Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 41 264
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
Mарио беше съкрушен. Cякаш щеше да се разплаче преди да излезе от стаята и изобщо не я гледаше в очите, когато каза на Зорница, че пътищата им се различни.

# 211
Толкова нежност и любов излъчваха жестовете на Марио в този момент Heart, а Зорница беше в такова трепетно очакване да отговори на чувствата й, да и каже искам те, а той просто избяга от нея :

# 212
Единствения истински нещастен без да може да направи каквото и да е за съществена промяна е Калин и съответно семейството му. Останалите при желание могат да си разрешат "проблемите" само в една серия.

# 213

На Лора таман й вляха малко здрав разум, и сега ще ги хване с голата Ваня и всичко отначало.
Това с топлите и студени вълни за мен си беше чиста поза, а ако не е било, то тогава тя просто нарочно се съблече пред Мазов. В тоя момент и Лора влиза и мазалото става пълно. Тия хора не знам докъде ще я  докарат и как ще му излезе края.

# 214
Някой във фейсбук беше написал, че Ванче страда от ХЕЛП синдром 🤔 значи наистина вероятността да умре при раждането е голяма. (Чекнах в Гугъл какво е хелп синдром, разбира се)

# 215
Толкова нежност и любов излъчваха жестовете на Марио в този момент Heart, а Зорница беше в такова трепетно очакване да отговори на чувствата й, да и каже искам те, а той просто избяга от нея :

Страхотно го направи Марио, толкова тъга и обич лъхаше от него !
Дано поне Зорница да се сети, че има сериозна причина да се отдръпне, не, защото е безчувствен.

# 216
Някой във фейсбук беше написал, че Ванче страда от ХЕЛП синдром 🤔 значи наистина вероятността да умре при раждането е голяма. (Чекнах в Гугъл какво е хелп синдром, разбира се)

Галя имаше съмнения и затова искаше да я изследва, преди да откачи за коланите. Ама после мисля, че не дадоха какво се оказа, или поне аз съм пропуснала този момент?

# 217
Това с топлите и студени вълни за мен си беше чиста поза, а ако не е било, то тогава тя просто нарочно се съблече пред Мазов. В тоя момент и Лора влиза и мазалото става пълно. Тия хора не знам докъде ще я  докарат и как ще му излезе края.

Точно както го обсъждахме преди няколко дни - на Лора що някой да ѝ каже и ще ги хване “в крачка”....много яко. А Мазов имаше шанс да ѝ каже, Кръстева също.

Гледам гифчетата на Майчето и за пореден път се възхищавам на Диана и Велислав. Прекрасно пресъздават емоциите на героите си! В резултат - посмърчащи “недорасли тийнове” през телевизорите Heart

# 218
Майче, аз си чопнах едното гифче за аватар, надявам се, че нямаш против Innocent

Аз се чудя Мазов хубаво ще кроти Ваня, докато роди, а после план има ли? Май не.

# 219
Не всички жени с ХЕЛП.синдром умират. Доколкото знам обяче, не е добре да се чака, а май трябва бързо да се извади бебето. Бият се инжекции, които струват по около 7 хиляди лева, но не се знае, колко ще са необходими. Не се поемат от касата. Борят се да спасвт жените, но ако са с ХЕЛП се води, че смъртта не е лекарска грешка.
Въпросът ми е,  дали Мазов има право да припознае детето, ако майката е починала при раждането. Че нали той го припознава и тя трябва да се съгласи. Ако тя откаже, той завежда дело за бащинство.

# 220
Би трябвало да може да го припознае. Ама те с тоя хелп синдром някак си - лошо ми е, дай да те изследваме, не давам, добре, ходи си вкъщи. Нещо несериозно подходиха.

# 221
Би трябвало да може да го припознае. Ама те с тоя хелп синдром някак си - лошо ми е, дай да те изследваме, не давам, добре, ходи си вкъщи. Нещо несериозно подходиха.

Вярно, че не я изследваха. Ама то там толкова бързо се развиват нещата (с нейните настроения), че зарязаха всякакви синдроми Joy

# 222
Имаха съмнения за диагнозата само, тя отказа лечение. Каква е драмата? Никой не може на сила да накара друг да се лекува.

# 223
Имаха съмнения за диагнозата само, тя отказа лечение. Каква е драмата? Никой не може на сила да накара друг да се лекува.
Мира, така е, но тя е сурогатна майка при това Мазов е лекар, би трябвало ако е възможно толкова опасно състоянието й, да настоява да се вземат мерки. А може да са й направили някакви по-щадящи изследвания без връзване и да са установили, че всичко е наред.

# 224

Точно както го обсъждахме преди няколко дни - на Лора що някой да ѝ каже и ще ги хване “в крачка”....много яко. А Мазов имаше шанс да ѝ каже, Кръстева също.

Гледам гифчетата на Майчето и за пореден път се възхищавам на Диана и Велислав. Прекрасно пресъздават емоциите на героите си! В резултат - посмърчащи “недорасли тийнове” през телевизорите Heart
О, да прекрасни бяха, много чувствено го направиха. То не бяха жестове, мимики, много убедително беше. А във фейсбук видях коментари, че Велислав не може да пресъздава такива любовни физиономии и не става за ролята, изглеждал като бурсук и т.н. Замислих се тия хора или са слепи или са заслепени от Вергов/Банков. Изненадващо за него и един коментар не видях. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт