Пазаруване от Amazon - тема №75

• 115 654
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
  • Luxemburg
Нели, за кой амазон те интересува? В мобилното приложение можеш да сменяш между различните. Но по най-продавани няма. Има по цена, по ревюта и най-нови. В ибей има по най-продавани.

# 286
  • Сф
Момичешки ботушки Geoх- 23 размер, 13 евро + 10 евро доставка. Жалко, че няма да й станат зимата

https://www.amazon.de/Geox-Baby-M%C3%A4dchen-Each-Stiefel/dp/B06 … mp;th=1&psc=1

# 287
  • Бургас
Ботуши Geoх 41, 28 евро - https://www.amazon.de/Geox-Unisex-Erwachsene-Sofia-Schlupfstiefe … ments=p_89%3AGeox
Пукам се от яд, че не са моя номер.

# 288
  • Пловдив
Ботуши Geoх 41, 28 евро - https://www.amazon.de/Geox-Unisex-Erwachsene-Sofia-Schlupfstiefe … ments=p_89%3AGeox
И аз...

# 289
  • София

Дали пък няма да се обуват трудно, без цип са като гледам..

# 290
Нели, за кой амазон те интересува? В мобилното приложение можеш да сменяш между различните. Но по най-продавани няма. Има по цена, по ревюта и най-нови. В ибей има по най-продавани.
Сменила съм го на немския. Много ми е трудно. Търся примерно батерия, е как да видя коя е най изгодна, хубава и продавана? Явно ще ми трябва ръководство:)))

# 291
  • Варна
Някой ги купи Simple Smile , не успях да се класирам за сестра ми.

# 292
На мен щяха да са ми малки Sad

Да докладвам за сутиените на шок абсорбър - хубави са, струват ми се medium support, вместо high, но се преживява. Циповете също не са особено здрави, поне на пръв поглед. Страшно са умалени обаче! Добре, че в коментарите беше упоменато. Доживях да се видя с размер D Joy

# 293
  • София
Тези ботуши Geox , според мен, са с объркано описание.Те са от детската колекция, поради това са й без цип.

# 294
  • София
Черните ботуши са снимани само от едната страна, на кафявите се вижда цип. Но на снимките  отпред и отзад се вижда малка каишка, която покрива механизма на ципа в горната част.

# 295
  • ВАРНА

Да докладвам за сутиените на шок абсорбър - хубави са, струват ми се medium support, вместо high, но се преживява. Циповете също не са особено здрави, поне на пръв поглед. Страшно са умалени обаче! Добре, че в коментарите беше упоменато. Доживях да се видя с размер D Joy

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00368CKXS/ref=oh_aui_detail … ?ie=UTF8&th=1

За този модел на Shock Absorber  мога само хубави неща да кажа,аз и сестра ми сме чашка Д - страхотна поддръжка за тичане,скокове и т.н. Приятелка с G също е страшно доволна,ходи на фитнес. Януари бяха на 14лири,което е страхотна цена,много рядко падат до 20лири даже (зависи и от номера де )

# 296
  • София
Да се включа и аз по темата за спортни сутиени. С голяма чашка съм и съответно ми е необходима много добра поддръжка. От Shock Absorber не съм впечатлена, но съм пробвала друг модел, не този който е показала Моргана. До сега бях изключително доволна от един модел на Найк, но за съжаление много стара колекция и вече не се намира.
Преди месец в магазини Фешън галерия попаднах на този Много съм доволна. Ще разгледам и други на марката.

# 297
Аз не обичам закопчаване отзад тип сутиен и държах да има преден цип. То и заради това с триста зора намерих нещо. Сносни са на Shock, но никога не бих им дала първоначалната цена (говоря за тези, които аз взех). И пак казвам, поне 2 номера умалени. В случай, че някой ще купува.

# 298
  • Сф
Morgana, как върви номерацията на твоя, отговарят ли си?
85 Ц на кое тяхно отговаря?

# 299
  • ВАРНА
Morgana, как върви номерацията на твоя, отговарят ли си?
85 Ц на кое тяхно отговаря?

От отзиви аз също съм чувала,че подгръдната се взема същата,а чашката - може номер нагоре.В сравнение с другите сутиени са по-стегнати,но пък и с голям бюст няма как да тичаш и всичко да ти подскача,така че това си е предимството. Идеята е,че не ти се впиват само на прерамките,а натискът е равномерно разпределен и придържа всичко стегнато. Аз си нося 75Д,такъв си и поръчах - ок ми е,харесва ми да ми е стегнато (допреди месец си ползвах стария 75 на същата марка Smirk ) .Сестра ми носи Триумф 85Д - същия номер Шок Абсорбър и е ок за спорт. Приятелка с 75Е - взе си същия модел Шок Абсорбър,доволна от размера.Друга приятелка носи 75Е си взе 75 G - пак доволна. Според мен зависи за какъв спорт ви е - за тичане си изисква по принцип по-стегната поддръжка,така че същия номер за мен е ок.Ако става въпрос за нещо статично като пилатес или йога или дори фитнес на зала - може да се позволи и +1 подгръдна и +1или +2  чашка - иначе си е доста стегнат (особено в сравнение със сутиените в ежедневието)  ,въпреки че ластиците са широки,за да не се впиват. Така че всичко е до очаквания.Приятелката със 75Е и се видя малък в началото,но като потича една седмица и се съгласи,че поддръжката няма равна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт