Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 41 222
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
Зорница за пореден път отиде решително към него, за да търси любовта си....той я гледа в очите, целува й ръката и я лъже....егати сцената
Глупак, голям глупак

Тя се вслуша в думите на оперната прима и се реши. До последно преди да й пусне ръката си мислех, че сцената ще завърши добре, но ето, че пак Зорница остана отхвърлена, сама и разочарована. Толкова нежно беше това, което той направи - хвана ръката й и я целуваше и изведнъж рязък обрат - става и си тръгва. Не е честно и за двамата. Може би Зорница няма да се откаже и това ще е причина да каже на Тони цялата истина.

Охх, и така са прекрасни все пак. Heart Eyes Лицата им говорят повече от всички думи.
Скрит текст:

# 166
Зорница за пореден път отиде решително към него, за да търси любовта си....той я гледа в очите, целува й ръката и я лъже....егати сцената
Глупак, голям глупак

Тя се вслуша в думите на оперната прима и се реши. До последно преди да й пусне ръката си мислех, че сцената ще завърши добре, но ето, че пак Зорница остана отхвърлена, сама и разочарована. Толкова нежно беше това, което той направи - хвана ръката й и я целуваше и изведнъж рязък обрат - става и си тръгва. Не е честно и за двамата. Може би Зорница няма да се откаже и това ще е причина да каже на Тони цялата истина.

Охх, и така са прекрасни все пак. Heart Eyes
Скрит текст:

След тази сцена съм убедена, че Зорница ще каже на Тони зад гърба на Марио

# 167
Трябва все някой да го направи това, не може да се живее в заблуда. Това само усложнява нещата. По-добре сега, отколкото в момент, когато всичко е станало още по-сложно. Ако са достатъчно смели ще се борят за любовта си въпреки всичко.

Тасев и той отряза Ина, а тя толкова мило го гледаше. Днес отново беше прекрасна тази жена, много ми харесва, страхотна е, далеч е от онова, което ни представиха отначало.

Това с Ваня започва да ми заприличва на психотрилър. Сега и Лора ще ги хване в лош момент, не знам какви обяснения ще й даде Мазов пред Ваня. Сигурно ще играе театъра пред двете и после като се опита да обясни на Лора каква е истината, тя пък няма да му повярва, ще успее да я прогони от дома им.

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 01:03 от yanitsa.s

# 168
Не успях да гледам серията, но от това, което пишете, май и не искам да я гледам.
Какво сме им направили на тези сценаристи, та скапаха всичко ?
Мазови, Калин, Марио и Зорница, всички са нещастни и ние с тях.
Само в нещастието ли е интригата ?

# 169
Не успях да гледам серията, но от това, което пишете, май и не искам да я гледам.
Какво сме им направили на тези сценаристи, та скапаха всичко ?
Мазови, Калин, Марио и Зорница, всички са нещастни и ние с тях.
Само в нещастието ли е интригата ?

Незнам Вера, сезонът започна толкова добре. Сега малко по малко скапват всичко.

А като гледам и промото за утре, все по-зле ще става.

# 170
Колкото хубави и позитивни неща се случиха в последните 2 епизода за някои от героите, толкова лоши станаха днес. Не знам защо така рязко сменят щастието с драмата. Утре и бременната жена с проблема с бъбреците ще допринесе, нея сигурно ще я мотаят известно време (поне до края на седмицата) и ще стане чудно. А това, което вероятно ще се случи след въпросите които Тони ще зададе на Зорница, в зависимост от отговорите й, ще е черешката на тортата сигурно.

# 171
Ужасно депресарски епизод, в който смазаха всички до един....дори не ми се пише. И как пък не се намери някой да обясни на Лора какво става, да беше пратил Кръстева, бе. И Наталия и майка й са за бой д аоставят Калин сам.
За Марио и Зорница не знам какво да кажа. Как сърце му даде да я отблъсне...

