Звездни компромати- 358 част

• 102 898
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
Гущеров иска деца и Мара да спре с изявите си по заведенията и да си стои в къщи,обаче Марчето не се е съгласила да си зарязва кариерата , на Гущера му писнало и я изпъдил  Mr. Green

# 586
  • Русе
Освен Джизъса и Гущеровица, видях и Яна и Петко в публиката, както и Деси Добрева. 
Иначе и на мен ми направи впечатление, че Блажко е на всеки лайв.

# 587
  • На ръба..
Е този Блажко отбор нещо няма ли, досега кисна в Русия само заради Жабчо ли?

# 588
На мен ми харесаха 7, 20, 26 и 44.

# 589
Катрин Зита Джоунс с 14-годишната си дъщеря на ревю.
Скрит текст:
Крис Хемсуърт
Скрит текст:
Патрик Демпси и съпругата му
Скрит текст:
Чарлийз
Скрит текст:
Криси Тейгън и Джон Леджънд
Скрит текст:

# 590
Ох, ама 'ич си не може Понито... Разсипа прекрасната песен. Само може да диша праха на Деси Добрева.
ММ вика: ма какво пристъпваш като кон бе?! Той не знае, че е пони Mr. Green Joy И тия гащи са ѝ малки... стегат ѝ. Mr. Green
Хъх йезуитски отговор на Деси Добрева. Twisted Evil

# 591
Миските приятно като професионален грим преливат една в друга и не видях индивидуалност, която да се отличи и да ме грабне...Панаир  на гриви и боички.

Катрин Зита Джоунс много препечена в лицето. Цветовата разлика между лице, гърди и глезени е смешна.

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 21:14 от Questar

# 592
# 593
  • Русе/София
Ох, ама 'ич си не може Понито... Разсипа прекрасната песен. Само може да диша праха на Деси Добрева.
ММ вика: ма какво пристъпваш като кон бе?! Той не знае, че е пони Mr. Green Joy И тия гащи са ѝ малки... стегат ѝ. Mr. Green
Хъх йезуитски отговор на Деси Добрева. Twisted Evil
Joy Joy Joy

# 594
  • Once there was a Hushpuppy...
Хубавко е момичето на Дъглас-Джоунс Peace

# 595
Според мен, Катрин е облечена ужасно, тази рокля-перде нито за фигурата, нито за възрастта й е подходяща. Frowning1
Дъщеря й е много лъчезарна.

# 596
Гледам това чудо "Капките" и се чудя на този човек Рачков. Разбирам, че е актьор, но това неговото е клоунско и нямам нищо против клоуните, дори много от клоуните излъчват изкуство и гордост, но в този човек има нещо толкова просташко. Все повече разбирам защо Мария Игнатова не е с него. Имам чувството, че освен заучените си две-три мимики, две-три фрази и океан от инфантилни смешки, няма какво друго да предложи нито като актьор, нито като личност. И понеже си го знае, предпочита да пълзи на четири крака по сцени, защото е решил, че няма да се труди здраво в този живот. Има и мъжки плеймейтки.

# 597
  • До морето
Ох, миналата седмица бяхме на премиерата на моноспектакъла на Рачков! Толкова се пренаситих от "творчеството" му, че сега чакам да свършат Капките, че да си пусна само изпълненията на участниците. А навремето му бях истински фен.

# 598
Рачков е с един и същ репертоар от години. Какъвто е в "Капките", такъв е и като конферансие на сватби и частни партита. Едни и същи лафове и подскоци до втръсване. Халтура! А е много добър театрален актьор. Може би, защото не импровизира с тъпи смешки.

# 599
Ева Лонгория работи с корем
https://www.instagram.com/p/BhW2UOvAnEC/

Общи условия

Активация на акаунт