"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 7

• 67 727
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
     Олиии, едва сколасах да изчета всичко.
За няколко часа вие такава дискусия сте заформили, че не мога да ви стигна!
     labrex, Дорис цитирам ви, защото мнението ви се доближава до моето!
Точно защото е любов, преодолява всякакви препятствия. Ако беше само страст и привличане, отдавна да бяха охладняли един към друг. Peace
И аз харесвам много Фатих, но ми идва в повече да бъде величан толкова, а Йит така критикуван.
Ийт си има прекрасни качества и факта, че понякога характера му е чепат, не го прави лош човек!
Освен това, мисля че тази експресивност, която има Йит го прави по-подходящ за Нур, защото и тя е такава.
И категорично тяхното е любов, иначе не ми издържала на всичко случило се.
     И само красавци с мустаци се разхождат!
     Не може така! Хайде за баланс - повече красота!

# 451
Точно защото е любов, преодолява всякакви препятствия. Ако беше само страст и привличане, отдавна да бяха охладняли един към друг. Peace
И аз харесвам много Фатих, но ми идва в повече да бъде величан толкова, а Йит така критикуван.
Ийт си има прекрасни качества и факта, че понякога характера му е чепат, не го прави лош човек!
Освен това, мисля че тази експресивност, която има Йит го прави по-подходящ за Нур, защото и тя е такава.

Ам' че Ийтчо да не е кьосе?! Глей к'ва небрежарска брадичка си е отгледал..
Yum

# 452
 Simple Smile  Така е, само красавци с мустаци.

Да, Амине хубавее ли, хубавее.

Добро утро!

Снощната серия ми дойде малко в повече, нервните изблици на Нур най-вече. Тази Фикрет не знам с какво ще я отстраним, но адски много дразни. Положените става повече от брутално. Не ми се коментира.
Може би с нещо такова Smiley

И един красавец за разсънване

Алмеда колко е различна на тази снимка.
И красивата Амине

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 16:07 от Prinx

# 453
Yum
    Хубавец е той! Сега е малко нещастен, но скоро ще видим и щастливата му усмивка!

# 454
     Амине е сладурана, но на Нур довечера ще й се карам!

# 455
Yum
   Хубавец е той! Сега е малко нещастен, но скоро ще видим и щастливата му усмивка!

Мяза ми малко на вампирче с тия две кучешки зъбчета. Ама секси вампирче де Blush

# 456
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз нямам нищо против секси вампирчета.  Blush Blush Laughing
Дялкам го Иит за нещо, Фатих за друго, но и в двамата намирам какво да харесвам. Те не са нито положителни, нито отрицателни герои.
Колкото до любовта, Нур и Иит са си един за друг, и никога не съм се съмнявала в това. Peace

# 457
Леле, вчера каква дискусия се е развихрила из темата.  Еми, прочетох ти мнението и действително ми беше интересно това, което пишеш за култа към майката, не го знаех.    А за типичния турчин, аз не знам дали това е типичният турчин, просто предполагам, от сюжета и от други коментари тук.   Всъщност познатите ми, които наричам турци, са българи, които живеят в Турция, и доколкото разбирам, са много по-различни от турските турци.  

Но, според мен, сценаристите имат нещо такова впредвид, защото ето вкарват герои, живели в други страни, като Фърад и Фатих - и виж, че и жените си предпочитат Йит пред тях, нищо, че Фърад и Фатих са по-любезни и с обноски, е пък Иджлял  на две стотинки го правеше понякога Фарад, но той никога не й се разсърди.

Еми, мисля също, че е вярно и това, което пишеш за отговорността и традициите.  Ето, жени се, (влюбен ли не) работи човекът за семейсвото си.   

Аз друго исках да попитам, пропуснах някои серии, а също и първите, откъде ме съветвате да ги видя, ако намеря кога - да не забраняват адблок.

