Отговори
# 405
Дени мила много е рано май още за пиклив , при мен на 10 ден чхг беше 1.88 . А може и самата О да е била с ден два по-късно 🤞 изчакай още ден два и тогава направи пак тест . Дано да е положителен и да поднесеш най-хубавият подарък на половинката . Стискам ти палци 😘🤞

# 406
Надини,моят първи тест беше 4 дни преди ц ,в 22ч.,след изпити много течности и беше дори и по-бледа.Тихичко честито Hug
Естелка,стискай още малко и всичко да мине по най-добрия начин Flowers Four Leaf CloverHug

Тонче,гуш за вас с беба Hug

Сънче,как няма да се сещам за теб?Много ти стискам палчета и проверявам темата за добри новини от теб.Гуш от нас Hug

Етоалчеееее, Съвсем те забравих! (Зло да те забрави!) Sad как стеее :* :*

Надини, ако си имаха БХ.. пусни и прогестерон с ЧХГ-то Simple Smile стискам палци, да е до щастлив финал този път Wink

# 407
Надини, тихичко честито! Прогестеронът ти е супер!
Благодаря Лаленце.
Кой чакаме да хваща яйцето и да показва двете чертички?

# 408
Момичета, аз се надявам да сме хванали яйцето и плахо НЕчакам. Ама има време, от сега се зареждам с търпение. Relaxed

# 409
Надини,моят първи тест беше 4 дни преди ц ,в 22ч.,след изпити много течности и беше дори и по-бледа.Тихичко честито Hug
Естелка,стискай още малко и всичко да мине по най-добрия начин Flowers Four Leaf CloverHug

Тонче,гуш за вас с беба Hug

Сънче,как няма да се сещам за теб?Много ти стискам палчета и проверявам темата за добри новини от теб.Гуш от нас Hug

Етоалчеееее, Съвсем те забравих! (Зло да те забрави!) Sad как стеее :* :*

Надини, ако си имаха БХ.. пусни и прогестерон с ЧХГ-то Simple Smile стискам палци, да е до щастлив финал този път Wink
ton4etyyy,ама аз пуснах:)Прогестерон 79,ЧХГ 39

# 410
Аз тепърва гоня О, (попринцип трябва да е около сряда четвъртък) да видим след БХ как ще е.. в понеделник съм на преглед док да казва какво да почвам да пия след резултатите от тромбофилията. Пък дано следващия път да е скоро и до финал.
Честито на момичетата видели 2 чертички, дано всичко ви е наред и да гушкате бебче скоро ❤

# 411
Надини и прогестеронът,и чхг-то са ти идеални Hug

Тонче,
Скрит текст:
добре сме,растем ,вече сме 5кг,още само ни мъчат коликите.Сигурно много сте пораснали,гуш Hug

# 412
  • Габрово
Дени рано е чакай си деня на М и тогава атака и дано се изненадаш приятно Hug
Идеално ЧХГ виждам и прогестерон по учебник.Евала Blush
Късмет на гонещите Я да сгащят аз си се цикля и чакам ММ след два три часа Grinning Романтично ми е доста пожелавам и на вас бебечета направени с много романтика не с график Heart
Мойто ОВУ е далеч но пък любовта прави чудеса HeartХубава и бебеносна вечер .

# 413
Nadine, тихичко честито и от мен! Пази се и не се притеснявай!

# 414
Момичета, пълните ми душата! Честито на Надин и на всички, видяли заветните две чертички!

# 415
  • Пловдив
Здравейте! След като изчетох всичките 28 стр., реших и аз да се включа в темата! Никога не съм си правила тест за О и много ми е любопитно как се прави. Трябва да си купя няколко и да ги правя в няколко последователни дни и когато е най-наситена чертичка да бебеправим или може и в другите дни?! Чудя се дали да посетя гинеколог преди да започнем с опитите и да пускам изследвания и хормони или просто да се направя на перде и да чакам чудото да се случи Grinning. Малко безотговорно от моя страна, но не знам дали да се впрягам или да го давам по-лежерно! Стискам палци на всички и честито на тези, които вече са видяли || !

# 416
  • София
Здравейте! След като изчетох всичките 28 стр., реших и аз да се включа в темата! Никога не съм си правила тест за О и много ми е любопитно как се прави. Трябва да си купя няколко и да ги правя в няколко последователни дни и когато е най-наситена чертичка да бебеправим или може и в другите дни?! Чудя се дали да посетя гинеколог преди да започнем с опитите и да пускам изследвания и хормони или просто да се направя на перде и да чакам чудото да се случи Grinning. Малко безотговорно от моя страна, но не знам дали да се впрягам или да го давам по-лежерно! Стискам палци на всички и честито на тези, които вече са видяли || !

Добре, дошла, разкажи ни от колко време пробвате, на колко си години, не е задължително да е дошъл момента, за да си правиш тестове. Счита се, че е нормално до 6 м до 12 м да е нормално да се забави бебето, без да има някаква причина. Нашите баби и майки нюедва ли са имали тестове за О а са забременявали много по лесно, с едно просто правило-да се обичат редовно !

# 417
  • Пловдив
Здравей, Еуфория16! Тази година навършвам 27! Имам детенце на 1.8г, но от известно време искам 2ро дете. Правихме няколко поредни месеца опити и на 2 пъти имах бледи черти, но след това ми дойде! Първият път забременях от първи опит и така и не се е стигало до тестове, изследвания и т.н., но сега вече започнах да се ровя и да чета за подобни неща! Вълнувам се така, все едно ще ми е за първи път и ми е малко притеснено!

# 418
Butterfly добре дошла , дано скоро без да ти се налага много да чакаш да видиш положително тестче , обичайте се редовно , за твое успокоение може и да правиш и тест за О. , зависи колко дни ти е Ц. трябва да се почнат от определен ден за да не се тестваш много все пак е нерви и пари, трябва да го прочетеш в упътването .
Успех на всички ни 🤞🙏❤😘

# 419
Здравейте мили девойки Simple Smile
От работа тази седмица минавах само набързо да ви видя и не съм била активна... На всички девойки с тези прекрасни тестове и тлъсти чхг-та - честито! Да имате леки и безпроблемни бременности и, когато му дойде времето, да сменяте памперси Simple Smile Бъдете благословени всички Innocent
Ние този месец не сме имали сърчица около предполагаемо ову, бяха празници, бяхме по роднини и семейства, а и честно казано след последните месеци и притеснения покрай кисти, антибиотици и т.н. - имах нужда малко да не мисля на тази тема. Надявам се следващите месеци да са нашите Revolving Hearts

Общи условия

Активация на акаунт