Пазаруване от Amazon - тема №75

• 115 640
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
Нели, за кой амазон те интересува? В мобилното приложение можеш да сменяш между различните. Но по най-продавани няма. Има по цена, по ревюта и най-нови. В ибей има по най-продавани.
Сменила съм го на немския. Много ми е трудно. Търся примерно батерия, е как да видя коя е най изгодна, хубава и продавана? Явно ще ми трябва ръководство:)))
Още не мога да се оправя. Моля ви помогнете. Пиша това което търся и как да видя кое е добро, поръчвано и с висок рейтинг?

# 301
  • Sofia
Нели, за кой амазон те интересува? В мобилното приложение можеш да сменяш между различните. Но по най-продавани няма. Има по цена, по ревюта и най-нови. В ибей има по най-продавани.
Сменила съм го на немския. Много ми е трудно. Търся примерно батерия, е как да видя коя е най изгодна, хубава и продавана? Явно ще ми трябва ръководство:)))
Още не мога да се оправя. Моля ви помогнете. Пиша това което търся и как да видя кое е добро, поръчвано и с висок рейтинг?

Не можеш да сложиш всички филтъри накуп. За да видиш кое е добро, избираш да е с 4+ звездички от менюто и започваш да четеш коментарите. С най висок рейтинг се избират също от менюто, но най - висок рейтинг може да ти даде и за артикул с 1 мнение, което обаче е 5*. Има някои неща, които се препоръчват от амазон и на тях си пише, но това не съм гледала дали има как да се избере.

# 302
  • София
Дай линк към това което търсиш , и ще го сортираме по-цена , по най-добри отзиви, пиши по какво точно искаш да се сортира, може да се сортира по няколко неща наведнъж.

# 303
Дай линк към това което търсиш , и ще го сортираме по-цена , по най-добри отзиви, пиши по какво точно искаш да се сортира, може да се сортира по няколко неща наведнъж.
Powerbank. Нещо над 10 000. Сигурни има страшно много, но все 3-4 има, които хората най купуват и са доволни. Как мога и аз да си ги гледам:))

# 304
  • София
https://www.amazon.de/s/ref=sr_st_price-asc-rank?keywords=power+ … rt=price-asc-rank Селектирала съм ти ги по цена.
https://www.amazon.de/Poweradd-Alugeh%C3%A4use-Automatische-Tech … er+bank+10000+mah Изборът на Амазон
селектирала съм ти тези с най-добри отзиви от купувачите.
Ако искаш да четеш мненията, трябва да обърнеш сайта на немски и с гугъл хром да си преведеш.

# 305
  • Luxemburg
Ботушите на Геокс съм ги купувала за дъщеря ми 32 размер. Имат си цип, не са целите кожени, а отзад е с нещо като ластик, разтеглив плат. Хубави са. Но на пръв поглед изглеждат като ботуши за яздене, особено ако сте с тесни панталони или клин. Въпреки това отново бих купила.

# 306
  • ... рееща се.
Момичета, скоро имало ли е филтри брита на добра цена?

# 307
https://www.amazon.de/s/ref=sr_st_price-asc-rank?keywords=power+ … rt=price-asc-rank Селектирала съм ти ги по цена.
https://www.amazon.de/Poweradd-Alugeh%C3%A4use-Automatische-Tech … er+bank+10000+mah Изборът на Амазон
селектирала съм ти тези с най-добри отзиви от купувачите.
Ако искаш да четеш мненията, трябва да обърнеш сайта на немски и с гугъл хром да си преведеш.
Мерси

# 308
  • София
Момичета, скоро имало ли е филтри брита на добра цена?

Понеже не съм ги следила офертите не мога да преценя дали цената е изгодна, но ми попадна брошурата на Кауфланд и от понеделник предлагат 3 бр за 27,99 лв. /намалени са от 39,99 лв./.

Скрит текст:

# 309
  • ВАРНА
Хм,последно за Брита филтрите съм поръчвала 6бр за 10,50лири ~ 27лв с доставката

# 310
  • София
Хм,последно за Брита филтрите съм поръчвала 6бр за 10,50лири ~ 27лв с доставката

Ooo, тогава определено не е никаква оферта, ама като си нямам представа...само ви чета че търсите и купувате, но не ми трябват и не съм запомнила офертите Simple Smile

# 311
  • София
Търся си ежедневни сребърни обеци, не много големи, но не и микроскопични.. препоръки?

# 312

Ooo, тогава определено не е никаква оферта, ама като си нямам представа...само ви чета че търсите и купувате, но не ми трябват и не съм запомнила офертите Simple Smile

И защо да не е оферта 4.50 лв. за филтър?

# 313
  • I want it all and I want it now.
Трябва ми ултра звукова четка да зъби с 4 накрайника 😊 Нещо и аз не мога да се оправя ще помоля за за помощ😀 Благодаря.

# 314
  • Sofia
Трябва ми ултра звукова четка да зъби с 4 накрайника 😊 Нещо и аз не мога да се оправя ще помоля за за помощ😀 Благодаря.

Купи си отделно накрайници, колкото ти трябват, четкит с повече от 2 не съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт