Октомврийчето пюрета иска вече, порасна малкото човече - Тема 7

• 59 987
  • 775
  •   1
Отговори
# 195
TsvetelinaP, а как се отразява слънцето на кожата?

При нас резултатите от Омни биотик Панда, Липобаза и Нанобаза са възхитителни. А сега от слънцето последните 2 дни нещата са вече почти идеални. А преди един месец бузите бяха пред инфекция.

Тя е много бяла и аз я крия с количката. Може би и аз трябва да взема Пандата. Но ще е другия месец, че този дадох над 100 лв.  само за козметика и лекарства.  То  е ясно, че АД и да излекуваме сега обривите, пак ще се появи и смятам повече да не давам крем с кортикодтероид, просто сега е много зле. В търсене на решения положението се влоши и пак стигам до кортикодтероида, който толкова исках да избегна.

# 196
И Неда е доста светла. Взех слънцезащитен крем и я показвам за много кратко на слънце.
Аз така и не разбрах какво причинява АД, но категорично за себе си реших, че ще пробвам без кортикостероиди. Измъчих се да я пазя да не се чеше, но си струваше.

# 197
  • София
Ох, измъчихте се с тоя АД. И вие, и бебоците. Дано бързо да го израстнат.

# 198
  • София
Кажете какво да давам на малчо за кашлица...от вчера подкашля а тази нощ вече е и с гадна хрема. Вчера давах половин ампула витц ц, осцилококцинум, капя физ.разтвор, правя инхалации, капя сребърна вода...но първо се появи кашлицата и затова се притеснявам, че не е сополи които се стичат и затова да кашля

# 199
Аз давах Синекод,но ми беше предписан от лекар,доволна съм още на втория ден имаше ефект,давах 5дена по 5капки на ден,по спомен.За носа ползвам стеримар.Най-добре питай педиатъра.

# 200
  • София
Стодал е хомеопатичен сироп, но все пак питай педиатър за сигнатурата. Много е гадно болно бебе на празници. Бързо да се оправя!

# 201
На Богомил му бяха изписали Drill Calm baby, когато беше болен

# 202
АД много добре му влияе слънце и море, през лятото на всички деца с АД им затихва. Но винаги със слънцезащитен крем. Цвети това за тестовете не е вярно на моя бебок му ги направиха когато беше на 1 месец, просто всички педиатри са останали в 20 век имам чувството. Пред кабинета на алергология има толкова бебета кое на 1 месец кое на 2, на 5... Така че смело можеш да запишеш час при Димитров- най-добрите добрия е в БГ я момента за деца. В Токуда работи. Спокойно кортекостероидите са вредни ако ги ползваш дълго време, примерно месеци наред от мазане 6-7 дена нищо няма да му стане, и не го прекъсвайте мазането въпреки че ще видиш подобрение още на 2-рия ден сигурно. Това е важно. Обаче идеята е следната, ако причината е на лице вероятността след спирането пак да се появи и то двойно е много голяма. Но щом е зле значи трябва, а АД е много опасно да не стане инфекция на кожата така че го мажи както са ти казали. Слушай си лекарите защото колкото и да са всички един да хванеш втори да треснеш са все пак лекари.Омнибиотика категорично много ще помогне. А Дерма е другата добра козметика освен Биодерма но нали знаеш че те си имат нормални серии трябва да вземеш за атопична кожа, Биодерма е интензив а на А Дерма мисля е Екзомега. Schnappy, е намерила правилната козметика за нейното детенце и това е супер,но всяко дете се влияе от различни неща и всеки АД е с различна сила , първопричина и това че примерно при нас или при Шнапи е подействало Еди си кое не значи че и при вас ще е така. Всичко е на проба грешка а тези козметика и АД. Другото е като имаш парички пак вземи си този Скинаним, аз доста проучих, гледах фирмата си е лицензирана официално, оказа се че не го знаят много в Германия и не го предлагат в Аптеки защото има други заместители на крема които са много по Ефтини но ако отидеш я аптека в Германия ще ти го поръчат и доставят. Разбрах и защо така вълшебно действа, оказа се че среброто действа като Антибиотик, антисептичен е ,успокоява кожата. Приятелка което кърми се беше изгорила и са и сложили сребърна превръзка защото кърми и да не пие Антибиотик. Това лекари са и го казали за среброто и са и казали че е абсолютно съвместимо с кърменето. Ще ти дам и друг пример, брат ми купи лефакс от Германия, като е отишъл я аптеката са го нямали и са му казали че има много други капки със същите съставки по Ефтини и затова го нямат наличен, е да се ама лефакс си е лефакс то и еапумизана има същите съставки ама не действа така нали....ако пак се обостри по добре да го мажеш с крем със сребро отколкото а кортеко. Дано съм ти била полезна, ако искаш винаги съм на среща и можеш да ми звъннеш. Така с Joony,направихме и се радвам че успях да помогна на нейния бебок поне малко. Знам колко е гадно и затова винаги се отзовавам.

