Октомврийчето пюрета иска вече, порасна малкото човече - Тема 7

• 59 942
  • 775
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ако пълни памперса и е спокойно, може просто да му стига млякото. Нормално е бебетата да се наяждат с различно количество, както и да качват с различно темпо. До 6м бебето трябва да е удвоило килограмите от раждането.

# 121
Благодаря много за бързия отговор,всеки ден или през ден има пълно памперсче,не много пълно,но може би заради по малкото количество,което изяжда.3 кг се роди,съвсем възможно до 6 месец да станат 6 ,благодаря много наистина,винаги ме успокоявате и абе страхотни сте!

# 122
  • София
Колко се е родила? Как наддава всеки месец? През деня не бодува ли повече да иска да я разнасяте да гледа и разглежда?

Елени няма да ги удвои със сигурност Unknown Simple SmileSimple Smile

# 123
  • София
Ай сега, винаги има изключения. Тя и се роди голяма май, нещо ми се върти в главата, че към 4кг, а сега е 7кг или бъркам?

Аз черпя, че моя звяр днес става на половин годинка. Честита месечинка и на Боги на Пийкок.

# 124
  • София
Хай колко го чакахме това зверче гледай вече 6 месеца- честит да е душичката!
А да 4290. Wink на 16 или 18 ще я водя и ще видим.

# 125
Момче е,роди се 3 кг,49см. Амиии 500 гр наддава средно,последно беше качил 400 гр.През деня спи много различно някой път няколко пъти по половин час,друг път прави и едно по дълго спане по 2 часа,3 часа ако сме навън...Вчера за целият ден имаше едно спане 3 часа и от 16 часа до 23часа изобщо не беше спал.Сега е на 4 месеца и половина.През деня..постоянно трябва да го забавлявам сам не се заиграва,постоянно го занимавам с нещо или го разнасям,ако не иска легнал.
Честита Месечинка на всички бебоци и на майките,да са живи и здрави !

# 126
Алекс, обаче ако детето седи в теб не плащаш нищо, брат ми живее в чужбина и нон стоп летят с пелемнника ми откакто е бебе, сега е на 1г и са тук и пак нищо не са платили защото той седи в майка си, дават ти само един колан разширен. Примерно големия ми син това лято беше на 3г и си му платихме абсолютно нормален билет. Попи по-добре звънни и питай самата компания но аз до колкото съм ауеър докато седи в теб нищо не плащаш, това естествено с таксата бебе го правтя нарочно защото някои хора ще се излъжат да купят, и те ще ми сложат предполагам някакъв бебешки стол на който нали се сещаш колко ще остане той:)))
Крис, бебока когато яде изпитва и някакъв дискомфорт, да се гърчи или преди да го е правил? Значи попринцип на тази възраст могат спокойно да правят по 6-7 часови паузи без проблем...
Аз вчера цял ден бях в борисовата от 12 и 30 се прибрахме чак в 6 и 30, е няма такова добро бебе като е навън и в количка:) После ходихме до Александър Невски и през военната академия и айдее стигнах Гео Милев голяма разходка беше. И за цялото време изкарахме с една смяна на памперс и едно ядете в 4:) Между другото вчера му дадох попогешка бял морков, е облиза си пръстите това дете, направо...Обаче не е акал от оня ден, вчера пропусна и дано да не почва пак с тия неговите щото сега е на твърда храна и АМ, не е само на кърма. Иначе не е от моркова щото той само 5 лъжички му дадох после стандартно си излумка тиквата, вчера всичко изяде обаче пак пи мляко аххха иска си макото човека:)

# 127
  • София
Сори незнам що реших, че е девойка.
Явно си е кротушанко:) Вземете предвид и вие как сте като кг и тегло. Имам аз една позната  с мъжът й са по 260 и по 60 кила и ми вика тя Андреа нисичка и слаба. Е каква да е бе братче.
И мойта повече пт 500 гр на месец не качвала и преди на кърмата и сега с АМ.

# 128
SmileSmileSmileSmileSmile
Вземете предвид и вие как сте като кг и тегло. Имам аз една позната  с мъжът й са по 260 и по 60 кила и ми вика тя Андреа нисичка и слаба. Е каква да е бе братче.

[/quote]Smile

# 129
  • София
Оф по 160 де. Е така е готвя, пиша държа зверо викам по брат й да става абе мани чудооо.

# 130
Попи, ще питам брат ми като станат как става и ще ти пиша.но със сигурност не купувай билет.

# 131
Поповод на майките и излизанията и новите запознанства,аз съм я докарала до такава ситуация че вече в парка на Гео Милев като излезна и някой път се крия:))) Много познати се оказаха с бебета оттам те ме запознаха с някакви тяхни майки и в един момент ми идва в повече, мен изобщо не ме кефи с 5 майки да бутаме колички, обичам си с една, две да съм и да си имаме лафчето. Не бягам от това да си говорм за бебоци и бебешки работи защото това ми е в момента ежедневието но подбирам със сигурност ако видя някоя че е тотално изтрешяла нямам никакви скрупули да и покажа че не искам с нея да се разхождам:) Знаете си ме аз си цапната в устата и изобщо не ми пука. Но се радвам че близка моя позната се оказа с бебе защото ми е добре с нея и Мистър Бамбуу ми е страшна компания:) Супер си прекарваме и с нея рядко даже говорим за бебетата, по някой път забравяме че имаме бебета:)))

# 132
Крис, щом и педиатъра те успокоява, не се притеснявай. Но винаги можеш да потърсиш и второ мнение, ако не му се доверяваш. Или вариант захранване от по-рано??
Боян е запечен вече седмица! Никога не е пропускал повече от ден и ни тиква, ни миква не помага. Днес и термометъра бутнах - не ще! Всеки ден по няколко пъти упражнения с крачета и масаж на корема - тц! Ако и днес нищо не излезе, дайте идеи какво да правя?
Иначе е в прекрасно настроение, понеже сме във Варна и има и други хора около него, такъв кеф му е, по цял ден се смее и играе, дори спи по-спокойно. По цял ден сме навън, много добре му се отразява.

# 133
Алекс, Ема, благодаря! Засега в темата на Райън ме открехнаха на трикче да купя нормален или детски билет и да им пиша на хелпдеска да сменят възрастта. Защото таксата за бебе дава право на количка и не знам си какво, което аз няма да имам. Едва ли имат по-тънка опция, все пак са нискотарифна компания.

Тони, освен да захраниш с пюре от сини сливи, друго не ми хрумва.

# 134
Unknown, Пийкок, честити месечинки на сладурчетата ! Да са много здрави, щастливи и спокойни Heart

Крис, на твое място и аз бих се притеснявала с тази липса на апетит. Иначе като цяло за 4.5 мес. изяждането на 500-600 мл може би е окей, но пък ми се вижда малко на мен.
Милумил от млеката можеш да погледнеш, чела съм, че е по-сладко и може да му хареса повече.
Аз бих потърсила второ мнение. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт