Искам да кажа ... (145) през април 2018

• 380 636
  • 6 179
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Аааа,обичам лъскавко аз,бравос,сврачески такива,идеални  Peace
В СО и аз не припарвам вече. Много драма е.Преди време искрено съчувствах в една тема там,добре,че беше Тонка  Hug,да ме изветри и приземи,че е пързалка  Shocked Crossing Arms.

# 121
  • София
На мен пък тази тема много повече ми импонира от Мрежата. Да, втората е по-актуална, но - аман, честно казано от размисли и страсти на тема що е то нет и има ли почва у нас. В АК също са дали на есето тема, свързана с Мрежата. Докато тази, която се е паднала, е класика в чист вид - като захванеш от Омир, та до петъчния Труд Joy Мога да пиша до утре на тая тема Hug
Райче, това за журналистика ли? Аз навремето, макар че бях почти сигурна, че влизам право, за всеки случай отидох и на изпита в журналистическия. От целия изпит помня само колко прашна беше залата, едно тихо топло слънчице огряло, а аз зяпам прашинките как танцуват в слънчевите лъчи Joy Почти заспах! Явно е колко съм била мотивирана да пиша Joy

# 122
Бяхме на великденско гости, така се надумках с паеля, майкоооу. Много вкусно я прави приятелката ми испанка, върха. Децата също преядоха, че и за вкъщи ни сложиха доста, готвенето утре отпада. Смятам утре да се видя с приятелки,  домочадието ще пратя на басейн.

# 123

Та така.

Последна редакция: нд, 01 апр 2018, 23:56 от Анонимен

# 124
Да, Белинда, журналистика. Харесаха ми разсъжденията и ама, то не се брои, аз съм пристрастна. Джена, много е готин 😊

# 125
  • Пазете Гор
Журналистиката е занаят, важен за общността занаят, но за съжаление малцина съзнават, че това трябва да се учи. Още по-малко са онези, дори и от изучилите, които правят така, щото "журналист" да  не звучи обидно.

Статистиката твърди, че в "Семейни отношения" съм изписал цели 191 мнения. не помня ни едно от тях. Има два варианта:
- или съм ги писал в лудите години на форумната наивна младост
- или бройката стои от времето, в което градинарската тема беше в подфорум "Дом и семейство".

По-вероятно е да е първото все пак. Помня, че някъде наивно се опитвах да предлагам решения на хора, които не търсят решения, а публика за оплакване. Мина време, докато разбера, че далеч не всеки, който пита "какво мислите" иска да чуе какво мислят другите, а най-често търси потвърждение на някакво си негово твърдо, но несподелено с думи виждане. По едно време схванах, че 95% от зададените дискусии са буламач от автопсихотерапии,  логорея и щипчица ексхибиционизъм, та зарязах всякакво участие в семейни, личностни и любовни теми.

Последна редакция: нд, 01 апр 2018, 23:08 от Куркума

# 126
  • София
Ама навремето ДиС си беше хубав подфорум. Интересни неща се обсъждаха, искрено в повечето случаи, аз пишех там с удоволствие. Сега е...да не казвам. Ама то кое не е...Десет теми наистина полезни, останалото - змиярник. Не знам защо се взе решение в такава посока да се развиват форумите, за мен беше грешка, но...мълчи сърце Frowning1

И аз се почерпих днеска от ФД. Раничка, бежовка. Като се барна с раничка, кецки и по дънки, оная радиоточка сина ми пак ще ми каже, че съм изживявала криза на средната възраст Joy

# 127
  • Sofia
Като се барна с раничка, кецки и по дънки, оная радиоточка сина ми пак ще ми каже, че съм изживявала криза на средната възраст Joy
hahaha същият моят. Любезно информира баща си,че вече е прехвърлил средната възраст. Едва ли щял да доживее до 94. Щяла съм да го уморя доста по-рано  Joy.
Аз, все още минавам между капките, но не  за дълго...явно ме брои да поживея повече от 38*2  Mr. Green.
Отворковци, да бъдат благодарни, че кризата на средната възраст ни избива в разхубавяване и подмладяване, не във влюбване  Crazy

# 128
  • София
Аааа, чакай, то има време 😂

# 129
  • Пазете Гор
Хлабавото модеририране превърна пред очите ми огромна част от форума в помийна яма. Мисля, че го направиха съвсем умишлено - " Ами това е интересно на хората", санким.

Те все още не съзнават, че такава тактика няма дъно. А резултатът е видим - маргиналната пошлотия, която толерираха вчера, сега е нормалност, ежедневие. Налага се да се търси - и все по-често се намира - нова, още по-ярка пошлотия, която ще е утрешната нормалност и така, докато форумът заприлича неотличимо на вестници от сорта на Папарак, Телеграф и подобни пасквили, да не споменавам телевизиите... А форумът е вид медия, и е добре да се поучат какво стана с другите медии, тръгнали по мекия път.

Търченето по низките страсти и страхове вече уби класическите вестници. Те решиха, че ще се конкурират не в истина и качество, а в това кой по-кафява и манипулативна страхотия ще напише. Не схванаха, че каквато и гадост и жълтения измислят, все ще се намери някой, дето ще измисли по-голяма. Така и умряха, самоизядоха се като паяци в буркан, докато произвеждаха все по-зловонен словесен буламач. Сега, когато целуват пешовете на Свинчо, е хубаво да се сетят как сами отрязаха клона на честната, грамотната, просветена журналистика. Свинчо е следствие, а не причина.

# 130
  • Sofia
Аааа, чакай, то има време 😂
Тъй,ами и ниЙ сме хора  Mr. Green.То да не е сапун,санким,че да се изтърка  Whistling.

# 131
  • София
Гледах някакъв спорт играе се на маса за тенис с топка като за волейбол и двама играчи я удрят само с глава??
Как се казва това чудо?

# 132
  • Пазете Гор
Веднъж играхме, пак на маса, нещо като хокей - с вилици и един фъстък. Язък, че не му измислихме име, можеше и то да мина за нов спорт.

Чисто клинически погледнато, влюбването е болестно състояние. Особено от една възраст нататък трябва да се избягва - тъй както се избягват запръжки и течение, примерно. А най-добре хич и без него.

# 133
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
В почти последната минута честита Цветница на всички - и на именяците, и на останалия народ. bouquet
Да сте живи и здрави и цветя, и дървье, и всички!

Аз половината ден в спешното го прекарах с майка ми, че много й падна пулсът и търчахме до там. А пък какво чакане падна, не е за разправяне! И утре сабалем в 8.30 трябва да сме там за контролна кардиограма. И пак ще си отчакаме, предполагам.
Стискайте палци да се оправи, че вече съм кълбо от страх и нерви, не издържам.

# 134
  • Sofia
Еее,Светълче 🙁.Леко да пренощувате и утре всичко да е наред с майка ти 👍.Ще стискаме палци,а ти пиши как е.

Общи условия

Активация на акаунт