# 203
  • София
Миднайт, като спец в био нещата да те питам Joy има ли случайно някакви бебешки или био бисквити, съвсем изчистени? Искам следобедното да редувам каша с плод, само плод и плод с бисквити например. На Плазмон са със захар, а останалите имат глутен. Мислех сама да правя, ама пък още не съм въвела жълтък за спойка.

# 204
Днес почнахме сливите. Хареса му, но после трябваше да го къпя. Дори зад ушите и в косата имаше.

# 205
Днес почнахме сливите. Хареса му, но после трябваше да го къпя. Дори зад ушите и в косата имаше.

Разсмя ме 😆

Относно АД - да, там при всяко дете е различна ситуацията и ако нещо помага на едно, не означава че ще помогне и на друго. Моят опит с А Дерма бе неуспешен. Идваше ми да се откажа, защото четох за деца, при които от 5тия опит са нацелили правилното лечение.
Желая бързо възстановяване на всички бебешоци от всякакви болести 😘

# 206
От моя опит с АД, ако се изпусне момента, когато козметиката помага, и 10 мазила да се сменят, само кортикостероид ще свърши работа. Стане ли оформен лишей, който се мокри и разчесва редовно, шансът е минимален да завехне с обикновена козметика. И аз смятам, че по-добре няколко дни мазане с кортикостероид и по-добре от чесане до откат. Голямата заради такова чесане още си носи няколко белега на бузата. Беше на 1.5г. като се борех с мазила и отлагах кортикостероида, за което съжалявам. Защото с 2-3 намазвания вече не я сърбеше.
Обилно и често (мин. сутрин и вечер) мазане с козметика трябва да започне още при първите грапавини, когато още само на допир се усеща, преди да са станали петна.

Сребърна превръзка също сме ползвали след изгаряне. Наистина й мина супер бързо.

# 207
Мале, какво цапане беше онзи ден със сливи и каша не мога да опиша Simple Smile но аз двамата всеки ден сливи, за да не се запича

# 208
От моя опит с АД, ако се изпусне момента, когато козметиката помага, и 10 мазила да се сменят, само кортикостероид ще свърши работа. Стане ли оформен лишей, който се мокри и разчесва редовно, шансът е минимален да завехне с обикновена козметика. И аз смятам, че по-добре няколко дни мазане с кортикостероид и по-добре от чесане до откат. Голямата заради такова чесане още си носи няколко белега на бузата. Беше на 1.5г. като се борех с мазила и отлагах кортикостероида, за което съжалявам. Защото с 2-3 намазвания вече не я сърбеше.
Обилно и често (мин. сутрин и вечер) мазане с козметика трябва да започне още при първите грапавини, когато още само на допир се усеща, преди да са станали петна.

Сребърна превръзка също сме ползвали след изгаряне. Наистина й мина супер бързо.
именно изпуснеш ли момента край само кортеко. Затова е важно когато няма нищо да се маже всеки ден независимо колко му е гладка кожата за да се избегне да стане зле ако пак почне.

# 209
Така е. Ама голямата вече сама си носи отговорност да се маже и се сеща да зачести като я засърби. Особено зимата не трябва да се пропуска, защото тогава АД избива по-често. Лятото поне при нас е спокойно. Сега гледам и бебето. Уж всяка вечер го мажа с олио заради масажите ама започнах да усещам грапавини при лактите и на крачетата. Веднага започвам да плякам с Атодерм и се изчистват.

Общи условия

Активация на акаунт