Лидл 114 - Априлска тема

• 144 793
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Телешка кайма си вземам редовно, не ми е мирисала.
За утре вечер съм планирала бургери.
Надвам се да оживея и да пиша.
Праха е нов асортимент при нас.
Утре ще инвестирам в 1 опаковка.
Дано се включат пазаруващи в чужбински Лидли.

# 331
Здравейте! Дали има останали фотоепилатори някъде? От клиентския телефон казаха, че няма наличност, но ....  Praynig

# 332
Здравейте! Дали има останали фотоепилатори някъде? От клиентския телефон казаха, че няма наличност, но ....  Praynig
Имаше в Лидъл на Черни Връх. Мисля два броя

# 333
Здравейте. Гледах брошурите на гръцкия и немския Лидл току-що и видях, че има детски и бебешки дрешки. Чувала съм, че щом там има скоро ще има и при нас. Имате ли идея дали това е вярно ? Планувала съм да купя на моето момиче пижамки и най-вече блузки памучни с дълъг ръкав и ако има боди с къс ръкав. Някой да знае ?

# 334
  • София
Здравейте, пътувах и пропуснах миналия четвъртък. Моля, ако някой е виждал някъде останали от аксесоарите за баня и специално чашите от бамбук и порцелан за четки за зъби, да сподели. Търсих на Каблешков, но няма и следа от тях.

# 335
  • In transit
Поне 4 броя имаше вчера във Възраждане,(гр.Варна) на касовата зона бяха сложени.

# 336
  • shumen
Асмежин,броколите са ужасни.Аз днеска не взех,но пък успях да се вредя за другите зелении.

# 337
Здравейте. Гледах брошурите на гръцкия и немския Лидл току-що и видях, че има детски и бебешки дрешки. Чувала съм, че щом там има скоро ще има и при нас. Имате ли идея дали това е вярно ? Планувала съм да купя на моето момиче пижамки и най-вече блузки памучни с дълъг ръкав и ако има боди с къс ръкав. Някой да знае ?
Ще има. Миналата година горе долу по това време имаше - помня, че с огромния корем ходих да пазарувам дрешки. Не помня бодитата обаче дали бяха с къс ръкав.

# 338
Би ли споделила брошурите, за да видя дрехите!

# 339
danaeka, читави ли са зелениите, или и те са ужасни, като броколите?
Не ми харесват сушените домати в олио, или в каквото са там, много са блудкави на вкус. Разочаровах се.
Планирам да взема разтворител на етикети и лепило, някой вземал ли е, заслужава ли си?

# 340
  • Г. О.
Привет. Как мога да намеря брошура от преди месец? Знаете ли някой сайт?

# 341
danaeka, читави ли са зелениите, или и те са ужасни, като броколите?
Не ми харесват сушените домати в олио, или в каквото са там, много са блудкави на вкус. Разочаровах се.
Планирам да взема разтворител на етикети и лепило, някой вземал ли е, заслужава ли си?

Те зелениите бяха микс салата и рукола. Не са толкова много Simple Smile Взех си микс салата и домати на клонка. Салатата си е нормално, доматите са малко меки

# 342

Аз с гугъл ги търся.

# 343
  • София-Младост
Да споделя и аз...бикините са много хубави, но май уголемени, щом на мен S ми станаха;) Взех и един пуловер светло син...но ще го връщам, много ми боцка, иначе е много хубав.

# 344

https://www.promooferti.com/tag/lidl/

Общи условия

Активация на акаунт