"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 7

• 67 536
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • Bulgaria
В аванс - за почитателите на Фатих

и за всички - спомен от един прекрасен момент

Много добра съпоставка ,Еми !
В първата сценка се вижда уплахата и несигурността в очите на Нур ,докато във втората -топлина ,любов и сигурност ,дори има символика и в цветовете на кутийките . Червено-цветът на сърцето ,на любовта и страстта ,и черно-цветът на неизвестното ,на страхът ,на безизходицата.

Относно детската несподелена любов на Нур: останах с впечатлението, че не е била напълно несподелена. Фатих пази писмото 15 години и сподели, че очаквал с нетърпение да види порасналото момиченце, което го е написало. Макар че на 18 не му е било до любов, още повече с дванадесетгодишната съседка, и като се вземе в предвид, че тогава Фикрет е станала причина за смъртта на родителите им, все пак писъмцето и авторката му са оставили следа в сърцето му.

Имаш право. Но тя не е споделена помежду им . Просто са били две деца ,които покрай приятелството са преживели любовни трепети . Може би Фикрет е виновницата за това ,Нур сега да е с Ийт ,а не с Фатих . Не случайно тя ненавижда Нур ,не само заради успеха ,който тя пожъна ,а и тя я е ревнувала от брат и. Просто предположение.

Епизодът в понеделник ще е много драматичен . Чрез подсказките на Еми ,ще станем свидетели как човек се превръща в слепец заради любов -визирам Джахит...... Много тежки моменти ни чакат ,но те ще ни дават повод за оживена дискусия.

# 166
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Остават 6 серии, ще се тежки да, но въпреки всичко се вижда голямата им любов. Тази им любов, която е основата на сериала, беше леко позабравена от сценаристите последни серии на втори сезон ... и затова макар и тежки тези последни финални серии ми харесват. Фатих е показан, като истински обичащ и готов да приеме жена, която не го обича, не е злобен като Фикрет или Айтюл и сие с техните болни амбиции. Нур нямаше да се съгласи мисля на бракът, малко Ийт и помогна с решението - мислейки за нейното добро, но тя незнае това - пак силната им любов си личи в тези серии - Това исках да кажа Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 апр 2018, 20:34 от МарМиши

# 167
Нека да не търсим под вола теле и чак да анализираме цвета на кутийката Grinning
Кутийката може да е бяла, червена, пембена и прочие, важно е кой я държи.
Едва ли можеш с човек като Фатих да изпитваш несигурност, пък ако ще и без кутийка да ти даде пръстена. Ако ще и от тенекия да е самият пръстен. Поправете ме, ако греша, но хората се вричат и изобщо без пръстени, или поне без диамантени такива.

# 168
  • Bulgaria
Нека да не търсим под вола теле и чак да анализираме цвета на кутийката Grinning
Едва ли можеш с човек като Фатих да изпитваш несигурност, пък ако ще и без кутийка да ти даде пръстена. Ако ще и от тенекия да е самият пръстен. Поправете ме, ако греша, но хората се вричат и изобщо без пръстени, или поне без диамантени такива.

Laughing Laughing Laughing Нали е сериал ,всеки детайл е важен  Laughing

# 169
Абе то и цветът на бельото им е важен, ама пусто не се вижда Grinning
Интересно ще е кой се е подготвил за любовна нощ и кой е с бабините кюлоти/дядовите боксерки Grinning

# 170
     sineokatafeia,всеки има право да търси символика, където си иска. И всеки може да анализира, каквото си иска! Щом не ти харесва - не чети!
     Аз например не съм съгласна, че  Фатих е човек, на когото може да се има доверие. Нур беше шокирана, когато той й призна чувствата си! А как ли щеше да реагира ако беше разбрала, че индиректният виновник за сегашното й страдание е Фатих? Защото този мъж освен, че е жалък в моите очи е и лицемер и лъжец. Наистина всеки има право да се бори за любовта си, но да използва такива похвати като Фатих, това не го приемам. Още си спомням как подслушваше разговорите на Ийт и Нур, как даде шанс на сестра си да отстрани Ийт от пътя му (разбира се с уговорката и косъм да не падне от главата на Нур), как скри от Нур, че съобщението е изпратено от Фикрет. И как няма да се грижи за Нур в затвора, след като самият той е виновен тя да бъде там. На такъв човек не мога да  имам доверие. Това е моето мнение, с което не ангажирам никого!

