Звездни компромати- 358 част

• 102 898
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
Ще си вземе Плевнелиев Гала за кума?! От какъв зор? Simple Smile

# 571
  • София
На мен Деси Банова ми изглеждаше притеснена по време на интервюто. И вероятно от началото на връзката си е така притеснена. Може би неуверена. Реакциите и думите са премерени, защото ясно осъзнава, че е гледана под лупа. А на нея й пука. И въпреки това, не ми е ясно защо си го причинява този медиен шум. Има предположения, че Гала ще кумува на сватбата...
Мисля, че връзката им с Росен Плевнелиев е също така дипломатична, тиха, премерена и в основата стои едно взаимно дълбоко уважение към доброто възпитание на другия , т.е. влюбени са в добрите си обноски

С този анализ ти разби всичко детско в мен! 🤪

# 572
  • София
Издържах половината интервю с Деси и фамилия. Нищо му няма на детето й, освен че е разглезено и никой не му прави елементарни забележки. Ако видя, че моето дете на чуждо място унищожава великденските яйца на хората, ще му залепя едно яйце на челото, вместо да го гледам умилително отстрани. 😂

# 573
Ще си вземе Плевнелиев Гала за кума?! От какъв зор? Simple Smile

Ще си осигури място за изява през сутрин, да не кажа всяка...😂

# 574
Включвам аз да гледам “Като две капки вода” и нещо яко започва да ме заслепява от екрана, вглеждам се - той Блажко се усмихнал. Има ли някаква клюка, защо този човек е там всеки понеделник?

# 575
И Светланка е там.

# 576
Включвам аз да гледам “Като две капки вода” и нещо яко започва да ме заслепява от екрана, вглеждам се - той Блажко се усмихнал. Има ли някаква клюка, защо този човек е там всеки понеделник?

В публиката видях и Светлана Василева. Явно това предаване е седмичното културно мероприятие на подобни тълпи Simple Smile

# 577
Една тематична от Антон Стефанов
Скрит текст:

# 578
На мен ми се чини, че Гери-Никол е обект на неговото фен-присъствие Thinking
Някъде даде зъбато интервю и каза, че напоследък си падал по блондинки. Crazy

# 579
  • DE
То някой май спомена, че там има нещо  newsm78
Ще видим утре в новинарските сайтове  Mr. Green

# 580
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами из жълтите медии има такава мълва , за Герито и Блажко 🤔
Имаше и техни снимки в някаква дискотека, доста интимно се бяха прегърнали 🙄

# 581
Изпуснала съм тази мълва. Колко години  разлика се очертава?

# 582
# 583
Момичета, не чета тук много често, а и не живея в бг та много неща незнам. От любопитство цъкнах в гугъл да видя Светлето Василева как изглежда и попаднах на клюката, че Маря и Гущеров се развели. Знаете ли каква е причината и кога се е случило? Сега пък щял да се жени за Василева 😳

Измежду миските има много хубави момичета, както и доста които не са нещо особено. Интересно ми е да видя по-необработени снимки на момичетата. Тук е трудно да се прецени точно как изглеждат наистина.

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 20:55 от Anastasiya_S

# 584
Колко години  разлика се очертава?
17

Мис Русиите нещо...  Confused тела имат, ама глави хич. Само 49-тата ми хареса в лице. Хайде и 6-та.

Общи условия

Активация на акаунт