Лидл 114 - Априлска тема

• 145 424
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 240
  • In transit
Ако някой от Варна търси уреда за микродермабразио и този за фотоепилация, имаше доста бройки в Лидъла във Възраждане.

# 241

Филиалът в Борово, София - кога се очаква да го открият?
[/quote]

На 22 април би трябвало.

# 242
  • Mediterraneo
При нас започват стикитата пак. Само че този път има условие- освен 15 евро покупка, трябва да има плод или зеленчук в покупката, като се изключват готовите салати и замразените плодове и зеленчуци. Очаквайте скоро и в Бг нещо подобно Simple Smile

# 243
  • София
Те последните май бяха с такова условие.

# 244
Някой търсеше розова боя за яйца...е, спокойно може да пробва боите 4 цвята за сурови яйца, които коментирахме вчера. Ето....чисто розово...към лила даже. Много готин цвят. И жълтото е патешко и наситено. Зеленото и оранжа....провал.

# 245
Ееее, 2 от 4! Не мож' сА оплака!

# 246
  • София
Тета, много хубави цветове.

# 247
Не бе...15 боядисахме. Но много тъпо с тия пликчета...водата в тенджерата нямаше къде да се изпарява и беше едно бълбучене...тъпа работа.
Тези ги показах, защото Пели искаше розови яйца. Е....розови станаха 😊

# 248
  • In transit
Розови стават и като сложиш бели яйца за съвсем кратко в червената боя. Докато ги топна и ги вадя. Станаха бебешко розови.

# 249
Аз нали за първи път от доста време боадисвам бели....и за това се изтенадах...😊

# 250
  • Бургас / UK
Ооо страхотни цветове са станали яйцата ,Тета,чак ме е яд,че не купих бели ,ама тези пусти печати ме подведоха...От кафевите ,като отворих картона имаше 4-5 счупени,при варене от 15-5 счупени,пълен провал  Flushed
Поне козунаците станаха перфектни

Последна редакция: сб, 07 апр 2018, 18:50 от Чефи-то

# 251
Я кажете тези, които си правите козунак, колко 💰 харчите за продукти+ тока и оправдано ли е 10 лв килограма да е козунак от пекарна,който е само с брашно, мая, мляко, яйца, масло, олио и захар без консерванти и други боклуци? Нямам миялна машина, хора, животът ми мина в този бокс- ако правя и козунак, то, моля надгробната ми плоча един ден да е  под формата на мръсна чиния  със снимка на бокса

Аз правя постен козунак и ми излиза сигурно доста евтин. И аз като видях колко струват по пекарните се изненадах, едва ли слагат много повече продукти.

# 252
Защо правиш...постен. 
То по магазините е все такъв Joy

Чефи...що си го набола туй мекото създание...милост нямаш ли? 😃

Значи....натъпках се порядъчно с козунак. Направо ми се гади вече...не ща да видя таквоз нещо вече. До днес слюнкоотделях на снимките с козунаци в козуначената тема, днес направо не гледам и снимките...не мога повече Satisfied

# 253
Заради алергия на бебето. Нямам им доверие, по фурните като почнат да се хвалят колко масло, яйца и мляко слагат... и аз им казвам "Еее, жалко, не мога да взема". 😃

# 254
Ясно. Минала съм по този път с алергиите и аз...та знам за какво става  въпрос. Hug

Общи условия

Активация на акаунт