Голямата тема за малките масла - 20

• 107 244
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
3 та година мажа един белег с масла ...всичко съм пробвала ефект 0
Какво ли не съм опитвала ТЦ!
Стриите също си седят и целулита иначе, да от кафето както казаха и преди мен много ..мекичка става кожата ..
Аз един път месечно, преди епилация търкам краката с кафето..супер ми отваря фоликулите и врастналите косми ..много добре ги вади  Wink

# 196
Момичета, бърз въпрос, откъде във Варна да си купя хубаво ,rosehip seed , шипково от семе?🤔 🤗

# 197

lollytta, ето няколко предлоения от мен Grinning
Био Магазин "Килеръ"
гр. Варна ул.Цар Асен 54
тел.: 052 602 600 - тук продават масла на Алтея,
и
Био и здравословен магазин - ПоЗдрави,Телефон: 088 332 9756;
и
Hatori Health Store, Телефон: 052 636 131
и
Hatori Health Store,Телефон: 052 636 131
Обади им се и попитай дали търсеното от теб е налично.

# 198
Понеже си избирам бадемово масло за косата, въпроса ми е трябва ли да е студено пресовано или може да си е обикновено ? Колебая се между няколко вида:

# 199
  • близо под тепетата
За целулит какво бихте предложили?

Пилинг с мляно кафе(аз купувам най-евтиното и ми го мелят)....препоръчват такова, защото от утайката вече е извлечен кофейнът.
Слагам захар, малко зехтин, няколко капки масло от канела(!много пари така че започнете с 1-2 капки, докато усетите колко може да търпите) и малко душ-гел за по-лесно разнасяне.

# 200
До сега ползвах шипково масло на Wellness, но реших да си купя друго от Зоя. Понеже има няколко вида, бихте ли ми препоръчали кое да си взема? Следя ви и съм чела, че няколко момичета се оплакват от остра миризма и че оцветявали маслата от шипка на Зоя.

# 201
  • София
Днес открихме плажния сезон и исках да споделя какъв слънцезащитен лосион спретнах:
40-50 гр какаово масло
30-40 гр кокосово масло
30 гр карите
30 гр кожата
20  гр масло от семки от маслина
50 гр цинков оксид

Количествата са приблизителни. Сторих на водна баня твърдите масла, добавих жожобата с идеята да стане с по течна консистенция. Накрая маслото от семки от малина и  цинковия оксид.

Нанася се много лесно и приятно.

# 202
Не бих рискувала да си правя слънцезащитен лосион сама. Там нещата са доста сложни.

# 203
И аз не препоръчвам. Наличието на цинков оксид, не означава адекватна защита, още повече равномерно нанасяне на на филтъра. Цинковият оксид има свойството да се събира на клъстери, ако не е формулиран правилно, което означава места с дупки в защитата.

# 204
До сега ползвах шипково масло на Wellness, но реших да си купя друго от Зоя. Понеже има няколко вида, бихте ли ми препоръчали кое да си взема? Следя ви и съм чела, че няколко момичета се оплакват от остра миризма и че оцветявали маслата от шипка на Зоя.
Защо по-просто не си купиш от някоя поща шипково масло на Евтерпа? Около шест лева е, определено не оцветява, има нормален лек мирис на шипки...

# 205
 Зоя има чисто шипково масло,което е чудесно.Но има и смес от шипково масло,розова вода и розово масло.Този вариант е чудесен,бих казала достоен заместител на нощен крем.Само трябва хубаво да се разджурка преди да се напръскате.В стъклено шишенце със спрейче отгоре е.

# 206
  • близо под тепетата
Аз изполвам това шипково масло. Нанасях го вечер преди сън(3 капки), но ми запушваше порите(избиха ми доста пъпки и пъпчици) и сега го ползвам за масленото измиване само. Има си цвят, но не ставах оранжева...пък и по препоръка на производителя го ползвах вечер(заради опасност от поява на пигметни петна).

# 207
Хм,странно.Шипковото масло е точно срещу пъпки и петна,както и бръчки.На мен ми е абсолютен фаворит.

# 208
А аз да попитам нещо- защо след вечер в която съм се намазала с маслото, на сутринта порите ми са видимо по-големи?
И само да вметна - имах две малки с бял връх пъпчици, които изчезнаха без следа, след редовното мазане три вечери. Доволна съм, но не знам това за порите дали да ме притеснява....

# 209
Ползваш много масло или имаш нужда от хидратация, не от масла.

Общи условия

Активация на акаунт