Октомврийчето пюрета иска вече, порасна малкото човече - Тема 7

• 59 938
  • 775
  •   1
Отговори
# 105
Много сладка Габи с бузки само за щипане 😁 честити 6м!
Аз започнах захранването преди 4 дни с тиква, хапва си момчето за сега.
Вашите мъници драскат ли се? Моето диваче е нон стоп с надрано лице 🙄 Като му отрежа ноктите и има пауза 4-5 дни без нови драскотини, тъкмо зарастнат и айде пак на ново.

# 106
Драска се от време на време.Дори и с току що изрязани нокти пак успява да се надере.
Честита месечинка на сладуранката Габи. Heart

# 107
  • София
Честита половин годинка на Габи!

Ох колко обичам това време, цял ден бяхме навън! Взех и слънцезащитен на Юриаж, комплект с термална вода.

# 108
  • София
Unknown, от някоя аптека ли ги взе и комплект ли са ? Че и аз искам да му взема, но не знам какви

# 109
  • София
Ето това е. Взех го от аптеки Фармастор, но ги има във всички. Слънцезащитното кремче е минерално, 50мл, 50ти фактор и е точно за бебенца. Няма химични филтри, без аромат и алкохол е, хипоалергенен и водоустойчив.
Термалната вода е без отмиване и я дават за лице, тяло и под пелените.

А и един бебешки червен чорап показвам.

# 110
Честита месечинка на сладката Габи Heart
Попи, ще ми е изключително приятно да се видим, задължително да ми пишеш, дано да съм в града Simple Smile

# 111
Как си личи, че хубавото време дойде. Преди като вляза все имаше какво да прочета, а сега по цял ден всички сме по парковете и рядко се пише. Днес си мислех, че нищо чудно да съм се разминала с някоя от вас, ама като не се познаваме..

# 112
И моя се дере. Всяка сутрин го заварвам като след борба с мечки...
По цял ден сме навън, но е скука.. Не ми се излиза с други майки, че разговорите са основно за мазила, играчки и други такива. Повечето време съм с  майка ми. Добре, че се пенсионира, че ни е на разположение. Навъртаме по 3 км на ден Simple Smile вие какво правите като сте навън? Богомил вече спи много по-малко навън. Вече ще слагам летния кош, иска да гледа, а в зимния се кисне.

# 113
Сложих и аз летния кош, утре ще го разходим за първи път. И моята спи вече малко навън. Ама по някое време гледам да заспи пак, че вечерите едва ги издържа. Мен ме дразнят хората по парковете, както свикнах в лошото време да е пусто и сега ми се струва ужасна лудница.

Благодаря на Unknown за идеята за слънцезащитно кремче. Точно с минерални филтри търся да купя.  Hug

# 114
И аз преди седмица изкарах коша за 6+ месеца. Доста по-различно е. Не спи както преди навън, но се зазяпва настрани и е спокойна. Аз също гледам да съм или сама, или с приятели навън. Избягвам запознанства покрай детето със случайни майки по градинките. Зад блока има една банда, които по цял ден люпят семки и пият бира, та ми се налага да се разхождам на други места.
Много обичам да се разхождам и днес гледах приложението, което следи колко вървим и показва, че за последната седмица всеки ден минавам по 5 км. минимум.

# 115
AleksandraT, сега като се издаде, че работиш на летището, може ли да ти подосаждам малко с един въпрос?  Embarassed Искам с бебето да летим с Райън до Атина, обаче за новородено ми дава единствена възможност такса за новородено, която е по-скъпа от моя билет. Не може ли без тази такса? Не искам бебето да ползва отделно място, ще седи в мен. Не ми трябва и багаж за бебето, така или иначе ще ни чакат на летището. Някъде срещнах мнение, че може да се вземе редовен билет ако излиза по-изгодно и искали акта за раждане на летището, но не разбрах точно цялата процедура. Имаш ли представа?

# 116
Ние имаме куче. Разходките в парка са ни и за социален контакт за него. Днес се запозна с едно много сладко паленце от неговата порода. Беше омагьосан. Голяма игра падна.

Бебо почна да забелязва кучо. Още не му пука от лая, обаче вече се опитва да го пипа и гушка.

# 117
  • София
И аз си намерих компания за излизане. Днес бяхме 5 мами с толкова бебешора. Най-малкият е на 3м и ми стори толкова дребен..

# 118
  • София
Попи, няма как без тази такса за съжаление. Ето тук е доста подробно описано и за седалката до теб https://www.ryanair.com/bg/bg/useful-info/help-centre/faq/travel … ing-i-should-know
И аз си обикалям самичка, виждам и други майки в квартала сами...ами трябва всеки ден по едно и също време да ходя в някоя градинка,че да стане приказката

# 119
Здравейте мили мамчета ,
Аз съм от ноемврийките но ви следя,защото много ми помагате и сте супер готини...
Искам да споделя...ако може някоя майка да даде съвет Sad... Нашето бебче се храни много малко,пробвахме вече 5 храни(аптамил,аптамил комфорт,лактана био,хип комбиотик и на дм био някаква) сега му давам Лактана,но бебчо се храни много малко,за целият ден изяжда 500мл .. приблизително,,някой ден малко повече,друг дори по малко.Като килограми на 4месец и една седмица беше 5,400 и 60,5см.Сега от вчера 19 часа не иска да яде.. Sad будихме го в 1 ,после в 6 ,изяде 40 и това е само спи,няма температура.Просто незнам какво да правя вече,лекарката казва злоядо е и това е... Sad Извинявам се за дългия пост...просто имах нужда да си изкажа мъката  Cry

Общи условия

Активация на акаунт