Лидл 114 - Априлска тема

• 145 418
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря за отговорите. И аз съм хвърлила око на детските пижамки. Моето дете ще си ги носи за навън.

# 226
Я кажете тези, които си правите козунак, колко 💰 харчите за продукти+ тока и оправдано ли е 10 лв килограма да е козунак от пекарна,който е само с брашно, мая, мляко, яйца, масло, олио и захар без консерванти и други боклуци? Нямам миялна машина, хора, животът ми мина в този бокс- ако правя и козунак, то, моля надгробната ми плоча един ден да е  под формата на мръсна чиния  със снимка на бокса

# 227
5 яйца, 1 кг. брашно,  половин пакетче масло, захар ок.1/2 , мая+ ток за печенето.  И пак не е 10 лв. Без труда излиза по-евтино и при условие, че във фурната заедно ще печеш не един, а няколко.
Не мога да сметна защото всеки купува различен клас продукти, на някои и яйцата са им от село...Други купуват от най - скъпото масло.
И предполагам, 10 лв за около 300 - 400 гр. готов козунак.
О, да и с тока е различно, едни фурни харчат повече, други - не толкова.. Ако го печеш в ХП е най -икономично.

# 228
1/2  кг е 5 лв от пекарната имам предвид

# 229
Нил, не знам, прецени си.Когато ми бяха малки децата редовно правех. Сега брашното и олиото не ги купувам и ще сложа нощес в ХП с отложен старт една доза като се събудим да ни замирише на пресен козунак. Обичам тази миризма, без нея няма да ми е празнично... Иначе 5 лв. За половин кг. без Е- та е нормална цена. Да.

# 230
Здравей те! Искам да попитам някой купувал ли е от ютиите които в момента са в брошурата.
Имам нужда да подменя моята и тази ми хвана окото. Моля споделете ако я имате дали е удобна.

Моля помагайте!!! Знам, че е празник и повече се коментират яйцата и козунаците, но ми е важно да получа поне едно мнение. Четох инструкция за експлоатация, но все още се колебая и разчитам на вашето мнение.

# 231
Здравей те! Искам да попитам някой купувал ли е от ютиите които в момента са в брошурата.
Имам нужда да подменя моята и тази ми хвана окото. Моля споделете ако я имате дали е удобна.

Моля помагайте!!! Знам, че е празник и повече се коментират яйцата и козунаците, но ми е важно да получа поне едно мнение. Четох инструкция за експлоатация, но все още се колебая и разчитам на вашето мнение.

Имам такава, по-добра е от предишната ми Филипс, която беше 3 пъти по-скъпа. Simple Smile

# 232
Имам такава югия и аз. Върши ми работа. Но и аз не гладя много. Ютия като ютия...не знам какво да кажа.

За козунака - 1 кг брашно, масло, мляко, захар, мая, есенция, локум...около 10 лв до тук. Яйца 6 бр....ток. Излизат 3 козунака. Ще претегля готовите колко тежат, че нямам идея...

# 233
  • София
От кога са тези "Дни на големи намаления" и само на място ли се виждат намаленията?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?id=455&week=2

Филиалът в Борово, София - кога се очаква да го открият?

# 234
Панетоне има ли?

# 235
  • София-Младост
От кога са тези "Дни на големи намаления" и само на място ли се виждат намаленията?

Големите намаления са от 12,04,
Къде в Борово ще бъде?

# 236
  • София

Големите намаления са от 12,04,
Къде в Борово ще бъде?

Бившата Европа (зад пазара).

# 237
  • Козлодуй
Ютията ако е силвър крест изключва ако е оставена за малко след сигнал разбира се и плочата и е обикновена Simple Smile Предпочитам Тефал че по-лесно се плъзга плочата но е по-скъпа Simple Smile
За козунаците взех тази сутрин от местна пекарна половинка за 3 лв но за съжаление с мармалад нямаше със стафиди и мисля че няма е-та но аз взимам само за обичай по една хапка не наблягам на козунака Simple Smile
Яйцата са ми от Лидл бели по 6 но боядисах с обикн боя на капсули и много хубави станаха и сега да ви питам в коя тема мога да се похваля със снимка на яйцата си Simple Smile

# 238
Може и тук. Иначе има "Великден" тема...
Аз опекох козунака. Опитах няколко хапки и не мога повече. Отвикнала съм.
Нещо не ми носи удоволствието, което си представях Rolling Eyes

# 239
  • Русе
На мен от 1/2 доза с 3 яйца и 500 гр. брашно ми излизат 2 козунака около 800-900 гр. В никакъв случай двата не струват 10 лв. Хлебопекарната ги меси, аз само сплитам, мажа с жълтък и пека във фурната. Купувам всички продукти. Нямам нищо домашно.

Ютията - не помня коя е сега в брошурата, но имам Силвър крест от преди 2 години и съм доволна от нея. Преди нея ютиите ми са били Мулинекс и Таурус. И аз по принцип не гладя много, но имаше един период от 3 месеца, в който трябваше да ходя с бели ризи на работа и си отгладих. Идеално се справя. Плочата и е с незалепващо покритие. За 30 или 36 лв.(не помня вече колко беше) е пИрфектна.

Общи условия

Активация на акаунт