Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 41 228
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
Батко току -що публикува това https://www.instagram.com/p/BhJDLINhe2Q/Heart Eyes

# 256

Абе не е зле..... ама кахърен е по-хубав!

# 257
Росита, виж няколко мнения по-назад съм го сложила промото.

Вера, същото и аз си представих, едно към едно! Grinning

Айде дано!!!! Ще е Сцената това!

Тя ще хлипа сгушена в него, а той ще се възползва да си я нагушка и нацелува.
Обаче, досега нито едно мое желание не се е сбъднало, така че не очаквам точно това да се случи.
Едва ли ще й е до целувки в тоя момент, обаче за гушкането съм с две ръце за и целувка по челото може да има, да се засили ефекта от грижовността на Батко. Grinning Тц, размечтах се. Joy

# 258
  • София
Я го преразкажете промото.

# 259

Обаче, досега нито едно мое желание не се е сбъднало, така че не очаквам точно това да се случи.
Едва ли ще й е до целувки в тоя момент, обаче за гушкането съм с две ръце за и целувка по челото може да има, да се засили ефекта от грижовността на Батко. Grinning Тц, размечтах се. Joy

Така де, така!
Нежни целувки по главата, докато тя се е сгушила в него.

# 260
Най- накрая и аз успях да изгледам епизода и да се включа. Хареса ми монолога в началото, страхотен е. Епизода е тежък, но много добре пресъздадоха емоциите при всички двойки. Чудя се само защо решиха да ги закопават всички дружно. То да се чудиш за кого по напред да страдаш.
При Мазови неможах да разбера, защо не казаха на Лора. Сега ще я поставят в много гадна ситуация. Иначе Ванчето, вече хич не крие лудостта си. Много естествено си се държи вече. Направо тръпки ме побиват. Незнам как ще издържа още 15 епизода до раждането, ако продължава акцента да е в тази двойка.
За Фотева много мъчно ми стана, като миришеше чорапчето и като каза, че не и дават да се радва на внучето. Толкова мило изражение имаше. Страхотно го изигра актрисата.
Според мен Наталия избърза с връщането на работа. Трябваше да се обмислят нещата и да се пригоди апартамента. Най малкото трябва време на Калин да свикне с новото положение. А как си мисли да върти бабите да гледат Анна, че и Калин изобщо не ми се връзва. Подцени ситуацията.
За Зорница и Марио не ми се говори. Хубаво е, че тя направи крачка към него, ама той като го гледам няма абсолютно никакво намерение да каже на брат си. Чакаме знака от съдбата там, дано не се забави много. Разговора на Зорница и Тони сигурно ще е чак в петък, така че пак има да си гадаем на воля.

# 261
Я го преразкажете промото.
Дават пациентка, която е бременна, правят й изследвания, тя ги моли да й кажат истината - бъбречен тумор, който е много агресивен и ако не се махне веднага, ще метастазира. Тоест трябва да избира да умре тя или да направи аборт. Дават Галя и Зорница в операционната, Зорница е разплакана, Галя я гледа тъжно.
Наталия се опитва да разведри Калин, че ще проходи, той не е много убеден в това.
Ваня се съблича пред Мазов и Лора в тоя момент влиза.

# 262
  • София
Мерси. Flowers Hibiscus

# 263

Така де, така!
Нежни целувки по главата, докато тя се е сгушила в него.

Лейдис, продължавайте със сценария, харесва ми Heart EyesHeart Eyes

# 264
Мен ме мъчи следното - Тони пробва със Зорница, тя го отряза, той прие, че просто има нужда от време, но все пак минаха едва няколко дни, едва ли е решил, че е минало достатъчно, за да пробва пак.
Но ще търси отговори. Възможно ли е наистина да стане нещо покрай пациентката довечера, което да накара Марио да е в близост до Зорница, Тони да ги види и затова да потърси отговор какво става. Отговорът със сигурност може да предизвика бая сътресения Grinning

# 265
Мен ме мъчи следното - Тони пробва със Зорница, тя го отряза, той прие, че просто има нужда от време, но все пак минаха едва няколко дни, едва ли е решил, че е минало достатъчно, за да пробва пак.
Но ще търси отговори. Възможно ли е наистина да стане нещо покрай пациентката довечера, което да накара Марио да е в близост до Зорница, Тони да ги види и затова да потърси отговор какво става. Отговорът със сигурност може да предизвика бая сътресения Grinning

И без това предвидихме, че Тони ще ги сгащи, преди да да му казали.... като нищо да е покрай пациентката

# 266
A защо ще ги търси от нея, а не от брат си? Възможно е да я види разстроена и да търси отговори за миналото й. Hие се надяваме Mарио да е този, който ще я утешава и пръв да научи някои подробности, но cценаристите може и друго да са решили.

# 267
Е защо отговорите за миналото й ше доведат до сътресения в отношенията й с братята?

# 268
A защо ще ги търси от нея, а не от брат си? Възможно е да я види разстроена и да търси отговори за миналото й. Hие се надяваме Mарио да е този, който ще я утешава и пръв да научи някои подробности, но cценаристите може и друго да са решили.

Сценаристи-терористи са това !

# 269
  • Разпиляна във въображението
Като нищо Зорница ще сподели с Тони и той ще я утешава.

Общи условия

Активация на акаунт