Отговори
# 585
Дано е пуснал  изследвания  на чист ден , т.е.преди да е започнал АБ , иначе може и фалшивО негативна да излезе.
Според мен ВИНАГИ е по-правилно Аб  да се назначава след Абграма.Дано докторът ги е уцелил и скоро да сте готови.
Аз не бих рискувала да забременея с инфекция, че и точно с уреаплазмите. По-добре изчакай негативни резултат и тогава.
Желая ти скорошен успех!

# 586
Здравейте и от мен!

От няколко месеца ви следя, тъй като правим опити за 2ро детенце. Не се включвах, защото нямах какво да споделя, нито с какво да помогна по някой въпрос. Но сега има нещо по-нестандартно и реших да се представя Simple Smile
Първият път забременях с нормална овулация,  на 15-16 ден от началото на менструацията. Този месец обаче имам съмнения , че може да се е изместила поради някаква причина. Правихме опит на на 8мия ден от менструацията (или на 3тия ми "чист" ден). Като си мислех, че няма шанс нещо да се случи, прекалено е рано. Да, ама 5 дни след това получих леко зацапване при забърсване, което продължи ден и половина. Вчера следобед ми се сгади и усетих напрежение в яйчниците. Тези 3 "симптома" са ми достатъчни за да влезна във филма Satisfied Satisfied
Не веднъж съм се филмирала, може и сега да съм прекалила с вглеждането. Шансът да е станало толкова рано е нищожно малък, но пък има и такива случаи. Сега си чакам кротко да минат още няколко дни и ще направя тест, любопитството надделява винаги..няма да издържа 17 дни да дочакам евентуално закъснение Rolling Eyes

# 587
  • София
Това са симптоми на овулацията . Не се филмирай и не чакай, ами действайте да не изпуснете момента !

# 588
Мина ми и този вариант през ума, но пък не съм имала гадене по време на ову. То и за симптоми за бременност е доста рано де...Ще си действаме, но ще е интересно този месец Smile

# 589
Европа нямам компетемтност по темата и нищо немога да кажа, пожелавам ти бързо оздравяване и дано скоро всичко да е наред и се похвалиш🙏🤗
Лаленце много се радвам че сте добре и растете, няма как ще стискаш още малко зъбки дано скоро отшумят🤗❤
Еуфория радвам се , че и ти се вклучи , Как си ? Как върви бременеенето и бебчо ? 😘🤗
Аз все още не си чакам , има още малко за тест нямам ПМС все още , само гърдите ме болят но днес малко по добре са 😀 миналата седмица бяха доста по болезнени .
Успех на всички 🍀🙏😀

# 590
Европа, щом има назначен Авелокс смятай проблема за решен 👍

# 591
Здравейте ,момичета ! След 2 години неуспешни опити за второ дете ,влошени резултати от 2 спермограми ,3та със съвсем различен резултат - завишен брой левкоцити и последвала микробиология ,на моя мъж му откриха уреаплазма ,която най -вероятно е причина за лошите резултати .Назначено му е лечение с АБ.Лекуващия му лекар предпочете да не ми изписва Аб ,а ме посъветва да отида при моята лекарка
Аз изчаках да ми свърши МЦ и днес на 11 ден отидох да ми вземат секрет и пуснахме ДНК анализ за Уреаплазма и Хламидия.Резултатите ще излезнат след 10дни.Четох какви ли не неща ,гинеколожката ми каза ,че след лечение трябва цветна снимка ,защото е възможно тръбите да са запушени .Всичко ми изглежда толкова сложно.Прочетох ,че и сега коментирате този въпрос.Има ли и други момичета ,които са лекували Уреаплазмата и след това са забременяли ? Хубав и усмихнат ден на всички Flowers Cherry Blossom

# 592
Момичета, минавам да пожелая на всички много късмет и положителни тестчета Hug

Сънче,Ливче-надниквам за новини от вас,прегръдки HugHug

И от мен имате замеряне с памперси GrinningHugKissing Heart

# 593
Етоилче, вашите памперси са ми любими, с радост ги събирам, че ми трябват много Simple Smile Как сте с малкия принц? Кога ще се приготвяш са принцеса Wink

# 594
Miiims277, недей да мислиш най-лошото Simple Smile Изчакай резултатите. Спрямо тях лекарят ти ще те насочи дали въобще е необходимо нещо допълнително. По принцип задължително се лекуват и двамата партньори, не знам защо не са ти изписали антибиотици директно и на теб. Когато сте здрави и контролите ви са отрицателни - продължавате да се обичате. При неуспех - едва тогава би следвало да се пристъпи към допълнителни изследвания за проходимост.

# 595
estela да, на чист ден ги пусна, но заради почивния ден утре, резултатите ще излязат вероятно в сряда. Явно съм подценявала тези бактерийки.
Live_Love дано!
Miiims277 вероятно и аз ще правя цветна снимка, АГ напипа някакво удебеление при последния преглед и сега навързвам нещата, че може уреаплазмите да са причина. А никога досега не съм ги изследвала.

Интересното е, че цитонамазката ми излезе ПАП1, а с тези гадини не трябва ли да е поне ПАП2? Те май са толкова неуловими, че само с генетичен тест се хващат.
Сега се въоръжавам с търпение Simple Smile

# 596
Миммс бързо възстановяване и на двама ви мила , и дано скоро ни зарадваш 🤞🤗
Етоиле събирам си и аз от памперсите , че и на мен са ми нужни за късмет 🤗много да гушкаш малкия принц ❤👶

# 597
  • София
Здравейте! Нямам деца. Бях бременна, но направих мисед в 9 г.с. Абразиото ми беше в средата на април. Преди 4 дни бях на гинеколог и лекарката каза, че всичко е наред, възстановила съм се и може да започвам отново с опитите за бебче. Каза, че има фоликул и ще съм тези дни в овулация. Няма да бързам и затова сега се пазя, за да се възстанови напълно организма ми, но от следващия месец ще започна с бебеправенето. Надявам се този път да имам успех. Ще си взема тестове за овулация. Досега никога не съм използвала.

# 598
Аз преди дни приключих с АБ за уреаплазмата, но за цветна снимка никой нищо не спомена. Иначе се лекуваме и двамата, а реално само на мен правихме изследването.
Европа, мисля че само кръвно се засичат гадините...

# 599
Днес, 7 дни след предполагаемото зачеване направих тест и на мястото на 2рата черта, с много въображение виждам нещо като сянка. Може да е изпарителна, не съм виждала до сега такава, може и да е дефектен. След 5 дни ще направя нов. Придърпванията ми ниско долу продължават.. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт