Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 41 231
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
Тони не е от стъкло и ще се справи. Време е да спре да се отнася с него като с инвалид и да му позволи да се научи.да преодолява разочарованията в живота.

Аз незнам защо едно такова разочарование би могло да доведе до отхвърляне на черния дроб примерно (виж, ново сърце ще трябва да да му се присажда Joy). Съгласна стм, че Марио трябва да започне да се отняся към брат си пл различен начин. Ако седнат и му разкаже като хората, си мисля, че Тони (не веднага, но все пак) ще приеме нещата много мъжки. Ще изненада дори брат си.
Лошото е, че досега не са споменавали “евентуалното отхвърляне на черния дроб”. Искрено се надвам да са го забравили това нещо и да е в небитието. Нито искам да гледам болния и разпадащ се Тони, нито страдащите оноло него Марио и Зорница.

А това няма да е просто разочарование.... ще е ужасно такова. Но той ще го приеме, убедена стм в това. (That’s my boy!!!!!!)

# 241
И на мен много ми хареса епизодът. Оперната певица много добре я включиха в картинката. Изигра съществена роля при Зорница, съветите й бяха като тласък за нея.

# 242
Тони не е от стъкло и ще се справи. Време е да спре да се отнася с него като с инвалид и да му позволи да се научи.да преодолява разочарованията в живота.

Аз незнам защо едно такова разочарование би могло да доведе до отхвърляне на черния дроб примерно (виж, ново сърце ще трябва да да му се присажда Joy). Съгласна стм, че Марио трябва да започне да се отняся към брат си пл различен начин. Ако седнат и му разкаже като хората, си мисля, че Тони (не веднага, но все пак) ще приеме нещата много мъжки. Ще изненада дори брат си.
Лошото е, че досега не са споменавали “евентуалното отхвърляне на черния дроб”. Искрено се надвам да са го забравили това нещо и да е в небитието. Нито искам да гледам болния и разпадащ се Тони, нито страдащите оноло него Марио и Зорница.

А това няма да е просто разочарование.... ще е ужасно такова. Но той ще го приеме, убедена стм в това. (That’s my boy!!!!!!)

Може би Марио знае, че не му остава много.
Споменаваше се нещо такова в началото, че резултатите му не са добри.
Ако наистина е така, Марио няма да си позволи да му създаде дори и една отрицателна емоция.

# 243
Тази сутрин, преди лягане, реших да проверя страницата в imdb на Батко..
Тъга обви сърцето ми, грам ъпдейт нямаше там, от последно, когато я посещавах преди 6 години. Освен, че сам си е прибавил биографията на английски,  профилна снимка няма. Те се заплащат, и, макар, че сумата е символична, на никой от нашите актьори не му се занимава, явно.
Откраднат живот го нямаше в биографията и аз го прибавих, още не съм проверила, но се надявам инфото да е вече обновено. Прибавих и една снимка и един гиф. Този от мократа сцена. 😁😎

# 244
Вера, в първия епизод казаха, че му остават месеци преди да отхвърли черния дроб. Но все пак той пие лекарства за задържането му и не са хукнали да го проверяват и изследват, което ме навежда на мисълта, че вероятно за момента нещата не са се влошили.
Ако Зорница се колебаеше между двамата, нека го предпазва,като се оттегля. Сега жертвата му е сто процента безсмислена.

Промото за довечера
http://play.nova.bg/programi/ochakvaite/933816

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 10:27 от Fairy

# 245
Не искам нищо сериозно освен любовна мъка за Тони, че още повече ще се забием в драмите.
Зорница, чудя се дали е така разстроена на промото, защото се сеща за собственото си бебче....... ще е мъка и този епизод, няма да ми стигне виното и сладоледа Grinning

# 246
Майче, сто процента ще й се отвори тая рана. И се чудя не дойде ли време малко по малко да почнат да вдигат завесата от миналото на Зорница към заинтересованите страни, то време не остана. Та в тоя ред на мисли дали няма покрай тая история да стане ясно какво й се е случило.

# 247
Нали, и аз това се чудя кога най-после Марио ще се добере до тази информация, за предпочитане от Зорница като източник. Може би тогава като научи какво е преживяла с Банков, ще почне да се бори за нея, а не да я отблъсква и бута в ръцете на Тони.

# 248
Мислех си и друго - ние много искаме Марио да й каже за Тони, но реално това няма да промени нищо, освен че тя няма да се чуди какво става. Оттам нататък тя не може да настоява да говори с брат си. Той трябва да вземе сам това решение. Той сам трябва да реши да се бори за тази любов. Аз се надявам, че в някакъв момент ще се пробуди от това самосъжаление и саможертва и ще се бори. Иначе просто не я заслужава.

# 249
Нали, и аз това се чудя кога най-после Марио ще се добере до тази информация, за предпочитане от Зорница като източник. Може би тогава като научи какво е преживяла с Банков, ще почне да се бори за нея, а не да я отблъсква и бута в ръцете на Тони.

Да я види как излиза разплакана от операционната и да хукне след нея да я утешава.
Отначалото само я гушка силно и в един момент тя започва да говори и да му разкаже за аборта.

# 250
  • София
Качили ли са промото някъде или само по телевизията са го дали?

Пак прочетох анонса за тази седмица. Там пише, че разговора между Зорница и Тони ще доведе до ново сътресение в взаимоотношенията на Зорница и братята. Е, чудя са накъде повече? Освен, ако леко не ни заблуждават, май трябва да се приготвим за нови и по-сериозни драми там.

Чакам развитието с Лора и Стефан, трябва да говорят, какато и Ина и Борис, там нещата няма да затихнат толкова лесно.

# 251
Росита, виж няколко мнения по-назад съм го сложила промото.

Вера, същото и аз си представих, едно към едно! Grinning

# 252

Айде дано!!!! Ще е Сцената това!

# 253
Ето го анонса за днес, казах ви, че трябва да подготвяме виното Joy де що драма може да има, ще има:
https://nova.bg/accents/view/2018/04/04/211849/тежък-медицински- … т-критична-точка/
Вера, мислех си същото, ама с тоя разговор на Тони знам, че ще се омажат пак нещата Sad

# 254

Айде дано!!!! Ще е Сцената това!

Тя ще хлипа сгушена в него, а той ще се възползва да си я нагушка и нацелува.
Обаче, досега нито едно мое желание не се е сбъднало, така че не очаквам точно това да се случи.

Общи условия

Активация на акаунт