Отговори
# 375
  • Габрово
Супер хубави новини момичета.Много ви се кефя само така в същия дух Grinning
Естелче стискай кълчоци до последно Blush
Титка чхг е супер.Споко и много щастлива Б.
Момичета и на вас палчета Hug
Аз си навзех добавки и ги пия даже се чувствам супер Grinning Взех неофолик мета,вит ц +биофлавоноиди,магнезий ,инситол,пробиотик ,,МВИ, мисля и вит Д да добавя Grinning
Днес М дойде точно 14 дни от ову усетих го с всичките му екстри !Имах леко цапане ама бива.Утре и ММ си идва Grinning и той с Лелката късметлията ми Joy

# 376
Милички,треперя цялата и чувствата са ми много смесени ,хем ми се плаче,хем се смея ,днес след като започнах да си търся телефона ,а той ми беше на ухото и говорих по него хахаха  ,а и започна да ми става все по често лошо ,особенно от днес,реших да направя проба ,не мога да повярвам от резултата 7дни преди М много ме е страх заради предната БХ ....Не ми се привижда нали?

# 377
Милички,треперя цялата и чувствата са ми много смесени ,хем ми се плаче,хем се смея ,днес след като започнах да си търся телефона ,а той ми беше на ухото и говорих по него хахаха  ,а и започна да ми става все по често лошо ,особенно от днес,реших да направя проба ,не мога да повярвам от резултата 7дни преди М много ме е страх заради предната БХ ....Не ми се привижда нали?

Не ти се привижда изобщо. Simple Smile Честито и до финал 🙏🏻🤞🏻

# 378
Nadiny аз виждам чертичката , моята даже беше по-светла 😘 7 дни е доста рано , но може О да е била по -рано . Успех и стискам палци чертичката да се насища и да стой на топло 😘😘😘🤞🤞🤞

# 379
Nadiny аз виждам чертичката , моята даже беше по-светла 😘 7 дни е доста рано , но може О да е била по -рано . Успех и стискам палци чертичката да се насища и да стой на топло 😘😘😘🤞🤞🤞
Благодаря ви Титка ,Дани дано утре е по наситена ,О беше на 02.04 знам ,че трябваше да изчакам до 20.04 ,но признаците станаха все повече и по чести:)Решила съм във неделя да пусна и ЧХГ трябва да знам какво става ,толкова ме е страх ....Сърцето ми се сви не смея да се зрадвам ще се пръсне от притеснение ...Дано всичко е наред този път!

# 380
Не, Надини, не ти се превижда, две са чертичките. Друг е въпросът до колко вярно е Престо, направено в 10 ч вечерта, 7 дни преди цикъл.
Тази тип тестване е дъвкан и предъвкан тук много пъти. Не те критикувам, нито искам да те обезверя! Просто пусни утре един кръвен, че да ти е мирна душичката и да ти честитим спокойни и с усмивка. Стискам ти палци и силно се надявам да си с ранна О и утре да се похвалиш с тлъсто ЧХГ Hug

Редактирам се веднага Grinning
На мен на 11 ден от О чертичката ми беше по-незабележима и, въпреки това, ЧХГ беше към 30. До неделя твоето би трябвало да е по-високо Simple Smile
Наръсвам те хубавичко за късмет и стискам палци!

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 22:52 от pladi

# 381
Не, Надини, не ти се превижда, две са чертичките. Друг е въпросът до колко вярно е Престо, направено в 10 ч вечерта, 7 дни преди цикъл.
Тази тип тестване е дъвкан и предъвкан тук много пъти. Не те критикувам, нито искам да те обезверя! Просто пусни утре един кръвен, че да ти е мирна душичката и да ти честитим спокойни и с усмивка. Стискам ти палци и силно се надявам да си с ранна О и утре да се похвалиш с тлъсто ЧХГ Hug

Балгодаря,Плади!Ще го пусна утре и дано днешната ми радост остане и продължи!

# 382
Nadiny тихичко честито мила , има втора черта не ти се превижда, дано все повече се насища и до финал всичко да е наред 🤞🙏🤗😘

# 383
  • Sofia
Титката, ето това е вече супер резултат 👍😄💞 браво! Не се боцкай вече, моля те , и прогестерон е супер! Успокой си вече сърчицето,че под него бие още едно❤️❤️❤️А ти по колко утрогестан взимаш?
Надини, има си чертичка , видима ! Повтори пак теста след няколко дни, тихичко честото! Браво момичета 🤗
На мен чак днес ми дойде както трябва , след тридневно зацапване, даже си запазих час другата седмица ,да видя какво се случва! От два месеца го имам , а бебеправим и искам да видя ,ако има някакъв проблем! Дано е безобидно 🙏

# 384
Надини,моят първи тест беше 4 дни преди ц ,в 22ч.,след изпити много течности и беше дори и по-бледа.Тихичко честито Hug
Естелка,стискай още малко и всичко да мине по най-добрия начин Flowers Four Leaf CloverHug

Тонче,гуш за вас с беба Hug

Сънче,как няма да се сещам за теб?Много ти стискам палчета и проверявам темата за добри новини от теб.Гуш от нас Hug

# 385
Nadiny,  изобщо не ти се привижда! Все пак аз бих препоръчала на датата да направиш още един (но да не е престо). Успех!

# 386
Нади има я втората чертичка. Препишкай един Шуер Чек. Тези престо колкото пъти ми ги предложат в аптеката, толкова пъти им казвам, че със закон трябва да ги забранят. На мен престо ми е  отчитал ЧХГ 5.97! Е беше много слаба чертичката и се оказа БХ. Повече никога от тях!
Стискам палци за кръвния!

# 387
Нади има я втората чертичка. Препишкай един Шуер Чек. Тези престо колкото пъти ми ги предложат в аптеката, толкова пъти им казвам, че със закон трябва да ги забранят. На мен престо ми е  отчитал ЧХГ 5.97! Е беше много слаба чертичката и се оказа БХ. Повече никога от тях!
Стискам палци за кръвния!
Благодаря ти и на теб DucaMF!Дано не пак БХ ще изчакам още малко и ще направя и др.Но и утре ще се боцна задължително да видя какво се случва и с ЧХГ !

# 388
Нади, чертичката си е съвсем видима и искрено се надявам да е истинска, че тези Престо на мен са ми играли лоша шега. Палчета и от мен и тихичко честито! 😊🤞

# 389
  • Габрово
Надини я тичай за един шуър и го препишкай малко да ти е по реално да може зарадваш се .Пък от мен пожелавам тлъсти 2 черти на шуъра и утре такова чхг!
На престо не вярва много червени съм имала без Б, както и БХ ми е хващало за това шуърчек най-добре на първо време.

Общи условия

Активация на акаунт