Лидл 114 - Априлска тема

• 145 527
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 600
Колко леко обаче да напръскам?
Пфуууу...какъв таралеж в гащите си сложих. Като взема да го затиря в кофата и няма да се ядосвам..айшъмусеневиди и тъпото фолио. Grin

Ми да не е гьол стъклото. Давай смело, аз имам едно затирено на тавана, ако го издиря ще ти го изпратя и него.  hahaha

# 601
Аааа...таман измих прозорците. Да не ги опропастя с това фолио...язък ми за труда ще е тогава....
Ще погледам клипчетата и ще видя. Ако не...ще го надипля на гънки и шупли...тъкмо кат перде ще стои Tired Face

# 602
Аааа...таман измих прозорците. Да не ги опропастя с това фолио...язък ми за труда ще е тогава....
Ще погледам клипчетата и ще видя. Ако не...ще го надипля на гънки и шупли...тъкмо кат перде ще стои Tired Face

Виж това дали ще ти помогне

Инструкции за монтаж на фолио за прозорци

# 603
Не леко, а обилно го напръскай. Намести го и започни с нещо да избутваш водата, например с ученическа линия или с гума за прозорци.

# 604
Тета,ако таз вечер не се пребориш с фолиото...утре сабале откачаш джама и у Лидъла(ама преди туй се обади на Цонка да те чака там...)да не се мъчиш сама,а да ти помогнат в засенчването...

# 605
Въх..как ми прочете мислАта...Joy
Мислех да омотая Цочка....от яд и безсилие ...

# 606
  • до най-прекрасния мъж
Ако крилата се свалят, свали ги и ги положи на равна повърхност.  Напръскай обилно с вода и веро и залепи съвсем леко горе на площ от около 1 см. Нека предпазната хартия бъде отлепена малко, колкото да закрепиш фолиото. След това, ако има кой да ти помогне, единият придърпва равномерно хартията по малко и надолу,  а другият с някаква кърпа прибутва внимателно фолиото в посока от залепеното, към незалепеното, като притиска хубаво. Така става много добре и без шупли. Важното е да се отлепят по 2-3 см и са се избутва много плавно и последователно. Много фолио ми е минало през ръцете. Винаги така го лепя и няма забележки.

# 607
Фолиото за стъкло е много тънко и се бръчка доста. Нищо общо няма с мебелното фолио, което лепя съвсем сама точно по описания от теб начин.
Ти точно фолио за стъкло ли обаче си лепила? 😊
Щото и аз си мислех че ще стане като с мебелното...ама ударих греда.

Благодаря ти...още го обмислям как да стане ☺

# 608
  • shumen
Аз го напръсках прозореца и така залепих.Сега обаче си мисля дали няма да се отлепи лятото от топлото това фолио.

# 609
Аз съм лепила стикери като използвам дебитна карта.

# 610
Бебешките дрешки ще са от понеделник 23-ти април и на плаката са с къс ръкав бодита и панталонки.

# 611
  • София
Момичета, не видяхте ли някъде, едни бели кецове - 38 номер за мен? Никъде ли не ме чакат? ... моите  Sad
Днес, момиченцето ми заслужи награда и реших да я зарадвам. Взех и тротинетка от намаленията - страхотна е! Заслужава си, дори и пълната цена. Препоръчвам. Peace (Както се казва, ще я отгладувам с кеф.)

# 612
Аз го напръсках прозореца и така залепих.Сега обаче си мисля дали няма да се отлепи лятото от топлото това фолио.
Не лятото. Още днес ми се отлепиха и паднаха две от парчетата. Другите две също са тръгнали. Днес нямам нерви, ама през уикенда ще го помъча и ако не стане, ще ходя да се разправям/ не ми е за парите, ама не може така  Naughty/

# 613
Представи си зимата като стане конденз как ще пада това фолио. Почти го превърнаха в джъмбо магазина - стоки с високо качество на народни цени - конкуренция и на липненски:)

# 614
Стига бе...не ме отчайвайте. Как ще пада...сакън.
Не мислех, че съм толкова кекава и че няма да мога да сложа едно фолио. Какво ми е минало през ръцете сега тва нещо да ми се опре...
Детските гуменетки нали са от четвъртък?

Общи условия

Активация на акаунт