Звездни компромати- 358 част

• 102 906
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
Въпросната Кристина работи в заведението на Кремена. Аз доколкото схващам от написаното, май са я крали и лъгали персонала.

# 511
Ох, почти всички ресторантьори си мислят, че персоналът ги краде Joy
Абе Десситу не е ли ходила на църква, или те комунистите не празнуват Великден?

# 512
Ми че то си се краде, обществена тайна е, захващаш се с подобен бизнес, трябва да го имаш предвид.

Стефания Колева и Лилия Маравиля

Последна редакция: нд, 08 апр 2018, 15:49 от Бона

# 513
Стефания ми заприлича на тази лекарка/ , която може да и е майка/
https://www.google.bg/search?q=%D0%A0%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0 … rc=AGY3XI48QT_5OM:

# 514
Не знам, по мое време когато съм била сервитьорка живеех повече от бакшишите отколкото на заплата, и не крадяхме ( или аз не знаех как) Joy После имах и заведение за кратък период, но не съм си го и помисляла, че ме крадът, но поне открих, че от мен бизнес дама няма да стане. 😂

# 515
Тази Кристина Димитрова не беше ли една Мис Дупе на един международен конкурс на марка бански? И беше гадже на един Наско, дето сега е водещ на концертите на Планета, а преди мноооого години беше част от Up Down с Люси Иларионов?  Боооооже, колко неща складирам в тоя мозък 😫😫😫

И мен ме яд, че складирам толкова ненужна информация за Сульо и Пульо! Става на несъзнателно ниво!:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 516
Краде се яко по повечето заведения, но не могат ли лично да се разберат...

# 517
... не могат ли лично да се разберат...
Могат, ама селската чест напира...

# 518
Скоро четох някъде драма между Мегз и Ася Капчикова, Асята казва, че Мегз не ѝ платила дето рекламираха дрехите, оная лудата пали моторетката и монолог след монолог да разяснява казуса, те за договори не са ли чували, за някакви нормални търговски отношения, дори и такива при неизпълнение от едната страна

# 519
Аз Мегз не мога да я разбера какво говори, сякаш на някакъв чужд език е.

# 520
  • До морето
О, и с тая драма съм наясно - значи разбрали се Капчикова и Мегз първата да носи дрехите на втората докато е във Фермата. Дизайнерката дала 2 куфара дрехи, обаче !каква изненада! условията във фермата хич не били подходящи за тюлените парцаляци на Златна игла 2017 и за 2 месеца престой в риалитито Ася показала само 2 тоалета. Сега тя си търси хонорара от 1000 лв., но Мегз твърди, че за 2 обличания пари няма да даде! Утехата на Капчикова си остават онези 2 куфара с дрешки от котюр, ъъъъ извинете, от Раковски 😁

# 521
Горката Мегз! И срещу заплащане не й носят дрехите.

# 522
Исках да кажа, че е някаква епидемия да се разнищват във фейсбук казуси, дето ако всичко е било уредено и договорено както трябва не би трябвало да има проблем. Ей и Мегз, дрехите и са възможно най неподходящите за Фермата, не знам как е решила , че само тях ще носи. И се почна с обясненията, в които имаше и нападки от рода, че ще разкрие как другата си вадела парите, нещо дето няма отношение към конкретния казус...Бг бизнес.

# 523
Рири отслабва
https://www.instagram.com/p/BhP9Q_rD5yR/?taken-by=badgalriri

Стилна Викандер
https://www.instagram.com/p/BhUC0njAQXo/?taken-by=vikander

Джей Ло в меки, много приятни тонове
Скрит текст:

Сара Джесика Паркър на гала вечер на Dolce&Gabbana като руска дворянка:)
Скрит текст:

Страхотна Амал. Този светло син цвят забелязвам винаги стои добре на фини фигури
Скрит текст:

# 524
  • До сърцето...

Джей Ло
Скрит текст:

Тая мода с палто и (обувки) само по каишчица, ми е странна.

Общи условия

Активация на акаунт