Тичане (4)

• 65 011
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
  • München, Deutschland
Със закъснение, но честит рожден ден на Духчето! С пожелания за много позитивни моменти оттук нататък. За Сатурновата дупка - говори ми, и аз, и хората около мен я минавахме миналата година, тегав момент, почувствахме се стари вече  Tired. Дано на теб да ти е минало вече и да се чувстваш свежа и готова за нови подвизи.  Hug Ако не - в един момент все ще спре да ти пука, няма как. Simple Smile

Гугъл, поздравления за чудесното класиране, пък и по баири  #Crazy!

Дези, успех в бягането на Пражка пролет, дано ви се оправи скоро времето. Simple Smile

Последния път сложих шапка с козирка и действително ме запари, но беше по-добре от хладен вятър... На кожата нищо не слагам, никакви кремове за самото тичане, но и моите бегачески сеанси са кратички и няма нужда  Laughing.

# 121
  • Vienna
Аз слагам преди да тръгна слънцезащитен крем (само веднъж, на лицето но и на ръцете и на ушите и на тила отзад), досега никога не съм изгаряла. на главата слагам една кърпа като тунел изглежда, памучна. Не я усещам при тичане, а ме пази от слънце и ев. от пот. А косата си връзвам на една средно висока опашка.

# 122
Аз слагам преди да тръгна слънцезащитен крем (само веднъж, на лицето но и на ръцете и на ушите и на тила отзад), досега никога не съм изгаряла. на главата слагам една кърпа като тунел изглежда, памучна. Не я усещам при тичане, а ме пази от слънце и ев. от пот. А косата си връзвам на една средно висока опашка.
Бъф. Simple Smile Се казва тунелната кърпа. Аз също ползвам, но зимата, дишам си в бъфа, за да не ме боли гърло после от ледения въздух.

# 123
Бъфът е на почит и при мен, но през студените месеци. Аз го полвам като шапка или като шал на врата. Вратът ми е слабо място. Изстива, сковава се и после започва да ме цепи главата.
Снощи 6.5км през полето. Голям кеф. Пътищата са нагоре-надолу, всичко е раззеленено, дърветата са разцъфнали. Тишина и спокойствие. Чудесно за бягане - още не е жега, не е и студено. Тази вечер пак Simple Smile, че следващите 2-3 вечери ще са ми заети.

# 124
Ооо колко мило, благодаря Blue Heart Дупка вече няма хахах много ми е добре и щастливо, че и временна работа си намерих. Обаче нямам време за бягане, уж ме водят 8 часа, ама таратанци, работя по 10-12. Надявам се с напедването на кампанията да изработим механизъм да ходя до склада 1 на няколко дни, да се прибирам по-рано и да мога да тичам/тренирам. От както започнах съм тренирала само в събота, не мога да се дисциплинирам и организирам.

Браво, Гуги!!!! Ти си наща гордост Simple Smile На Панчареево ще ходиш ли? Аз съм от 11 на работа, ще мина да изпратя на старта МП и ще хвърча към работата Simple Smile

# 125
Вчера си почивах след състезанието.
Днес 12 км в Западен. Изтествах си новия gps часовник, най-сетне си взех нов, беше ми писнало вече с телефона. Стария геройски издържа почти 3 години преди да преживее един потоп на Трявна Ултра. Новият (пак декатлонски) мери и пулс на китката без лента за гърди. Не знам, обаче, доколко е точно. Днес ми изкара, че за 12 км с около 200 м D+ за час и 3 мин бягане съм била средно с пулс 168 уд/мин. Може и нормалното ми да е, не знам.

Духче, още се двоумим. Аз нямам регистрация, а в момента са по 60 лв, което ми идва множко. Ако минем ще е без номер и ще пробягам тренировъчно полумаратона заедно със състезателите. Ще ти пиша, ако решим да идваме. А, между другото, видях миналогодишното класиране от Търново и открих, че с мъжа ти сме завършили 25те км за еднакво време макар и в две последователни години. Grinning 

# 126
Ще чакам с нетърпение Simple Smile)

# 127
Здравейте и от мен! Много се радвам, че има такава тема, защото бягането ми е любим спорт наред с планинското катерене. И в тази връзка си търся приложение за Андроид, което наред с изминатото разстояние, продължителността, скоростта, темпото, изгорените калории, да отчита и броя на крачките, които се правят. Прегледах няколко приложения (Runtastic, Nike, Runkeeper), но не видях да има тази опция. Бихте ли ми препоръчали някое подобно с включена функция крачкомер?
Благодаря предварително!  bouquet

# 128
Tany, изпробвала съм доста приложения за телефон и не съм доволна от никое. Като цяло нещо и от gps системите не съм доволна, но относително точно ми показва гривната. Онзи ден се разходихме съвсем малко до един водопад и аз на майтап пуснах гривната в режим катерене - мисля, че показателите бяха съвсем точно, специално на денивелацията и надморската височина, защото имаше табели и на самото място и беше същото, каквото показваше гривната.
От друга страна обаче, вчера нямах време да тичам, но отивах на курс и вървях пеша - пуснах я в режим вървене, приложението няколко пъти загуби връзка с гпс-а и ми показа грешни километри, но сърдечния ритъм и калориите бяха точни.
От както я имам разбих много самозаблуди за калории, изгорени със спорт, тичане и ходене динамично пеша.

