Лидл 114 - Априлска тема

• 145 554
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 510
Имам въпрос за кафето Кимбо,което ще е та промо от 16-ти.Търсих мнения но всички са или стари или се отнасят за Голд варианта. Струва ли си?Моля за мнения, ако някой го е пил.

# 511
  • София
Купувала съм Кимбо от Лидл, в тъмна опаковка. Хареса ни.

# 512
Черветото кимбо бива. Вижте го на място за какви кафемашини е това.
Иначе аз съм Лаваца фен, от утре в Кауфланд ще има  синя за 10лв 2 броя, препоръчвам го.

# 513
Имам въпрос за кафето Кимбо,което ще е та промо от 16-ти.Търсих мнения но всички са или стари или се отнасят за Голд варианта. Струва ли си?Моля за мнения, ако някой го е пил.

Обичам по-силно кафе, и това ми идва слабичко.

# 514
И на мен не ми допадна особено "Кимбо".

# 515
Хубаво е кафето - Kimbo Aroma Italiano.

Обичам по-слабо, светло  и ароматно кафе в повечето случаи - 100 % Арабика.

Цитирам описанието на опаковката:
"Kimbo Aroma Italiano е светло към средно изпечено кафе. Добре балансиран бленд от Арабика (35%) и Робуста (65%) със запомнящ се деликатен аромат и интензивен вкус. Любимото кафе на Италия. Средно смляно, подходящо за всякакъв начин на приготвяне."

# 516
Абе, нищо особено не е, даже и не мога да кажа, че е ароматно.

# 517
Абе...аз съм си на Нова Бразилия. Кимбо мимбо....не са за мен. Веднъж опитах някакво лидълско...уж ароматно и то, уж арабика туй онуй....ама кисело и не ме изкефи грам.

# 518
Напоследък нищо от дрешките не ми допада,но сега съм харесала изчистените памучни тениски,които пускат от 19, а и на късите гащи се чудя. Laughing

# 519
Да помоля за една снимка на кецовете, че спорим с една приятелка. Тя ми показа едни, но май не са тези.

# 520
Тениските не са нищо особено. Намат еластичност.
Късите гащи обаче ги препоръчвам...меко и плътно трико.

Утре съм първа писта за фолиото за прозорци. Днес ги измих...на остъклената тераса...отели ми се вола направо. Утре да им лепна на да страничните и фолийце....

# 521
  • София
Аз ще си купя 3-4 мъжки тениски за спане. Дамските са ми много къси. Simple Smile

# 522
  • до най-прекрасния мъж
Аз ще си купя 3-4 мъжки тениски за спане. Дамските са ми много къси. Simple Smile
И с много голямо деколте. Идват широки, пък къси.

# 523
  • Асеновград
И с много голямо деколте. Идват широки, пък къси.
Точно това щях да питам това широките пък къси ли са като модел.Миналата година им се канех но на място не ми допадна модела.
Някой с отзиви от комплектите съдове за пикник, пластмаса ли са или по скоро силикон?

# 524
Да помоля за една снимка на кецовете, че спорим с една приятелка. Тя ми показа едни, но май не са тези.
заповядай:

Общи условия

Активация на акаунт