Не, Еми, не означава, че не я обича, по-вероятно е, както беше писала Мама Ан, явно това е типичния турчин.  Че героят даже търпи развитие в положителна посока -ако искаш работи манекенка.  Не знам такива ли са турците вдействителност, но мисля, че сценаристите нарочно са вкарали като контрапункт друг герой, виреел в европейска среда, за демонтстрират разликата в отношението към жените, какъвто е Фатих -и действително, поведението му е много по-различно от Йит.  Е, Йит, хареса си момиче, награби я, и "няма не искам, няма недей".   Че чок зор и от Изжлял да се откаже, нищо че твърди, че не я обичал - ами грижи се за нея и детето й, много повече отколкото за Нур се е грижел в течение на серийте.  Може да се каже, че той обича Иджлял, но изведнъж го връхлита голямо влюбване в Нур - ами сега, ново взаимоотношение, той не е свикнал така да развива романтични взаимоотношения, пък и Изжлял му е била на тепсия дадена. Пък и пак това за типичния турчин - до преди Ататюрк по тия земи са имали и по повече от една жена.
Всъщност пиша всичко това, защото, макар да не мисля сценария за блестящ, вероятно героят на Ийт е реалистично създаден.  И, да, не бие жена си (жените си),  както е правил баща му,  ама сега, чак пък да гу ухажва, да пита какво искат, да предугажда желанията им.... би било прекален скок, а това е само едно поколение  след поколението, което е пребивало жениете си.
     Prinx, благодаря ти за коментара! Колкото повече различни и аргументирани мнения се появяват, толкова по-интересно става в темата. И съвсем нормално е да приемаме някои от мненията и да разпознаваме мислите си в тях и да отхвърляме други, с които не сме съгласни.
     Аз не мога да разбера само определението за типичния турчин. За мен е съвсем естествено в турски сериал да се разкрива образа на типичния турчин. Пък и нямам лоши впечатления за типичния турчин. Контактувам с няколко турски семейства и ми прави много приятно впечатление отношението на мъжа към жената. Предани, внимателни към съпругите си и спазващи стриктно семейните ценности. За тях съпругата-майка е нещо свято, а майката направо си я издигат в култ. Дори имам чувството, че мъжете нямат думата, слуша се преди всичко жената. Но това са мои наблюдения, затова и не влизам в спор, когато става въпрос за тези взаимоотношения.
     Но това, което съм прочела и видяла пък ме кара да оправдавам загрижеността на Ийт към Иджлял - майката на детето му. За мен е съвсем нормално да се поддържат такива взаимоотношения в името на детето и за благото на детето. Нищо, че Ийт никога не е обичал Иджлял, не я и ревнува, но се чувства отговорен за нейното щастие. А като глава на това голямо семейство се чувства длъжен и да съхрани традициите.
     За любовта му към Нур няма да пиша отново, защото ставам досадна.

# 458

Интервю сTolgahan Sayisman в списание lux - Angola

Сериалът "Asla Vazgeçmem" започва да се излъчва и  в Словакия

# 459
Не се карайте, сбийте се Stuck Out Tongue Winking Eye

Ето ви малко хубост примесена с тъга...

Ооо, някой май е хвърлил синьо око на Кара Севдата...айде потъвай и ти в очите на Бурак

# 460
Не се карайте, сбийте се Stuck Out Tongue Winking Eye

Ето ви малко хубост примесена с тъга...

Ооо, някой май е хвърлил синьо око на Кара Севдата...айде потъвай и ти в очите на Бурак

Като синеока естествена блондинка си падам по брюнетчета. И по хубава гъста коса, да заровиш пръсти в нея. Да ме прощават кубетата...
Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 18:36 от sineokatafeia

# 461
Миши, ти направо ме застреля с тази снимка, ееее тук Толгахан е топ, малко ми напомня на една подобна снимка на моя Бу

Същото си помислих и аз  съчетание  Толга и БУ .

Емииии Hug за теб от пушещите

Днес снимат в Султан Ахмед . Ако Велвет се разхожда там може да го види . Испуснахме го  язъъък . Ех , ако бяхме там   щеше да е голям късмет  Shocked

Финала го претупаха  .Повечето дизита  завършват трагично . Сега и Завинаги с хепи енд.

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 18:57 от femmi2

# 462
Тогава малко позитивна хубост от едно добро и мило, но разбито сърце Cry

То и в живота винаги така става с добрите, загрижени и внимателни мъже - жените си ги харесват само за приятели. А иначе колкото е по-жесток мъжа към жената, толкова е по-голяма любовта й към него. Доказан факт.

Напълно съм съгласна с коментара ми. И аз имах доблестта да се влюбя в най-жестокия мъж. Когато един мъж ни показва, че е добър и внимателен към нас, ние го приемаме само като приятел и нямаме абсолютно никакви чувства към този мъж.

# 463
Тогава малко позитивна хубост от едно добро и мило, но разбито сърце Cry

То и в живота винаги така става с добрите, загрижени и внимателни мъже - жените си ги харесват само за приятели. А иначе колкото е по-жесток мъжа към жената, толкова е по-голяма любовта й към него. Доказан факт.

Напълно съм съгласна с коментара Ви. И аз имах доблестта да се влюбя в най-жестокия мъж. Когато един мъж ни показва, че е добър и внимателен към нас, ние го приемаме само като приятел и нямаме абсолютно никакви чувства към този мъж.

# 464
Какво ще видим тази вечер

Скрит текст:

Приятно гледане!

Общи условия

Активация на акаунт