Звездни компромати- 358 част

• 102 833
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
  • До морето
Носили сте на 6 години платформи, ама друг път! Имахме по един чифт турски лачени обувки (някои бели, някои черни) с абсолютно равна подметка и дядо ми забиваше по едно кабърче отдолу, че да тракат като вървя 😀😀😀
Не бих казала, че е грозноватичка Николчето, еле пък нещастна, ма все се сещам за онова клипче, дето я снимат в колата и то с 5-годишния си акъл първата му мисъл беше да си вдигне ръката, така че и чантичката Филип Плейн да влезе в кадър. Толкова!

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 08:05 от Boho chic

# 676
Днес ли Корайма щеше да е при Гала? По Радио 1 слушам реклама, че поддържала красотата си в студио... Дуписима (не намирам друго обяснение, близко до здравия разум за избора на име, освен ако нямат предвид, че точно там ги правят на задници, та затова името)... На работа съм, но ми се ще да хвърля едно око как Гала ще се гърчи и ще цвърчи от прекомерно старание да се възхищава безмерно как изглежда миг след раждането, каква е героиня, колко е специална гостенката. Joy

Имах разкошно, кожено, червено сабо на платформа на 6! Още го обичам и помня. ❤️

# 677
Днес ли Корайма щеше да е при Гала?
Днес, да
Гала е облечена ужасно..

# 678
Ми аз не се сещам кога последно е била облечена прекрасно, та... обичайно. Мерси, ще погледна като се яви. Flowers Hibiscus

# 679
  • София
Като гледам малката Никол и си мисля, че всичко това са напъни на нейната велика и амбициозна майка, а не че детето толкова е примряло да бъде контено и чучнато в обувки с платформи, накъдрени коси и т.н. Колкото до красотата на Никол, не се наемам да коментирам, защото подобни квалификации са грозни. Дете като дете.

# 680
А, и аз ще я изчакам. Скоро я мернах в 120 минути. Искам да видя колко ще се повтори с разкази, истории, споделени моменти, подбрани снимки. Абе, писва ми като поканят някой в 2-3 предавания, да се дъвчат едни и същи въпроси и отговори, а поканените да отговарят така, че все едно за първи път отговарят на точно този въпрос. И да ахках, да ахкат..... и водещ, и гост.

# 681
Радеви ядат кебапчета:
https://offnews.bg/offtopic/prezidentat-hapna-kebapche-na-krak-v … ati-v-678418.html
Д.Р. има много нездрав вид в лице.

# 682
Надявам се, че приемате нови клюкарки. 😜 Идвам да кажа, за който не може да гледа Корайма при кака ви Гала. Пищна е доста, със сигурност не изглежда така https://instagram.com/p/BhNDs0clPba/ Ама аз съм си злобен глиган де 😜

# 683
Тъкмо се чудех коя е Корайма Joy

# 684
Надявам се, че приемате нови клюкарки. 😜 Идвам да кажа, за който не може да гледа Корайма при кака ви Гала. Пищна е доста, със сигурност не изглежда така https://instagram.com/p/BhNDs0clPba/ Ама аз съм си злобен глиган де 😜

Как го правят това, бе д аму се невиди???
На тиливизУра е глиган, на снимка-фиданка..

# 685
Какво ли ще каже за нейният любим след чатовете му които излезнаха. Мен лично ще ме е срам ако мъжът ми ме е изложил така да се появявам по телевизията, защото предполагам ще обясни колко е добър и бля бля.

# 686
  • Once there was a Hushpuppy...
Корайма е пухкава, нормално след раждане. И баджаче си има, всичко...
Не е нужно да се докарва кльощава по снимки Rolling Eyes

# 687
  • На брега на реката
Президентът със сигурност е опитал много вкусни кебапчета! По-вкусни от на Захари не съм яла Joy

# 688
Я, д-р Панова и е близка приятелка.

# 689
  • София
Какво ли ще каже за нейният любим след чатовете му които излезнаха. Мен лично ще ме е срам ако мъжът ми ме е изложил така да се появявам по телевизията, защото предполагам ще обясни колко е добър и бля бля.
Какви са тези чатове? Тук обсъждани ли са? Уж чета всичко, но нямам спомен.

Общи условия

Активация на акаунт