"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 7

• 67 704
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Ооох, хич не ни е фотогенично момчето, до красивите очи на Амине..........

# 346

Охх, защо ми трябваше да гледам отново 93 епизод. Мустакатият ми "приятел" Фатих отново ме извади от равновесие. Този човек няма спирка! "Не съм забравил отговора, който не ми даде! Попитах те дали си се отказал от Нур, още не си ми отговорил! Толкова ли е трудно? Макар да знаеш, че е невъзможно, толкова ли е трудно да кажеш, че се отказваш!"   В думите му, в погледа усещам такава омраза и неприязън към Ийт. Ако има възможност би го убил, за да притежава Нур. Не може да понесе мисълта, че Нур е влюбена до болка в Ийт, че не той е човекът, за когото тя страда!  И се опитва по всякакъв начин да нарани още повече Ийт, дълбае в душата му, без капка съчувствие, иска да извлече отговор, който го задоволява. Сякаш този отговор ще изпрати в прегръдките му Нур.

"Не съм длъжен да те убеждавам в нищо! Виж, не търся разбирането ти! Спри да ми опяваш и направи, каквото е нужно! Бъди до Нур, става ли!" Това е Ийт Козан - високомерният, непоклатимият, но до болка влюбен. Доброволно се отказва от любовта на живота си и я поверява на Фатих. Това е саможертва! Това е истинската и силна любов! Да живееш в мъчения, но да мислиш доброто на любимата си!
     И това задоволство, скрито в отговора на Фатих: "Ще бъда, Ийт, не се тревожи, винаги ще бъда до Нур!"  Добрият приятел от детството се възползва максимално от нещастието на двамата и започна да гради пясъчните кули. В крайна сметка си получи заслуженото. И аз съм удовлетворена!  Не можеш да градиш щастие на гърба на нещастието! 

# 347

Охх, защо ми трябваше да гледам отново 93 епизод. Мустакатият ми "приятел" Фатих отново ме извади от равновесие. Този човек няма спирка! "Не съм забравил отговора, който не ми даде! Попитах те дали си се отказал от Нур, още не си ми отговорил! Толкова ли е трудно? Макар да знаеш, че е невъзможно, толкова ли е трудно да кажеш, че се отказваш!"   В думите му, в погледа усещам такава омраза и неприязън към Ийт. Ако има възможност би го убил, за да притежава Нур. Не може да понесе мисълта, че Нур е влюбена до болка в Ийт, че не той е човекът, за когото тя страда!  И се опитва по всякакъв начин да нарани още повече Ийт, дълбае в душата му, без капка съчувствие, иска да извлече отговор, който го задоволява. Сякаш този отговор ще изпрати в прегръдките му Нур.

Не съм съгласна, че Фатих би убил Ийт “за да притежава Нур”, още по-малко, че се дразни, че не е този по-който Нур страда! Да, той го мрази, но както самия той е казал - мрази го, защото постоянно наранява Нур. Фатих не би искал по никакъв начин да я кара да страда, ка моли да завижда другимо. Това е моето мнение - неговата любов към нея е най-красива, не е просто любов или буря,или както се нарича там, от пръв поглед. Един вид има повод, не е просто някаква случайност. Simple Smile Въпреки това не съм искала Нур и Фатих да се съберат, защото в моите очи тя не го заслужава, но това вече няма значение. 😂

# 348
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Еми, и аз изобщо не виждам нещата така, както ти ги описваш.  Peace

Тази вечер най-сетне един от мъжете си отвори очите и прояви здрав разум.  Grinning Много се изкефих Емин как й даде пътя на Яренката. Mr. Green

Амине и Месут какви гривнички са си направили! Heart Eyes Той хич не е хубав, ама щом се обичат младите ...

# 349
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Профи 🤗🤗🤗 и на мен не ми харесва на Нур момчето, но тя сияе до него - много щастливи изглеждат - нежни и милички.
Новата снимка на Толгахан много хубава и ето и реакцията на Алмеда

И аз не мисля, че Фатих мрази Ийт - не го харесва, но не го и мрази - по скоро са различни породи и различни типажи и имат различни гледни точки и похвати за любов. Страхотна игра отново и на Ийт и на Нур - толкова обичащи се и толкова не можещи да бъдат заедно, в този момент!

Елмаз страхотна - така вълнува с играта си, харесвам я много Simple Smile

Иджлял според вас защо си смени цвета на косата?

В тези последни серии много ми харесват всички диалози - някак смислени и вълнуващи, напомня ми на първи сезон, беше се размило това с тези драми и вечно идващи хора в животите им да пречат

# 350
Еми, и аз изобщо не виждам нещата така, както ти ги описваш.  Peace

Тази вечер най-сетне един от мъжете си отвори очите и прояви здрав разум.  Grinning Много се изкефих Емин как й даде пътя на Яренката. Mr. Green

Амине и Месут какви гривнички са си направили! Heart Eyes Той хич не е хубав, ама щом се обичат младите ...
     Профи, да не мислиш, че ми е лесно! Не мога да си обясня защо, но Фатих още с първата си поява на екрана предизвика у мен негативни емоции!  Мислех да не пиша повече за него, но ... пак не се удържах, а зная, че момичетата го харесват!
     Но пък и аз се радвах на Ямур и Емин. Ярен си получи заслуженото. Добре, че има такива моменти, защото напрежението покрай главните герои ми идва в повече. 

# 351
Профи  и на мен не ми харесва на Нур момчето, но тя сияе до него - много щастливи изглеждат - нежни и милички.
Новата снимка на Толгахан много хубава и ето и реакцията на Алмеда

Наистина му е много хубава новата снимка  Heart Eyes и аз бих казала едно "Юх!"  Crazy Laughing

Нямам никаква идея защо Иджлял е сменила цвета на косата си. Ако търсиш някакъв дълбок смисъл в това, единственото, което мога да ти предложа е - сега вече има злостъри с всички основни цветове на косите. hahaha Не мисля, че е в посока да изглежда по-бяла и по-добра.  Peace

Еми, демонизираш Фатих, точно както Айтюл и с-ие демонизират Нур. Решила си, че е лошият и му приписваш това, което е родило твоето въображение и твоите чувства. Действителността може да е съвсем друга. Ако аз бях в ситуацията на Нур, бих била късметлийка да имам един Фатих до себе си. Peace

# 352
Еми, демонизираш Фатих, точно както Айтюл и с-ие демонизират Нур. Решила си, че е лошият и му приписваш това, което е родило твоето въображение и твоите чувства. Действителността може да е съвсем друга. Ако аз бях в ситуацията на Нур, бих била късметлийка да имам един Фатих до себе си. Peace
     Профи, просто не понасям лъжата и лицемерието. Не мога да забравя начина, по който подслушваше разговорите между Нур и Ийт и след това лъжеше Нур, че сам се е досетил за затрудненията й. Тези моменти ме отвратиха от Фатих и всички последващи действия ги  подлагам на дълбоко съмнение в искреност и откровеност.
А на този красавец не мога да му се нагледам!

# 353
Ама какъв приятел е тоя Фатих? Понеже току-що изгледах серията от 9.04, че бях на гости и я пропуснах, та чак ме ядоса. Приятел........нали много добре знае за чувствата и любовта на Нур, защо на масата когато седяха и тя казваше, че всичко е било плод на нейното въображение, и ароматът на Ийт, който била усетила, и присъствието му до нея в болницата, и, че сестрите я били излъгали, че е дал кръв, и цялата любов явно е била само в нейните мечти, че той (Фатих) бил прав, онзи си мълчеше. Не, не, припомни ми за мои "приятели" излъгали ме за мое "добро" без дори да ме попитат дали съм добре от тяхната "добрина".  За мен това не е приятел. Просто Фатихчо си плете неговата кошничка. Peace Добре че знам, че няма да успее да я оплете! Simple Smile

# 354
Мълчеше си защото беше дал дума на Иит и зачиташе искането му Нур да не научава за направеното от него.  Peace

# 355

Иджлял според вас защо си смени цвета на косата?

Защото този цвят е по-подходящ за лудницата Joy

# 356

Здравейте,момичета!

Един добър ден винаги започва с три неща - усмивка, надежда и кафе!

# 357
  • Пловдив
Не виждам защо Фатих бива упрекван, че понякога мисли и за собствените си интереси. Все пак е човек, нали? Ако трябва да се коментира колко пъти Ийт поставяше собствените си нужди пред тези на Нур, ще пиша цял ден, затова ще кажа накратко - във всички серии до преди няколко го правеше. Всъщност, сега е първия път в който Ийт пренебрегна себе си за да помогне на любимата. Ето това е истинската любов, да искаш да направиш най-доброто за другия, независимо какво означава това за теб. Но съм искрено убедена, че е такава любовта и на Фатих. Това, че тя обича Ийт не прави Фатих по-малко достоен за любов, просто не е човека за Нур.

# 358
Фатих направо си е принца на белия кон дето ще спаси принцесата. Само дето принцесата няма да го оцени и пак ще се върне при злодея Stuck Out Tongue Winking Eye

# 359
  • Пловдив
Фатих направо си е принца на белия кон дето ще спаси принцесата. Само дето принцесата няма да го оцени и пак ще се върне при злодея Stuck Out Tongue Winking Eye

Надявам се това да не е ирония  Laughing
Но аз не смятам Ийт за злодей, той просто е в много трудна житейска ситуация. Понякога греши, но кой е идеален?! Важното е, че с Нур се обичат и си прощават!

Общи условия

Активация на акаунт