед също може да се предизвика минимално разкритие. Питах и друг доктор който го потвърди. Така, че момичета не настоявайте много много за такъв преглед ако нямате някакви оплаквания. А и колко жени около мен казват , че безпроблемно са изкарали до край бременност с 1-2 см разкритие и то без да лежат на легло. Пийте магнезий , разхождайте се когато можете и не го мислете много много.. предполагам мамите които са с първа бременност повече се вглеждат във всеки симптом, а такива с втора и трета.. малко по през просото я даваме ( и покрай другите деца не ни остава мн време да г мислим ) . Мами от Варна кажете някой магазин за бебешки дрешки  и колички и други аксесоари. Аз ходих в магазин Зарафа , но не ми допаднаха нещата там. Мисля тези дни да мина и през хиполенд за колички. Кажете какво мислите за стъклени шишенца за бебета? Дали е по- трудна подръжката им? Но пък са ми толкова по практични.. пластмасовите помътняват бързо, а ако се ползват за АМ след седмица усещам и някаква миризма.

Здравей, аз също не съм купила количка още. Смятах да ходя именно в зарафа. Иначе Хиполенд Гранд Мол, сладури, Галикс, рая. Смятам да ги пообиколя.

# 144
  • София
Сънсет, стискай зъби и всичко ще е наред. Аз продължавам да си мрънкам - вече и любимото ми занимание не мога да върша - не мога да спя. Тая нощ само 2 пъти станах по малка нужда, но след 2те ставания ми отне едно 30-40 мин да заспя. Направо се чувствах като някой кит.

# 145
Здравейте,юлски мами!
Записвам се при вас с термин 4 юли на 38 г. от Бургас.Ще бъде трето раждане(момиченце) при двама батковци!

# 146
  • Пловдив
Аз пък няма да се оплаквам Simple Smile Еми хубаво ми е, щастлива съм и това е. Всичко друго е на заден план за мен

# 147
Здравейте и от мен,

Лелеее, бая съм ви изтървала и за съжаления нямам време да се върна да ви чета назад.

За щастие всичко е наред при мен. Започва все по-често да ме боли кръста и някакъв мускул под таза като вървя.
Мажа се обилно с кокосово масло, ама от време на време гледам, че се появяват стрии и май ще пробвам с мас - гнусничко, ама ефикасно.

Края на месеца, тоест края на 6я месец начало на 7ми ще пътувам към България и малко ме е страх за полета как ще протече , че и съм сама с 2г ми дъщеричка и багаж Confounded

Да ви питам вашите бебоци мятат ли се яко ? Аз чак се чудя да не би нещо кафе дето пия и да го превъзбуждам....то аз се плюнча на една чаша цял ден, ама бебка яко си се джаска.

# 148
  • София
Здравейте и от мен,

Лелеее, бая съм ви изтървала и за съжаления нямам време да се върна да ви чета назад.

За щастие всичко е наред при мен. Започва все по-често да ме боли кръста и някакъв мускул под таза като вървя.
Мажа се обилно с кокосово масло, ама от време на време гледам, че се появяват стрии и май ще пробвам с мас - гнусничко, ама ефикасно.

Края на месеца, тоест края на 6я месец начало на 7ми ще пътувам към България и малко ме е страх за полета как ще протече , че и съм сама с 2г ми дъщеричка и багаж Confounded

Да ви питам вашите бебоци мятат ли се яко ? Аз чак се чудя да не би нещо кафе дето пия и да го превъзбуждам....то аз се плюнча на една чаша цял ден, ама бебка яко си се джаска.

И да пия кафе, и да не пия - мята се като луд. Доста си дивее, явно още му е широко. След някоя друга седмица няма да е толкова активен като му отеснее.

# 149
Оххх както сте почнали да се пооплача и аз...Винаги обичам всичко да е планувано и наредено,а все ми се случва обратното.Откакто съм бременна все някакви непредвидени неприятни ситуации изкачат.На всичкото отгоре сега може да се наложи и ММ да отсъства за няколко месеца,по независещи от нас причини,а мислихме да сменяме квартирата.И сега седим на полусъединител както се казва.Не знам тук ли ще оставаме,ще се местим ли или ще се наложи да се върна в моя апартамент,където живее баба , докато се прибере ММ.И това незнание направо ме убива...Иначе поне всичко с бременноста върви добре,само където от хормоните явно,все ме избива на притеснение,че даже и до рев стигнах вчера ей така от нищото ( а не съм въобще от хората които лесно стигат до там).А ми се иска да съм максимално спокойна заради бебо,знам че му се отразява и на него...
Знам,че на фона на проблемите на други , моите не са чак толкова големи,ама друго е човек да си сподели и помрънка сред мами ,които разбират колко сме емоционални в такъв период.
Иначе съм на преглед тази седмица,дано поне там да мине всичко успешно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт