Отговори
# 570
  • Sofia
Благодаря, момичета 😍 Дано скоро ви се похваля, този път до финала 🤗, а дотогава някоя да размята тест , че ме зареждат 🤩
Зизу, надеждата е много важна , стискам палци да стане реална, и симптоми да са от друго🙏

# 571
Сузи силно стиснати палчета и от мен 🤞дано хванете Я. и скоро да се похвалиш 🙏🤗❤
Аз нечакам на 5-6 , дано този път дане го дочакам , имаче симптомите и при мен са обикновени , само необичайното беше че 4-5 дена след О. не ме боляха гърдите , а след това почнаха и сега доста ме наболяват и са като бомба 😀, а попринцип ме болят още следващия ден след О. , този месец е нещо различно , дано да е заради точица , поне силно се надявам 🙏❤

# 572
  • Пловдив
И аз не чакам на 04.05, нито на 05.05, нито на 06.05 , нито в близките 9 месеца 🤣. При мен интересното е, че обикновенно ПМС ми е мноооого гаден, имам ужасни болки в гърба, тежест в гърдите и ми е отпаднало, гърдите ме болят много повече, а сега симптомите на ПМС са много слабички, почти липсват. Преди няколко дни усетих само за ден болки в кръста и все едно имам мусилна треска горе в таза. Усещам едни много странни пробождания около матката, имам много, много слабо главоболие и врата ме пари и щипе само от едната страна. Имам кървави сополи и гърдите ми са много леко съвсем незабележимо подпухнали и почти не ме болят. Направо нз какво да мисля. Ще си чакам и това е. Обикновенно до сега вече съм изпила сумати противовъзпалителни заради болките в гърба, а този път се чувствам чудесно. Единствено забелязвам, че съм станала страшно изнервена и всичко ме дразни. Надявам се да е за хубаво 😂😁 Стискам ви палци ❤❤❤

# 573
Наминавам да ви пожелая много плюсчета в това хубаво, почти лятно време и да ви наръся обилно със синьо, дивашко прашоляче Blue Heart

# 574
  • София
И аз минавам да ви нагледам как сте Simple Smile
εїз Butterfly εїз, за мен симптомите са пълен мит. И бременните и небременните са все едни и същи, най-големият е вглъбяването Simple Smile

# 575
Благодаря ви, момичета за пожеланията. Дано скоро всяка види мечтаните 2 чертички Flowers Four Leaf Clover
За симптомите - може и да има, може и да няма. Grin аз на симптоми си бях бременна, вие какво знаете MaskLaughingLaughing гърдите ми бяха ужасно чувствителни, главоболие и какво ли не - и, тц. Цъфнах Grin
Но стискам палци все пак на всички НЕ чакащи,  защото надежда винаги има Two Hearts
pladi,Лаленце, как сте? Simple Smile Минавам Blue Heart

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 12:21 от Peoney

# 576
Плади минавам под прашеца и грабя с две шепи🤗
Лаленце много се радвам че намина, Как си ? Растете ли ? 🤗❤👶
И за мен симптомите са пълна мистерия иначе освен тези които казах горе имам и много други , но не се вглеждам много , че после като цъфна ми става много по гадно , имала съм и аз такива случаи от симптоми да си правя изводи , че съм бременна , но уви друга е истината .
Дано всички симптоми този път да са заради малкото човече 🙏❤

# 577
Момичета, имам едно чудене: Преди десетина дни ми излезе пол. резултат за уреаплазма парвум. Пих 6 дни антибиотик. Очаквам О. след 5-6 дни и сега не знам дали да се обичаме, защото не знам дали уреаплазмата е унищожена. Това можело да се разбере най-рано след 20-ина дни. Понякога трябвало втори антибиотик. А вече не искам да изпускам никоя яйцеклетка.

# 578
Европа, неприятно е да се отлагат опити, но уреаплазмата не е шега работа. Понякога води до спонтанни аборти. Партньорът лекува ли се с теб паралелно? И да, често не се ликвидира гадината с 1 АБ.
Затова те съветвам да си изчакате контролните прегледи и дано всичко да е наред. После - на фронта Relaxed

# 579
  • София
И аз мисля, че е по-добре да изчакате до пълно излекуване. Иначе после могат да те чакат 9 месеца на притеснения и съмнения.
Rozi29, добре сме пу-пу Simple Smile Свалила съм 2 кг вече заради неразположенията, но стискам зъби и чакам да премине този период.

# 580
Разкарай уреаплазмата задължително!
Да попитам нали не си забравила да даваш АБ и на ТМ?

# 581
  • София
Европа, пропунете 1 месец и се изчистете от тая гадост. Много пъти съм писала аз и ММ се лекувахме Януари от същото за 10 дни с АБ. Този цикъл, който пропуснахме ми беше последния, на следващия вече бях Б. Аз нямам представа дали това е била причината за неуспехите и БХ преди това,но е факт, че след като се излекувахме нещата се подредиха.
Ще мине бързо 1 месец. Желая ти бързо да ги изтребите тея гадини. 🤞🤞🤞

# 582
Европа, ние контролата я правихме на 10-тия ден след края на АБ. По моите сметки, би трябвало да се вместите в този срок Wink Ако не те притеснява финансово, провери каква е ситуацията точно преди О.

# 583
Контролите е хубаво да се пускат поне 15-20 дни след спиране на АБ. Специално за причинители като уреаплазма. Според мен не рискувайте Simple Smile Успех!

# 584
Благодаря ви за подкрепата и споделения опит! ММ смята, че нищо му няма и пусна изследване в Геника за да ми покаже, че е така Simple Smile сега чакаме резултата, но междувременно пие АБ. Можете ли да споделите дали правихте антибиограма за да знаете какви антибиотици да пиете? На мен АГ директно ми изписа сумамед (азитромицин) и после Авелокс, но дали са правилните как да съм сигурна.
Така се надявам след тази гадина да се случи чудото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт