Отговори
# 150
  • София
Лаленце Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart прекрасни новини! Честито да ви е с мм малкото лаленце и да си го износиш леко до термин!!!

# 151
Аз само ви чета, но няма как да се включа при толкова добра новина....Лаленце, стискам всички възможни палци и ти пожелавам само едно нещо...да е до финал със здраво, пухкаво бебче Kissing Heart

# 152
  • София
Лаленцее ❤️ честито мила, много се радвам за хубавите новини, не се притеснавай, всичко ще е наред, хайде и аз да поръся и аз с бременнен прашец(за първи път) , та да е на късмет ❤️

# 153
Събирам от прашеца с шепи!!!
Търсих я таз метла.... ама нещо от мобилната версия не мога да я намеря Simple Smile

# 154
Лаленце 🤗❤ Честита точица ❤ Хайде всичко да е наред, до финал и леко да минават месеците до декември❤ Честито ❤

# 155
Честито, Лаленце ! Лека и безпроблемна Б!
Хайде момичета, няма ли още някой да се похвали?

# 156
  • Бургас
Лаленце, тихичко честито и от мен ! И до Финал! Purple Heart

# 157
Еуфория16 и аз сибирам от прашеца с две шепи 🤗🙏❤

# 158
Лаленце, честито! Желая ти от сърце здраве и до термин! Прекрасна новина Flowers Cherry Blossom

# 159
Момичета утре ще ходя да пускам хормони , имам само един въпрос да слагам ли сутринта преди изследването утрогестан или не ?
П.с така ми къркори коремчето все едно всеки момент ще ми дойде ☺

# 160
  • София
Много ви благодаря, момичета! Пожелавам на всяка една от вас скоро да се похвали с така чаканата новина Simple Smile

titkata89, а де... Хубав въпрос! Аз като че ли бих защото ще е показателно какво ниво поддържаш с терапията. ЧХГ и прогестерон ли ще пускаш?

# 161
Да чхг и прогестерон , утре ми е 48 часа , ще пусна да видя чхг-то дали се е качило , ако не е ще спра утрогестана и предполагам ще ми дойде . Надявам се да е наред всичко но , не се навивам като миналият път . Малко ме е страх дори , дори много 😆
Благодаря за съвета .
Успех на всички Не чакащи

# 162
  • Sofia
titkata89, успех  , стискам 🤞 чхг да се е покачило доволно!😘

# 163
  • Габрово
Лаленце и тук честито мамче и много да си те глезят HugЗдраве на теб и на точицата пожелавам :heart
Титка стиснати палци вече всичко да е наред с Б и да се развие нормална и здрава.
Днес си купих неофолик мета защото не знам дали усвоявам и за всеки случей.Поръчах си инозитол и витамин Ц с биофлавоноиди от аптека (нямаха нялични на нито една марка)а е голяма верига в страната .Стана ми странно явно доста се купуват Smile Имам и МВИ но съм забравила как се приема имали значение О дали е минала?Също ме интвресува инозитола някой ако е приемал в каква е дозировката моя е 500мг.

# 164
  • София
Лаленце, честито мила, много се радвам. Лека и до пухкав финал Hug

Общи условия

Активация на акаунт