# 171
Не разбирам защо трябва да се анализират неща, които все още не са се случили в излъчените епизоди по телевизията... понякога имам чувството, че тези форуми са единствено за хора, изгледали целите сериали. :/

# 172
  • Bulgaria
     sineokatafeia,всеки има право да търси символика, където си иска. И всеки може да анализира, каквото си иска! Щом не ти харесва - не чети!
     Аз например не съм съгласна, че  Фатих е човек, на когото може да се има доверие. Нур беше шокирана, когато той й призна чувствата си! А как ли щеше да реагира ако беше разбрала, че индиректният виновник за сегашното й страдание е Фатих? Защото този мъж освен, че е жалък в моите очи е и лицемер и лъжец. Наистина всеки има право да се бори за любовта си, но да използва такива похвати като Фатих, това не го приемам. Още си спомням как подслушваше разговорите на Ийт и Нур, как даде шанс на сестра си да отстрани Ийт от пътя му (разбира се с уговорката и косъм да не падне от главата на Нур), как скри от Нур, че съобщението е изпратено от Фикрет. И как няма да се грижи за Нур в затвора, след като самият той е виновен тя да бъде там. На такъв човек не мога да  имам доверие. Това е моето мнение, с което не ангажирам никого!

Еми  Hug гледам ,че много си набрала на Фатих  Laughing
Това за несигурността тръгна от мен ,затова трябва да се обоснова. Според мен Нур вижда във Фатих несигурност ,не заради твоите аргументи по-горе ,а защото и идва като гръм от ясно небе . Съдя по погледа и ,виждайки пръстена . На нея сърцето и принадлежи само на Ийт ,и тази молба за сватба я е уплашила . Много грешки допуска ,водейки се от нейната наранена душа(визирам Керем Санджактар ,например ) и вече  е много премерена в действията си . Да ,Фатих има вина за положението ,но той не знае каква змия е сестра му . Просто падна в капана и , не искаше да си цапа ръцете . Но не съм съгласна ,че заради него Нур беше в затвора . За това и тя има вина . Не се вслуша в околните ,а се довери на нейната интуиция и така даде козове в ръцете на Фикрет . Доколкото подслушването на разговорите - Фатих искаше да знае какви са намеренията на Ийт ,незаконно беше ,да ,постъпи малко егоистично ,но с цената Нур никога да не остане сама ,той винаги да и се притече на помощ. И пак казвам-тя никога не е давала погрешни знаци на Фатих ,така ,че той няма основания да пречи на щастието на Нур .
Но всеки има своето мнение ,затова е дискусия ,много обичам да чета различни и аргументирани коментари ,каквито са на всички момичета в темата  Hug Hug Hug

Магдалена  Hug аз коментирах само по снимките ,не съм гледала епизодите . Явно е моя грешката ,че избързах с коментарите ,трябваше да ги оставя за вторник сутрин ,за което се извинявам  Hug Hug Hug

# 173
Emiliуa, няма нужда да ме нападаш, защото първо се пошегувах, и после, това е само един филм, бе, хора Simple Smile
Mimity933, едва ли мога да го обобщя по-добре: несигурността идва от изненадата, а не от някакви негови предишни думи и/или действия. Също и от преживяванията досега, които са наранили Нур и й е трудно да се довери на когото и да е.

# 174
nadibuchi [/b

брой ме и мен, харесвам го като визия, но досега все още не съм гледала нищо с негово участие. Но никога не е късно.
Е хубава работа!!! Как си пропуснала Кара Севда? Скачай там като свърши Asla-то, няма да съжаляваш. Дават го по Диема дублиран, но аз препоръчвам със субтитри- има го на български. Още повече ще го захаресваш тоя Бу. Освен красиви очи има и кадифен секси глас- припадаш.

# 175
Еми ,това е 28 епизод . Дала съм линк по-горе  Flutter 

Скрит текст:
За Фатих- той е детската несподелена любов на Нур ,а сега се превърна в най-доверения и човек.На мен ми харесва като образ. Не е натрапчив , ако беше като Иджлял ,сега 100 пъти Ийт и Нур щяха да се скарат . Но той е опора на нея ,има на кого тя да изплаче мъката си и да бъде изслушана . Тя никога не му е давала напразни надежди ,затова Фатих се държи на положение . Според мен биха били хубава двойка ,естествено само при положение че го нямаше Ийт  Laughing Laughing Нормална е реакцията на Фатих спрямо Ийт  ,който постоянно е раздвоен или разстроен . Много правилно го попита какви са отношенията му спрямо Нур ,за да може тя да направи опит да започне нов живот с него ,да знам ,че е невъзможно ,понеже тя го чувства само като приятел ,но тя заслужава да се отдалечи за малко от това гнездо на оси ,да даде и малко време на Ийт ,след като излезе от затвора. Затова Фатих е идеален за нея. И двамата влюбени имат нужда от време ,за да премислят какво бъдеще ги чака ,ще може ли да се справят с коварният свят ,в който са заобиколени.
Мими, права си - това е 28 оригинален епизод, но сезон 2, епизод 25 е с българския превод.

Тази сцена беше от най-тежките за мен. Много пъти съм я гледала, заради всичките мимики на Толга, колко рев изревах като й каза, че си въобразява че е усетила присъствието  му в болницата...Много силна сцена, перфектно изиграна и от двамата. Като я гледах за първи път, сякаш потънах като се разделиха- гледах я със субтитри и можах да се насладя на всички нотки в гласовете и на двамата. Нур също се справи отлично .

# 176
Здравейте, момиченца.
Знаете ли откъде да гледам вчерашния епизод, без voyo ?
Весели празници !

# 177
  • On the sea
Виж в novi seriali или напиши в google

# 178
Emiliуa, няма нужда да ме нападаш, защото първо се пошегувах, и после, това е само един филм, бе, хора Simple Smile
Mimity933, едва ли мога да го обобщя по-добре: несигурността идва от изненадата, а не от някакви негови предишни думи и/или действия. Също и от преживяванията досега, които са наранили Нур и й е трудно да се довери на когото и да е.
sineokatafeia, извинявай ако коментарът ми е прозвучал като нападение срещу теб. Целта ми не е да нападам никого. Просто изказвам мнение!
Еми  Hug гледам ,че много си набрала на Фатих  Laughing
Скрит текст:
Това за несигурността тръгна от мен ,затова трябва да се обоснова. Според мен Нур вижда във Фатих несигурност ,не заради твоите аргументи по-горе ,а защото и идва като гръм от ясно небе . Съдя по погледа и ,виждайки пръстена . На нея сърцето и принадлежи само на Ийт ,и тази молба за сватба я е уплашила . Много грешки допуска ,водейки се от нейната наранена душа(визирам Керем Санджактар ,например ) и вече  е много премерена в действията си . Да ,Фатих има вина за положението ,но той не знае каква змия е сестра му . Просто падна в капана и , не искаше да си цапа ръцете . Но не съм съгласна ,че заради него Нур беше в затвора . За това и тя има вина . Не се вслуша в околните ,а се довери на нейната интуиция и така даде козове в ръцете на Фикрет . Доколкото подслушването на разговорите - Фатих искаше да знае какви са намеренията на Ийт ,незаконно беше ,да ,постъпи малко егоистично ,но с цената Нур никога да не остане сама ,той винаги да и се притече на помощ. И пак казвам-тя никога не е давала погрешни знаци на Фатих ,така ,че той няма основания да пречи на щастието на Нур .
Но всеки има своето мнение ,затова е дискусия ,много обичам да чета различни и аргументирани коментари ,каквито са на всички момичета в темата  Hug Hug Hug

Магдалена  Hug аз коментирах само по снимките ,не съм гледала епизодите . Явно е моя грешката ,че избързах с коментарите ,трябваше да ги оставя за вторник сутрин ,за което се извинявам  Hug Hug Hug
     Мими, наистина съм му набрала на Фатих - дразнят ме мустаците му!
      Обичам да чета коментарите ти, защото ти се базираш на това, което си видяла в момента. Не си обременена от предстоящите събития и това ми харесва! А аз се увличам, правейки анализ на сериала като цяло, героите също характеризирам като завършени образи. Моля да бъда извинена, но това съм аз и вие си ме знаете!
      За всички вас

# 179
Здравейте, момиченца.
Знаете ли откъде да гледам вчерашния епизод, без voyo ?
Весели празници !
https://gledaiseriali.net/category/%D1%81%D0%B5%D0%B3%D0%B0-%D0% … 0%B0%D0%B3%D0%B8/  може и тук също

Общи условия

Активация на акаунт