Юлски мами 2018- Тема 4

• 56 295
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Иследвания за гестационен диабет може и да се направят по рано от 15 до седмица до към 27..28 аз ги направих по рано моите в Италия в частна клиника.За в България незнам дали се правят може и да има например в Токуда Болница..Не съм сигурна....

# 91
  • София
Наталка, не мога да си представя какво си преживяла. Искрено съжалявам, че е трябвало да преживееш този ад.
Аз не мога да се начудя, що за лекари биха те пуснали сама да си ходиш в такава ситуация. Как не са те закари по спешност в някоя по-добра клиника, не ми го побира мозъка просто.
Никога не може да се забрави такова нещо, но силно вярвам, че скоро ще имате едно хубаво и здраво бебенце.

# 92
Миличка, и аз те прегръщам силно! 😢
Ужасно е безсилието от безхаберието на лекарите! Нямам думи....😒
Бъдете силни и не се предавайте! Сигурно си млада, времето е пред вас! Обичайте се, подкрепяйте се и гледайте напред! Над вас винаги ще бди малкото ви ангелче! ❤

# 93
Мила Nataliq777, много съжалявам за това, което си преживяла! Загубата на дете е непреодолима, прегръщам те силно и вярвам, че много скоро ще се радвате на прекрасен бебок!

# 94
Наталия, просто бъде силна, колкото и идиотско да звучи. Господ ти праща ужасяващо изпитание, но всичко ще бъде различно след време. Ти никога няма да забравиш твоя малчо, но след време ще има и друг малък бебо, който ще те прави безкрайно щастлива. Бебко е някъде на по-добро място и винаги ще е с теб духом.

# 95
Наталия, съжалявам Cry Разплаках се на разказа ти... Това, през което си минала е най-ужасното нещо, но ти пожелавам да бъде последното лошо нещо, което ти се случва в живота!
Много съм възмутена и дори бясна на тези “лекари”, това не са хора!

# 96
  • Варна
Натали , Бъди силна, и ти пожелавам в най скоро време да гушкаш бебче!
П. С. Моля те колкото и да ти е трудно изискай аутопсия и причина за смъртта . Важно ще бъде за следваща ти бременност. Понакога причините могат да бъдат редки генетични мутаци.

# 97
Наталия, историята ти е покъртителна и възмутителна от гледна точка на незаинтересованост и безхаберие на тези, които уж трябва да ти помогнат да дадеш живот. Болката ти е огромна, знам, изживяла съм я, сега плача с теб. Не се забравя никога, така е, но с времето болката отива в някое кътче и се притъпява.
Дано никой не изживява такава трагедия, никоя майка не заслужава... Бягай далече от тази болница в бъдеще и никога не се доверявай на онези лекари, у които не е останало човешкото отношение. А занапред, само късмет!

# 98
Аз лично се разплаках от историята на Наталка, още веднъж страшно съжалявам, съжалявам и заради некъдърните доктори, на които си попаднала, струва ми се, че детенцето е инало шанс ако адекватно са реагирали и е имало специалисти!
Благодаря ви за мненията за теста, ще попитам следващия път доктора ако прецени, че имам нужда да си го направя.
Светли празници на всички желая и много здраве!!!

# 99
Здравейте, момичета! Записвам се при вас с термин в края на юли. Следя ви от самото начало. Хубави и светли празници! 😊

# 100
Здравейте!Мъчи ме влажно кашлица,гърлобол и хрема.Напишете ми някой бабин илач.

# 101
Здравейте!Мъчи ме влажно кашлица,гърлобол и хрема.Напишете ми някой бабин илач.
Отиди на лекар. Или поне по телефона се консултирай. Все пак си бременна.

# 102
Светли Великденски празници, момичета Simple Smile

# 103
Здравейте юлски мамиии Heart Exl Желая Весели  великденски празници на всички и лека и безпроблемно изкарване на бременността.
Записвам се и аз при вас,с термин 24 юли -момиче. От София съм на 23 години Kissing Heart

# 104
Наталия, много съжалявам за всичко, което си преживяла! Нека и Бог е с теб и също те закриля, както мъжа ти ти дава опора!

Общи условия

Активация на акаунт