Лидл 114 - Априлска тема

• 145 185
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 60
На 25 лв. не е ли сьомгата?

# 61
Беше - купих миналата седмица, но днес беше на 19.99 лв/кг

# 62
Дали има свинска мас в Лидъл?

# 63
Дали има свинска мас в Лидъл?

Няма.

# 64
  • София
Рибата сега не ми се стори особено прясна. А преди месец някъде една риба все още в срок си миришеше направо на развалена. Та аз вече и за рибата се чудя ..

# 65
  • София
Козунаците на промоция от новата брошура къде стоят- на витрината на пекарната или на друго място.
Благодаря.

# 66
  • Козлодуй
Благодаря за новата тема!
Някой опита ли пушената колбасъ?
Да много ни хареса но малко повече е чесъна сякаш Simple Smile

# 67
За рибите - аз сега пека едни пъстърви , срокът е до утре. Не миришат , но са много лигави и окото е малко мътно.
Трябваше още в неделя да ги отворя да ги нагледам. Напълних с био лимони от Лидъл, беконче от Лидъл , топено сирене от Лидъл, въобщеее- лидълска ми рабУта.

# 68
А, на пастървите им махнах главите, да не ме  гледа оЧото...
За плугави, плугави са...едвам я разполових на две. Ама те рибетата са си така и живи...

# 69
И аз с въпрос, върти ми се, че гледах (чух реклама) за био лимони....вчера ходих, нямаше. Пропуснах ли ги, или не са ги пуснали все още?
Вчера  взех контрафиле, по етикет - 907гр нетно тегло, у дома кантара показа 905гр барабар с опаковката. Явно трябва да се тегли на кантара преди купуване.

Био лимоните са от постоянния асортимент. Стоят при останалите био плодове и зелечуци. Поне при нас винаги има. Сега може просто да са на някаква промоция. Но и редовната им цена е добра.

# 70
Тет , е нали все четем . Та съм чела , че очото трябва да е лъскаво. Не че няма да ги излапаме рибетата .
За лимоните - и аз оттам си купувам и ми се струва ,че цената не е много висока. Защото са с тънки корички и много сок. 500 гр са.

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 14:31 от tays

# 71
Пренасям си мнението от старата тема. Всичко от пекарната е от Хебър - можете да видите на сайта: https://hebar.bg/about-us и лично да сравните асортимента Wink

# 72
Аз купих Сафрид опакован на 01.04. и годен до 09.04. Вече за трети път ще сме на риба за последните 5 дни Simple Smile
Лаврак имаше хубав също с голяма годност. Другите не ми хванаха окото на външен вид и не съм ги гледала подробно.
В петък положението с рибите беше подобно.

# 73
  • София
Докладвам - върнах уреда без никакъв проблем. Бяха много любезни и отзивчиви. Казаха, че максимум до месец ще ми се обадят с ремонтиран уред или за да ми върнат парите.  Peace
Тете,  bouquet

# 74
А, за нищо. Пита ли направо парите не искат ли да ти върнат?
То иначе за оставяне за ремонт няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт