Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 41 179
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Епизодите тази седмица са много силни.

Малко ще са жените останали равнодушни при сцените с бременната пациента. На филми не плача, но на финалната сцена, когато майката и дъщерята говореха ми се просълзиха очите.
Не вярвах, че някога ще го кажа, но единствено Пенев и Владов ми седяха като кръпка в серията. Някак си не успяха да се впишат, а до сега винаги им се получаваше.

На Мазови в последните два епизода добре им се получават сцените в операционната. Как пък този Стефан не направи поне един намек, една дума, която да накара Лора да се замисли. Мисля, че тя осъзнава, че никога няма да роди дете и това я кара да се чувства несигурна.

Знаех си, че Ина и Наталия ще се сприятелят Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 апр 2018, 10:59 от rosita_ta

# 406
  • Оптимист по принуда
Мдаа и на тази серия си поревах...
И аз..
Сцената с бременната, когато говореше на снимката беше много силна.
Да.
Diavolo, аз пък мисля, че много жени биха постъпили като нея. Майчинският инстинкт е по-силен от всичко на този свят..

Калин ще премине през всички етапи - явно сега ще е гневът, докато достигне до приемането. А когато приеме състоянието си, може би тогава ще проходи.

# 407
А питате ли как се гледа вчерашния епизод от бременна жена Sad , малко в повечко ми дойде като цяло.
Не пожелавам на никой да изпада в такава ситуация и такъв "избор", но за мен беше и птекалено драматизирано, а и решението на майката в крайна сметка не беше много реалистично. Разумно погледнато е съвсем естествено майката да има приоритет, защото ще има шанс за друго дете и няма изначално да обрича нероденото дете без майка, както и всички свои близки на страдание. И не ме нападайте, но за мен нероденото дете не може да предизвика емоции като вече роден и пълноценен човек - разбира се, че е ценно, че е потенциален живот,  че е някаква съкровена мечта за повечето, но все още не е "живот", а само шанс за такъв...

# 408
  • Разпиляна във въображението
И един Владов. Имах такива надежди с Мишето, а то - едно нищо.

# 409
Polikseni, за бременна предполагам е още по-емоционално и напрягащо Sad Темата е много дълга, но снощи аз се сетих за един подобен случай в Щатите отпреди 1-2-3 месеца - майка на 5 деца, бременна с 6то; разболява се от някакъв вид рак и дилемата е ясна - тя или бебето ( но в случая тя наме големи шансове за дълъг живот) реши да жертва себе си, за да запази бебето. Роди го, почина малко след раждането мисля, няколко седмици след това почина и новороденото. Останаха 5 малки дечица с баща си.

Мириел, Мишето май ще се появява още в болницата - нали я обсъждаха да наблюдавала Калин. Аз все още имам надежди за нея Simple Smile
Ей, на тази снимка е ХОТ

# 410
  • Оптимист по принуда
Да, въпрос на лично възприятие е, естествено. В случая тя беше с оформен плод в утробата си, нямаше да е лесен абортът. Когато си в такъв стадий на бременността, раздялата с детето не е същата като с неоформен плоден сак. Като пак казвам - въпрос е на лично самоусещане. Напълно е възможно да обичаш  нероденото си дете.

# 411
За гнусната долна наркоманка Мона рискуваха и работа и какво ли не, че и в Германия в пратиха с последен стадий рак, а горката бременна жена по живо по здраво в оставиха да си ходи да умира... а в тези седмици има и инжекции за разгръщане на дробчетата и какво ли не. Куца ми малко сценарият... :/

# 412
  • София
Не мисля, че има правилно решение в тази ситуация. Въпрос на възприятие, на светоусещане, на чувствителност. Няма как да се осъжда волята на майката да запази детето и да пожертва себе си, както и ако беше взела обратното решение.

Аз май съм пропуснала, в коя седмица е била майката? Вярно, малко бяха прекалили с големината на корема, но аз останах с впечатлението, че за да са сигурни за бебето трябва да минат още 3 месеца.

Аз си мислех, как ли Огнянова щеше да изживее Цезаровото и изваждането на оформеното бебе. Това щеше да я съсипе.

# 413
Промото:
 http://play.nova.bg/programi/ochakvaite/934371
Калин пак е на ръба на отчаянието и си го изкарва на Наталия, а изглежда между нея и Ина се заражда едно хубаво приятелство.
могат да станат двойка, а Тасев донор на сперматозоид и хоп - Инчето си има бебче 😀 и за да е гадно на всички, някъде към 105 сезон, Тасев ще предяви претенции за бащинство😂

# 414
  • София
Здравейте! Досега само ви четях, но се надявам да приемате нови. Идвам с анонса за довечера:
https://nova.bg/accents/view/2018/04/05/211954/%D0%BA%D0%B0%D0%B … 1%87%D0%BA%D0%B0/

Последна редакция: чт, 05 апр 2018, 13:09 от Комарче

# 415
 Бамби ще подари бонбони на Кака. Как ще му отвърне тя? Искам да го е отрязала брутално, но! Според мен тя ще започне връзка с него. Все пак в единственият, който я иска. Но здравето на Бамби ще се влоши.

# 416
Е защо да го реже баш брутално? В крайна сметка нещо лошо ли ѝ е направил? Да я е обидил, унижил, наранил по някакъв начин? Влюбен е, сваля я. Това е.
Не мисля, че ще започнат връзка. Това ще провали всякакви варианти за бъдещи отношения с Марио и според мен ще развали историята до края на сезона.

# 417
Вера, моля Simple Smile

Дилемата в случая с родилката е огромна, каквото и решение да се вземе, един живот ще угасне. Разбирам и двете страни в това дали да се спаси майката или детето, в случая за мен няма правилно решение и не бих осъдила някого за това, което е решил.

За това казах, че за Калин не е добре да седи сам и да се депресира, трябва да е зает постоянно за да не се самосъжалява, да е деен, а не затворен между четири стени. Наталия няма да подцени това с хапчетата, както стана при Вяра.

Зорница май ще си изкара всичко насъбрало й се напоследък на Тони. Не вярвам да се хване с него като една от главните причини е, че те са братя, а тя ако е наясно с нещо то е, че иска Марио като  мъж, а Тони като приятел.

Айде най-после Мазов да каже на Лора, да се обединят и поддържат срещу лудата, защото иначе за момента Ваня печели като са разделени.

# 418
  • Пловдив
Ох, май съм единствена, която не успя да хареса Банков. Ами отношенията им бяха направо токсични, унижаваше Огнянова, удари я.

Не си само ти, и аз не го харесвах. Обаче и Марио не харесвам. Не и за Зорница. На нея ѝ трябва мъж със сериозни намерения и смел да покаже чувствата си, а не с такова страхливо поведение.

# 419
Е защо да го реже баш брутално? В крайна сметка нещо лошо ли ѝ е направил? Да я е обидил, унижил, наранил по някакъв начин? Влюбен е, сваля я. Това е.
Не мисля, че ще започнат връзка. Това ще провали всякакви варианти за бъдещи отношения с Марио и според мен ще развали историята до края на сезона.
Ще го отреже тя, видяхме на краткото промо какво му каза. Но заради една кутия бонбони ми е много странно да реагира чак така, а тя звучеше доста сериозно. Трябва и нещо друго да се е случило, за да му каже, че едва ли не и приятели няма да са вече.

Общи условия

Активация на акаунт