Лидл 114 - Априлска тема

• 145 408
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 210
Здравей те! Искам да попитам някой купувал ли е от ютиите които в момента са в брошурата.
Имам нужда да подменя моята и тази ми хвана окото. Моля споделете ако я имате дали е удобна.

# 211
  • до едно тепе
Пижамите с миньоните са от мин.лято. На синковеца тогава взех 122-128 с миньоните сърфисти. Огромна му беше тогава. Особено долнището.

# 212
Не си отговарят на размерите ли, т.е. уголемени са?

# 213
  • до едно тепе
Ами те детските лидълски винаги са уголемени. Той има 116, които още му стават. Но е 123 см вече, а тази беше доооста голяма. Мисълта ми беше по- скоро, че май бяха от 122 нагоре но не съм сигурна напълно.

# 214
То често си мислиш че купуваш някакъв размер, а то не е баш така. Случва ми се вече няколко пъти да купувам блузки, които са опаковани по две, само че едната е много по-голяма от другата. Но поне никога не ми се е случвало да са умалени.

# 215
  • София
Взех един салам, цяла пръчка на Baroni  - луканков, по изпитана рецепта, дрън, дрън та пляс,  изобщо си е боклук, хвърлям го на котките.

# 216
  • have faith and be patient ..
оффф може ли пак рецептите за козунак в хлебопекарна .. търсих гугъл тук , не ми излизат .. бяха 2 май

# 217
  • до най-прекрасния мъж
оффф може ли пак рецептите за козунак в хлебопекарна .. търсих гугъл тук , не ми излизат .. бяха 2 май
В предходната тема за машините за хляб на 61-63 страница съм писала рецепти и коментари. Не мога да ти дам линк, че съм от телефона. Постовете са около и преди 14.04.2017.

# 218
Виж и в козуначената тема...

Барони не купувам. Нещо още на външен вид ме  губят.

# 219
    В темата Машина за хляб 63 тема,на 43 стр. има рецептата за козунак на Вела. Днес я изпробвах и стана много хубав козунак. Аз дето до преди седмица, не можех хляб да направя, днес направо съм очарована от козунака.

# 220
  • have faith and be patient ..
Благодаря !

# 221
  • Варна
Момичета, имам въпрос и нужда от помощ. Преди време, ако си спомняте с помощта на цялата тема и лично на     Schnappsyy, се сдобих с уред за почистване на сребро от Лидъл. Някой тогава писа, че е доволен и си е купил специална течност, с която си почиства сребърни бижута. Въпросът ми е: Почиства ли от оксидиране, или просто само като профилактика. Защото нашият уред го пробвахме с различни смеси, но с оксидация не се справя и сивджирите си стоят черни.

Praynig

# 222
  • София
Момичета,олекотените завивки сплескват ли се или повреждат ли се нещо ако се сложат в вакумен плик?Купих си 3 в 1 на Роксима,но и от Лидл са с силиконов пух  .............затова питам тук
Защо да се повреждат, нищо им няма, то затова са вакуумните пликове. Всяка година така прибирам топлите завивки, и изваждам леките които също са били във вакуум. Спестявам си място, на мен са ми удобни, лошото е, че не винаги задържат вакуума и пропуска.

Благодаря ти bouquet Дано наистина не се сплесква тоя пух..........Досега ползвах с вата и нямаше проблем-вакумирах си я,ама тази я купих вчера и ме е страх,а е огромна и няма къде да я сложа засега само зимната без да я вакумирам..........

# 223
  • София
Пълен потрес! Пратих ММ да пазарува днес. Няма нито яйца, нито козунаци. Имало само от боядисаните яйца. Срещнал познат в магазина, който казал, че идва от К. и там също няма и ще ходи да търси в М.
Егати! Колкото имам в хладилника, толкова ще боядисам ... 5-6 , много важно.

# 224
  • shumen
Благодаря.Ще отскоча тогава до Лидл другата седмица да видя детски пижами,ако ни стават да взема една,
Анди,аз затова не пазаря в последния момент,защото всичко свършва,и мразя да чакам по опашки.

Общи условия

Активация на акаунт