Пазаруване от Amazon - тема №75

• 115 652
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
С гифт карта може ли да се купят продукти,които НЕ са продавани от Амазон?

# 316
Бебешките обувки Geox отговарят ли на номера си?

# 317
  • София
С гифт карта може ли да се купят продукти,които НЕ са продавани от Амазон?
Да, може.
Бонусът, който дават за закупуване на гифт карта 5евро или £6 се ползва само за продукти с продавач Амазон.

# 318
  • София
Хм,последно за Брита филтрите съм поръчвала 6бр за 10,50лири ~ 27лв с доставката

Ooo, тогава определено не е никаква оферта, ама като си нямам представа...само ви чета че търсите и купувате, но не ми трябват и не съм запомнила офертите Simple Smile

И защо да не е оферта 4.50 лв. за филтър?

Това в К.не е оферта...може би не съм се изразила ясно. На фона на цени от 27лв за 6 бр в амазон, тази цена за 3бр в К. не е кой знае какво намаление...

# 319
  • София
Хм,последно за Брита филтрите съм поръчвала 6бр за 10,50лири ~ 27лв с доставката

Ooo, тогава определено не е никаква оферта, ама като си нямам представа...само ви чета че търсите и купувате, но не ми трябват и не съм запомнила офертите Simple Smile

И защо да не е оферта 4.50 лв. за филтър?

Това в К.не е оферта...може би не съм се изразила ясно. На фона на цени от 27лв за 6 бр в амазон, тази цена за 3бр в К. не е кой знае какво намаление...

Аз скоро на такава цена не съм попадала (27 лева за 6 бр.), а следя от известно време, че вече ми става належащо...

# 320
  • София
януари поръчахме масово евтини филтри, ама още чакаме да ги изпратят.
миналата седмица пак ме уведомиха че ще е скоро  Crazy

# 321
  • София
януари поръчахме масово евтини филтри, ама още чакаме да ги изпратят.
миналата седмица пак ме уведомиха че ще е скоро  Crazy

То и аз ги чакам тези, но вече съм почти сигурна, че няма да ги получа Simple Smile

# 322
И според мен няма да си получите филтрите.
Защо не си монтирате система за филтриране на вода ?  За около 300 лв има прилични .Консумативите не са скъпи и се сменят рядко ( ние от година не сме сменяли нищо) .Ще ви се изплати бързо,няма досадни кани...Водата е пивка,заемат малко място под мивката.
Скрит текст:
Една от фирмите https://pavirani.com/

# 323
Благодаря на дамата, която пусна линк към дънките на Maison Scotch. Получих ги и много се харесвам.
https://www.amazon.de/Maison-Scotch-Legging-Dunkelblau-Jeanshose … mp;th=1&psc=1

# 324
  • DE
Забелязах нещо. Намалена стока слагам в количката и не плащам няколко дни, първият път просто забравих, че имам нещо в количката  Grinning След няколко дни стоката е още намалена. Случи ми се няколко пъти. В момента в който купя нещото цената вече е друга  newsm78 Интересно, но приятно  Mr. Green

# 325
  • Sofia
Силно се интересувам от системите за пречистване на вода.
Гледах различни, които алкализират водата, йонизират и един куп други функции, но не съм съвсем наясно какво точно трябва да избера.
Моля, ако има някой запознат, да разкаже малко по - подробно.

# 326
Потърси във форума има цяла тема. На нас ни трябваше служебно и си избрахме не висок клас,малко ползваме. За в къщи ще си взема малко по-висок клас.
Има и целиголеми системи,монтират се след водомера,захранват целия дом.
Някои от трапезните води,които продават в магазините са с такава вода ( обратна осмоза ) .Има разлика във вкуса,няма я тази миризма на хлор от чешмата.

# 327
  • Sofia
Потърси във форума има цяла тема. На нас ни трябваше служебно и си избрахме не висок клас,малко ползваме. За в къщи ще си взема малко по-висок клас.
Има и целиголеми системи,монтират се след водомера,захранват целия дом.
Някои от трапезните води,които продават в магазините са с такава вода ( обратна осмоза ) .Има разлика във вкуса,няма я тази миризма на хлор от чешмата.

Първо там писах, но няма особена активност.
Не искам  да ми захранва целия дом,  искам да филтрира и облагородява Simple Smile само водата за пиене.

# 328
Забелязах нещо. Намалена стока слагам в количката и не плащам няколко дни, първият път просто забравих, че имам нещо в количката  Grinning След няколко дни стоката е още намалена. Случи ми се няколко пъти. В момента в който купя нещото цената вече е друга  newsm78 Интересно, но приятно  Mr. Green
Мда Wink поръчах си ботуши на Мерел (е не е моят номер ама дъщерята носи този който поръчах а цената е супер) и една тениска да не са сами ботушите Wink .В неделя гледам паднали с 1 паунд и си викам ,е какво ми пречи ,не са теглили парите.Анулирах поръчката и я пуснах наново.Днес гледам паднали с още един паунд и реших да накупя още неща на децата ,ама не финализирах поръчката ,че имах работа.Сядам да я финализирам сега ....е...паднали с още един паунд!!! Та така.....и панталон на U.S.Pollo мъжки за 8£ и 1,99£ трудно ми е да се орентирам ,ама поръчах някъкъв размер ,все ще стане на някой?!https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07BJLCF48/ref=oh_aui_detail … mp;th=1&psc=1 може ли някой да помогне с размерите?

# 329
  • София
Забелязах нещо. Намалена стока слагам в количката и не плащам няколко дни, първият път просто забравих, че имам нещо в количката  Grinning След няколко дни стоката е още намалена. Случи ми се няколко пъти. В момента в който купя нещото цената вече е друга  newsm78 Интересно, но приятно  Mr. Green
Мда Wink поръчах си ботуши на Мерел (е не е моят номер ама дъщерята носи този който поръчах а цената е супер) и една тениска да не са сами ботушите Wink .В неделя гледам паднали с 1 паунд и си викам ,е какво ми пречи ,не са теглили парите.Анулирах поръчката и я пуснах наново.Днес гледам паднали с още един паунд и реших да накупя още неща на децата ,ама не финализирах поръчката ,че имах работа.Сядам да я финализирам сега ....е...паднали с още един паунд!!! Та така.....и панталон на U.S.Pollo мъжки за 8£ и 1,99£ трудно ми е да се орентирам ,ама поръчах някъкъв размер ,все ще стане на някой?!https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07BJLCF48/ref=oh_aui_detail … mp;th=1&psc=1 може ли някой да помогне с размерите?
40/30- дължината на крачола е 30 инча -вътрешната на крачола, 40 е като за М размер според  мен, ако не и по-малък.

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 21:18 от Миленски

Общи условия

Активация на акаунт