# 129
Tany, изпробвала съм доста приложения за телефон и не съм доволна от никое. Като цяло нещо и от gps системите не съм доволна, но относително точно ми показва гривната. Онзи ден се разходихме съвсем малко до един водопад и аз на майтап пуснах гривната в режим катерене - мисля, че показателите бяха съвсем точно, специално на денивелацията и надморската височина, защото имаше табели и на самото място и беше същото, каквото показваше гривната.
От друга страна обаче, вчера нямах време да тичам, но отивах на курс и вървях пеша - пуснах я в режим вървене, приложението няколко пъти загуби връзка с гпс-а и ми показа грешни километри, но сърдечния ритъм и калориите бяха точни.
От както я имам разбих много самозаблуди за калории, изгорени със спорт, тичане и ходене динамично пеша.
А каква е тази гривна? Може ли повече инфо?
Иначе относно приложенията - със Самсунг съм и имам S Health. Ами супер неточно мери. Вчера като тичах, го активирах наред с Runtastic, ами разликата в отчетените избягани килметри и изгорени калории се различаваше драстично при двете приложения. Имам чувството, че S Health завишава много резултатите. И съм в търсене от доста време на някое приложение, което да мери относително точно.

# 130
Преди отново да си взема часовник с gps бях с runtastic и бях относително доволна. Не е свръх точен (то нищо не е свръх точно), но горе/долу е добре. Мисля, че няма крачкомер. А на теб за какво ти е точно крачкомер? Можеш да си вземеш попринцип отделно, ако ти е важно - продават се по 10-20 лв, закачаш си го някъде по теб и си мери.

Аз си взех това:  https://www.decathlon.bg/p/8391963_chasovnik-s-pulsomer-gps-onmo … ults=46#/17-254-_
Сега е в период на тестване. Grinning Вчера се справи добре.

# 131
Tany погледни няколко страници на зад сме обсъждали и за часовници и за гривни Simple Smile
Ако не се ориентираш пиши ми и ще ти пратя линкове.

Гуги, МП е със същия, нали споделях предишните страници. Той е доволен Simple Smile

# 132
Преди отново да си взема часовник с gps бях с runtastic и бях относително доволна. Не е свръх точен (то нищо не е свръх точно), но горе/долу е добре. Мисля, че няма крачкомер. А на теб за какво ти е точно крачкомер? Можеш да си вземеш попринцип отделно, ако ти е важно - продават се по 10-20 лв, закачаш си го някъде по теб и си мери.

Аз си взех това:  https://www.decathlon.bg/p/8391963_chasovnik-s-pulsomer-gps-onmo … ults=46#/17-254-_
Сега е в период на тестване. Grinning Вчера се справи добре.
За планинските преходи понякога го следя. Макар че, там най-важни са ми изминати километри, преодоляна денивелация, изгорени калории.
Ммм, часовникът изглежда страхотен. Дано да върши чудесна работа! Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 апр 2018, 10:22 от tany

# 133
Tany погледни няколко страници на зад сме обсъждали и за часовници и за гривни Simple Smile

Гуги, МП е със същия, нали споделях предишните страници. Той е доволен Simple Smile
Така ли? Пропуснала съм. Ние го бяхме набелязали от известно време, но все не стигахме до декатлона.
Аз преди бях с този: https://www.geonaute.co.uk/support/start-onmove-510710-english-tp_1067
За мен това е най-великия gps часовник, нищо, че не е от гъзарските Suunto, Polar и тн. Какво ли не преживя милия, изкара много време. Сега гледам, че съм го купила 2013, а оцеля чак до юли 2017. Цяла година си записваше вярно след като му беше влязла вода в екрана. Grinning

# 134

Така ли? Пропуснала съм. Ние го бяхме набелязали от известно време, но все не стигахме до декатлона.
Аз преди бях с този: https://www.geonaute.co.uk/support/start-onmove-510710-english-tp_1067
За мен това е най-великия gps часовник, нищо, че не е от гъзарските Suunto, Polar и тн. Какво ли не преживя милия, изкара много време. Сега гледам, че съм го купила 2013, а оцеля чак до юли 2017. Цяла година си записваше вярно след като му беше влязла вода в екрана. Grinning
А този дали го има още да се продава?
Благодаря, Гугъл. Ще погледна назад в темата. Ако имам въпроси, ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт