"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 7

• 67 492
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Зависи. Laughing
Аз при цитиране на дълги постове трия това, което не ми е важно и оставям само това, заради което цитирам съответния пост.
По-старички компютри, като моя, буквално се задавят от големия снимков поток. Често страницата просто не може да се зареди напълно. Да не говорим и какво прелистване пада. Затова предпочитам повечето снимки да са в спойлер.  Peace

# 151
  • On the sea
Добро  утро момичета! Един ден да ме няма и колко много неща съм пропуснала.
Миши роклята на Алмеда в последната снимка която си публикувала ме грабна, уникална (не че бих я облякла)
Femmi сподели къде се снимка новия филм с Ча, в Истанбул ли е? Имаш ли идея къде е снимачната площадка?
Ще бъда в преследване на турските сериали другата седмица Smiley
Снощната серия сте я коментирали вече. Съгласна съм за Фатих постъпи много мъжки. За първи път чух "Сега и завинаги" да се произнася в сериала. За Джахид също съм съгласна, малоумен до безобразие, Таяр хубаво го захапа, жалко, че толкова късно и жалко, че ефект няма да има. Елмаз вече ми е много симпатична, станала е още по отговорна след раждането, хареса ми как се грабна за съда без да му мисли и да подкрепи братовчедка си. Мъчно ми е и за Ийт, сърцето му крещи, иска да прегърне Нур, да я успокои но разумът го спира.
Боядисахте ли яйцата вече?

# 152
Момичета, забелязвам много интересна метаморфоза на Ярен. В първия сезон беше малко надута, но същевременно добра и разбираща. Сега се завърна надменна, лицемерна и злобна. Беше приятелка на Нур, а сега да говори такива неща. Явно режисьорът не е намерил по-подходящ образ, който да се противопостави на Ямур. Ако имаше 4ти сезон, Ярен щеше да е новата Айтюл. Grinning

От снощната серия, много унизителен за Елмаз момент беше, когато видя Назан с бебето й, а Джахит започна да прави забележки на Елмаз да се успокои. Тя се усети, че нещо не е наред, но не можа да допусне, че Джахит е способен да върши такива неща зад гърба й.

Някой по-горе беше качил снимка на моментът, когато Ийт призна пред Таяр и Хафизе, че са женени с Нур. И на мен ми е един от най-любимите моменти от филма. Това е един от моментите, в които Ийт се държи като мъж на място и защитава любимата си. За съжаление, тези моменти са малко. През по-голямата част от филма, той само критикува любимата си, крещи, вика, чупи и не я изслушва.

Да споделя друг мой любим момент.

# 153

Добро утро, момичета!

Светли и щастливи Великденски празници!
Нека има мир и любов в сърцата ни!

Бъдете здрави! Бъдете добри! Бъдете щастливи! Бъдете благословени!

# 154
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Мисля си, че имаше един момент, когато Ийт преследваше Нур, след като Иджлял каза че е бременна и като беше в хотела Нур и Ийт вървеше след нея на асснсьорс и каза че “сега и завинаги” ще бъде с нея. Ще се опитам да го намеря

# 155
  • Bulgaria
Мисля си, че имаше един момент, когато Ийт преследваше Нур, след като Иджлял каза че е бременна и като беше в хотела Нур и Ийт вървеше след нея на асснсьорс и каза че “сега и завинаги” ще бъде с нея. Ще се опитам да го намеря

Ето тук ,на 30 секунда го казва Simple Smile

# 156

Миши, това е 25 епизод.
„Няма да се откажа от теб! Разбираш ли  – сега и завинаги! Ако в сърцето ти е останала съвсем мъничко надежда, не се отказвай, моля те не се отказвай! Сега и завинаги, Нур!“

# 157
Фатих може да е всякакъв, но две неща не е: не е грозен и не е жалък. Хубава визия и положителен характер. Даже прекалено добър, та чак си пати. Скандалджията Ийт или го тормози, или го бие.
На противоположния полюс Джахид е прикрит и подмолен. Грозна душа в грозновато тяло.
Не съм съвсем съгласна с категоричното твърдение, че Нур никога нямаше да обикне Фатих, ако беше останала с него. Любовта притежава невероятна лечебна и преобразяваща сила. Самата аз имам подобно преживяване, при което един невзрачен и даже грозничък младеж от една страна придоби друго излъчване когато се почувства обичан, а от друга се разхубави в моите очи благодарение на това, че опознах характера му.

# 158
  • Bulgaria
Еми ,това е 28 епизод . Дала съм линк по-горе  Flutter 

За Фатих- той е детската несподелена любов на Нур ,а сега се превърна в най-доверения и човек.На мен ми харесва като образ. Не е натрапчив , ако беше като Иджлял ,сега 100 пъти Ийт и Нур щяха да се скарат . Но той е опора на нея ,има на кого тя да изплаче мъката си и да бъде изслушана . Тя никога не му е давала напразни надежди ,затова Фатих се държи на положение . Според мен биха били хубава двойка ,естествено само при положение че го нямаше Ийт  Laughing Laughing Нормална е реакцията на Фатих спрямо Ийт  ,който постоянно е раздвоен или разстроен . Много правилно го попита какви са отношенията му спрямо Нур ,за да може тя да направи опит да започне нов живот с него ,да знам ,че е невъзможно ,понеже тя го чувства само като приятел ,но тя заслужава да се отдалечи за малко от това гнездо на оси ,да даде и малко време на Ийт ,след като излезе от затвора. Затова Фатих е идеален за нея. И двамата влюбени имат нужда от време ,за да премислят какво бъдеще ги чака ,ще може ли да се справят с коварният свят ,в който са заобиколени.

# 159
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Ето тук ,на 30 секунда го казва Simple Smile
Ей Мими 🤗🤗🤗 точно този момент е - мерсиииии 😍

# 160
  • On the sea
Е, златни сте момичета, явно не съм го гледала този епизод с бг превод и не ми е направило впечатление. Ето за това Бтв са го кръстили Сега и завинаги Smiley

# 161
Еми ,това е 28 епизод . Дала съм линк по-горе  Flutter 

Скрит текст:
За Фатих- той е детската несподелена любов на Нур ,а сега се превърна в най-доверения и човек.На мен ми харесва като образ. Не е натрапчив , ако беше като Иджлял ,сега 100 пъти Ийт и Нур щяха да се скарат . Но той е опора на нея ,има на кого тя да изплаче мъката си и да бъде изслушана . Тя никога не му е давала напразни надежди ,затова Фатих се държи на положение . Според мен биха били хубава двойка ,естествено само при положение че го нямаше Ийт  Laughing Laughing Нормална е реакцията на Фатих спрямо Ийт  ,който постоянно е раздвоен или разстроен . Много правилно го попита какви са отношенията му спрямо Нур ,за да може тя да направи опит да започне нов живот с него ,да знам ,че е невъзможно ,понеже тя го чувства само като приятел ,но тя заслужава да се отдалечи за малко от това гнездо на оси ,да даде и малко време на Ийт ,след като излезе от затвора. Затова Фатих е идеален за нея. И двамата влюбени имат нужда от време ,за да премислят какво бъдеще ги чака ,ще може ли да се справят с коварният свят ,в който са заобиколени.
Мими, права си - това е 28 оригинален епизод, но сезон 2, епизод 25 е с българския превод.

# 162
В аванс - за почитателите на Фатих

и за всички - спомен от един прекрасен момент

# 163
Относно детската несподелена любов на Нур: останах с впечатлението, че не е била напълно несподелена. Фатих пази писмото 15 години и сподели, че очаквал с нетърпение да види пораснало момиченцето, което го е написало. Макар че на 18 не му е било до любов, още повече с дванадесетгодишната съседка, и като се вземе в предвид, че тогава Фикрет е станала причина за смъртта на родителите им, все пак писъмцето и авторката му са оставили следа в сърцето му.

Последна редакция: сб, 07 апр 2018, 15:55 от sineokatafeia

# 164
Едно "щастливо" семейство

и една нещастна майка

Общи условия

Активация на акаунт