# 172
Това с Ваня започва да ми заприличва на психо-трилър. Сега и Лора ще ги хване в лош момент, не знам какви обяснения ще й даде Мазов пред Ваня. Сигурно ще играе театъра пред двете и после като се опита да обясни на Лора каква е истината, тя пък няма да му повярва, ще успее да я прогони от дома им.
Тя Лора сякаш живее на друга планета, та никой не можа да и каже какво става. Кръстева спокойно можеше да й обясни. Това Ванче няма ли да ражда вече.

Марио е тъпанар. Мисли, че може да управлява живота на брат си и да поема всички отговорности вместо него и ако има собствен живот, това ще му попречи. Друго обяснение за поведението му не намирам.

# 173
Ужасно депресарски епизод, в който смазаха всички до един....дори не ми се пише. И как пък не се намери някой да обясни на Лора какво става, да беше пратил Кръстева, бе. И Наталия и майка й са за бой д аоставят Калин сам.
За Марио и Зорница не знам какво да кажа. Как сърце му даде да я отблъсне...

Марио дори не знаеше какво да й отговори, предпочете да замълчи и да си тръгне. А нея пак я остави с хиляди въпроси "Защо?". Ужасно е, че пак се намери някой, който да й дава смесени сигнали. Втори такъв не искам да има, ама явно друго са решили сценаристите.

# 174
Това с Ваня започва да ми заприличва на психо-трилър. Сега и Лора ще ги хване в лош момент, не знам какви обяснения ще й даде Мазов пред Ваня. Сигурно ще играе театъра пред двете и после като се опита да обясни на Лора каква е истината, тя пък няма да му повярва, ще успее да я прогони от дома им.
Тя Лора сякаш живее на друга планета, та никой не можа да и каже какво става. Кръстева спокойно можеше да й обясни. Това Ванче няма ли да ражда вече.

Марио е тъпанар. Мисли, че може да управлява живота на брат си и да поема всички отговорности вместо него и ако има собствен живот, това ще му попречи. Друго обяснение за поведението му не намирам.

Ама значи почвам и аз да се ядосвам.
Предлагам на Зорница да ги отреже и двамата братя и да ги остави да си живеят един с друг.
Ако пък Марио се отказва от Зорница, значи просто не я иска достатъчно, друго обяснение нямам.

# 175

Предлагам на Зорница да ги отреже и двамата братя и да ги остави да си живеят един с друг.
Ако пък Марио се отказва от Зорница, значи просто не я иска достатъчно, друго обяснение нямам.

НЕ разбирам защо просто едно изречение не й каза, само едно! И да не е нещо си за различни пътища....а реално обяснение, егати!

# 176
Марио се изживява като Бог. Кой му позволява да решава съдбата на другите еднолично, без те да имат право на избор? Зорница да не е кукла - на ти я на теб, вземи я ти. Много съм му ядосана. Заслужава Зорница да отиде и всичко да каже на Тони, като брат му няма топки за това.
Доне, Марио си тръгна, защото още една секунда и нямаше да може да изпълни плана си да се пожертва. Обича я. Не може да говори, не може да е покрай нея, щото самоконтролът му отиде по дяволите. А тя беше толкова смела...

На Лора таман й вляха малко здрав разум, и сега ще ги хване с голата Ваня и всичко отначало.

# 177

Това трябва да направи Зорница - да ги отреже и да остави Марио сам да се бори за нея. Така най-добре ще разбере дали си заслужава този човек. Ако бъде достатъчно смел и започне да действа, значи има смисъл, но ако ли не - нека всеки си продължи по пътя.
Зорница винаги е била смела, хвърля се през глава и действа както сърцето й говори, но за съжаление все разочарована остава.

# 178
Това сериозно заприлича на психотрилър, ама преди като че ли по-бързо разплитаха сътвореноте дивотии- то не беше арестуване на Сашко, отвличане на малкия Пешко от Виолета, комата на Галя и т.н , ама не зацикляха чак толкова. Дори драматичният триъгълник с Бибито, Калин и Сашко беше разрешен сравнително бързо. Може и да съм забравила, ама сега голяма драма, голямо чудо цял сезон Sad

# 179
Представете си, че отразяваха живота едно към едно, не знам тогава, щеше ли да има, въобще, щастливи моменти в сериала😀

Общи условия

Активация на акаунт