Отговори
# 90
  • София
titkata89, стискам силно палци да се развие! Повтори ЧХГ след 48 часа и ще покаже. На лекар няма какво да се види в момента...

# 91
  • София
 Здравейте Момичета, много сте изписали, днес е активен ден.
Титка стискам палчета да си била наистина с много късна О и ЧХГ да се увеличава!
Аз на бързо да дам отчет. Сутринта с първото отиване до тоалетна видях, че имам зацапване след 5 минути бяхме в колата и пътувахме към Доки. Прегледа ме, няма отлепяне, няма разрехевяване на лигавицата, каза че се случвало и да не се притеснявам(все пак не било алена кръв, а кафеникаво течение). Видяхме малката точица, вътре в матката, 5г.с и 4 дни с ембрионална структура. ❤️ Ще гледам да съм по спокойна и да мисля позитивно, че с тая паника до никъде.
Искам и тук да благодаря на Сънчето, че тя в другата тема ми помогна много в сутрешната ми паника, за което съм и мниго благодарна, стискам и палчета днес цял ден ❤️

Успех и на вас момичета, пазете се  🌸

# 92
Дано , доки каза че може ову да е била на 24 ден от МЦ според графиката на БТ  и  тестовете за ову  и днес да е 10 ден след О което е рано за тест изобщо  , но въпреки това прогестерона е нисък ако стойноста е вярна . Ще стане това което е писано . Иска да отида и да повторим изследванията в друга лаборатория и да пуснем още някакви . ( тези са пускани в пълмед мацката 3 пъти не можа да ми вземе кръв , едната другата ръка , накрая тръгна малко и чак натискаше за да събере за теста ☹)  Надявам се на великденско чудо . 🤞✌🤞

# 93
И аз да дам отчет: мина прегледа, изчистила съм се сама след биохимичната, яйчници, матка-всичко е чисто. Пуснах тромбофилия и чакааме резултати. Каза че прогестерона не ми е нисък. Съвсем нормален бил, но като видим теомбофилията и него ще проследим ако трябва. Питах го За ТСХ (2,45) каза че е добре. ТСХ би бил проблем ако не мога да забременея, а при мен проблема е задържането. И така, цикля си сега и чакам резултат от тромбофилията и после ще видим накъде!
Титка, успех мила! Повтори след 48часа и ще си покаже🤞🏼 Стискам палци!
Еуфория 😘 всичко ще е наред, скоро и сърчице ще тупка под твоето ❤

# 94
  • София
Дианка, моите уважения към лекарката ти, но високото ТСХ и Хашимото имат отношение точно към задържането, а не съм зачеването! Този резултат от кога е, защото дори и над 2 не е толкова страшен, на някои места целят да е под 2.5.

# 95
Титката , аз на 11 ден след О бях с чхг 3. Моят съвет към теб е колкото можеш по-бързо почвай един дуфастон с този нисък прогестерон. Вече съм в 13/14 г.с. и ти пожелавам същото. Стискам палци всичко да е наред, но вземи мерки за Прогестерона. Hug

# 96
# 97
Gospojicata найстина ли ? Не искам да храня излишна надежда , дори се отчаях да си призная . Но започнах дуфастона още в 16 ч 2бр и ще изпия още 2 преди лягане  и  утре сутрин ще видим . Благодаря ти и дано да имам великденско чудо  , а на теб ти пожелавам всичко да е наред и до финал 🤞🤞🤞

# 98
Надеждата никога не е излишна!Стискам силно палци!!!Добре, че си започнала с дуфастона. И след два дена да се похвалиш с едно хубаво чхг! Flowers Four Leaf Clover

# 99
Здравейте Момичета, много сте изписали, днес е активен ден.
Титка стискам палчета да си била наистина с много късна О и ЧХГ да се увеличава!
Аз на бързо да дам отчет. Сутринта с първото отиване до тоалетна видях, че имам зацапване след 5 минути бяхме в колата и пътувахме към Доки. Прегледа ме, няма отлепяне, няма разрехевяване на лигавицата, каза че се случвало и да не се притеснявам(все пак не било алена кръв, а кафеникаво течение). Видяхме малката точица, вътре в матката, 5г.с и 4 дни с ембрионална структура. ❤️ Ще гледам да съм по спокойна и да мисля позитивно, че с тая паника до никъде.
Искам и тук да благодаря на Сънчето, че тя в другата тема ми помогна много в сутрешната ми паника, за което съм и мниго благодарна, стискам и палчета днес цял ден ❤️

Успех и на вас момичета, пазете се  🌸
Много хубави новини ,да предстоят още по-хубаво!Знам ,че е трудно ,сама аз съм паника особено сега ,но спокойствието му е майката Wink

# 100
titkata89 и от мен силно стиснати палци , дано следваците дни да ни зарадваш с високо чхг 🤗🤞🙏

# 101
Лаленце, от януари е ТСХ 2,45.. още повече разбрах, че зимата се вдигало тсх. Ох, другата седмица ще пусна пак и ако трябва ще отида да се консултирам с ендо. Обърквам се като виждам различни мнения за едно и също нещо.
Благодаря ти! 🌺

# 102
Дианче, при имплантация ТСХ може да скочи до 4ри пъти. За това стойности 2.5 се водят гранични. Аз бях с 2.6-7 и репродуктивния ми изписа доза да го смъкнем. Става опасно, ако мине 10 - тогава може да доведе до аборт. Склонна съм да мисля, че при теб не е точно това проблемът, а по-скоро имунология, дори тромбофилията влияе мааалко по-късно, макар да не е нечувано и рано да пречи, ако кръвта се сгъсти много - ембрионът не може да се изхрани, но мисля, че не приключва толкова рано.

Припомни ми стойности на прог с референтните и при двете БХ. Пролактин, инсулинова резистентност, дефицити на витамини изследвала ли си?

В темата за кюретажите има списък с всички изследвания, които могат да се видят. Често лекарите не им обръщат внимание докато няма 3-4 БХ/аборта, че някои дори и тогава... То за това и темата е пълна, но бих те посъветвала да провериш всичко това.

# 103
Титка, стиснати палчета и от мен Hug
Повтори теста след 48ч и мисля, че тогава ще стане ясно. Все пак мисли положително Heart

# 104
Здравейте, момичета. Отбивам се само да споделя, че моята сага приключи. Днес М започна с такава сила, че отново уби всички надежди. Благодаря ви за подкрепата. Съжалявам, че бях за малко, но поради липса на мъжкото тяло излизам в отпуск от бебеправенето за няколко месеца. Отново благодаря за подкрепата, извинявам се, че нахлух така и излитам още по-скоростно. На есен ще се завърна, надявам се до тогава тук да няма нито една от вас. Стиснати палчета от мен.

Общи условия

Активация на акаунт