Лидл 114 - Априлска тема

• 145 538
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 285
В коя брошура имаше надуваеми легла, матраци?
В Кауфланд има надуваемо легло за 19.99,до 100кг.

# 286
Момичета, доста неща харесах от гръцката седмица. Някой да е пробвал виното Рецина? Дали си струва, доста е евтино.

# 287
  • София
Влизам да похваля домашно краве сирене в саламура на Родна стряха. За първи път купувам. На мен много ми хареса - твърдо, вкусно, не много солено.

Дано не го развалят.

# 288
Каква цена е и колко грама е?

# 289
  • Русе
Момичета, доста неща харесах от гръцката седмица. Някой да е пробвал виното Рецина? Дали си струва, доста е евтино.
Пила съм в Гърция такова вино. За мен беше отвратително.

Сиренето на Родна стряха и у дома се хареса. Цената му е 10 лв/кг. Грамажа е различен.

# 290
  • София
Спомняте ли си, кога за последно е имало немска седмица? Аз имам чувството, че не е имало поне от миналото лято, а някои други - като гръцката например, ги има по-често. Чакам едни наденички - тънки и дълги, които съм купувала от Лидл, но не са от постоянния асортимент. Въпросните наденички имат същата подправка, като кюфтето на Муш бургер от асортимента на Макдоналдс.

# 291
  • In transit
mimeime другата седмица ще е алпийска, т.е немска и австрийска. Имаше преди известно време пак, не беше миналото лято със сигурност.

Днес съм много доволна от пазаруването в Лидъл, всички зелении бяха на промоция, салатите, спанака и руколата в тарелки бяха на 0.69лв, италианския спанак, който е 0.500кг беше левче. Купих си и залежали био маслини без костилка и салами, всичко на промо.

# 292
Спомняте ли си, кога за последно е имало немска седмица? Аз имам чувството, че не е имало поне от миналото лято, а някои други - като гръцката например, ги има по-често. Чакам едни наденички - тънки и дълги, които съм купувала от Лидл, но не са от постоянния асортимент. Въпросните наденички имат същата подправка, като кюфтето на Муш бургер от асортимента на Макдоналдс.

А аз от 1 година чакам мексиканска и нищо писах им, казаха ми, че напролет ще я пускат но отново нищо. Въртят Гърция за Н-ти път. Зациклиха нещо.

# 293
  • София
mimeime другата седмица ще е алпийска, т.е немска и австрийска. Имаше преди известно време пак, не беше миналото лято със сигурност.

Скрит текст:
Днес съм много доволна от пазаруването в Лидъл, всички зелении бяха на промоция, салатите, спанака и руколата в тарелки бяха на 0.69лв, италианския спанак, който е 0.500кг беше левче. Купих си и залежали био маслини без костилка и салами, всичко на промо.
Хехе, супер! Дано заредят въпросните наденички.  Peace Благодаря!

# 294
  • София
Въпрос на вкус е. На мен много ми харесва . Има особен вкус малко на мастикс, но точно това му е хубавото. В Гърция изобщо не е скъпо.

# 295
  • In Wonderland...

Това само за един магазин на Лидъл ли е или за всички?

# 296
  • In transit

Това само за един магазин на Лидъл ли е или за всички?

Нямам идея, аз ходих само в един Simple Smile За Варна става дума..иначе на етикетите пишеше, че срока на промоцията е от 08.04-11.04

# 297
Въобще не ми харесва. То май се пиеше с нещо, не помня вече, че беше преди тодини, но помня че изхвърлих няколко бутилки.

# 298
Много ми харесва Рецината на мен. Simple Smile 

# 299
  • Асеновград
В коя брошура имаше надуваеми легла, матраци?
В Кауфланд има надуваемо легло за 19.99,до 100кг.
Надуваеми матраци ако са за палатка по добре дебнете самонадуваемите постелки.Вероятно ще ги пуснат този или следващия месец .Много по удобни са , компактни и изолират по добре.Самонадуваемите независимо че са само 3см. имат вътре пяна която освен че изолира държи матрака равен, докато надуваемите са на секции и не са толкова удобни за сън.Освен това за малка палатка ако е надуваемите матраци отнемат от и без това малката височина  и вътре човек се чувства некомфортно. От на Лидл нещата за къмпинг препоръчвам и тентата страхотна е и чудесно се комбинира с фамилна палатка.Както и сгъваемата маса 70/70 много здрава и страшно удобна.

Общи условия

Активация на акаунт