СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 56 054
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, тази вечер изпаднах в депресия ... някоя от вас има ли проблем с целулит откакто е бременна? Нито ям тестено, нито нездравословно, нито опустошаван тонове храна - общо взето няма промяна в апетита... качила съм 3кг от началото... и одеве като се Мазах поредна доза анти стрий си видях целулита, той е НАВСЯКЪДЕ. Навсякъде където стисна, не е дълбок, изглежда повърхностен, но е там .... ужасно грозно се чувствам...и даже вече си усещам пък и ми се струва, че вече глезените не са същите като преди, а много по-подути. Някой да има същия проблем ?

# 136
Бях на преглед днес - 17-та г.с , но според доктора 16-та:) , за пръв път трябваше да видим пола, защото на БХС бебо се кривше и се беше обърнал с гръб. Та..по всяка вероятност ще е момченце и ми стана малко криво, защото се. Ях настроила за момиченце. Знам, че звучи тъпо, но аз имам много силна връзка с майка си и направо не мога да си представя , че ще гледам момче . Е, налага се , но не можах да се справя с първоначалното разочарование.
 С килограмите съм с 5 отгоре и се чувствам огромна, но вече спрях да ги мисля . Още година-две ще е така, после ще се отслабва ..дано:)

# 137
Twinkie, вероятно си почнала да задържаш вода. Не се отчайвай! Ако има някакво кремче - мажи, пий повече вода, а като се появи бебчето, ще влезеш във форма 🤗

# 138
Бях на преглед днес - 17-та г.с , но според доктора 16-та:) , за пръв път трябваше да видим пола, защото на БХС бебо се кривше и се беше обърнал с гръб. Та..по всяка вероятност ще е момченце и ми стана малко криво, защото се. Ях настроила за момиченце. Знам, че звучи тъпо, но аз имам много силна връзка с майка си и направо не мога да си представя , че ще гледам момче . Е, налага се , но не можах да се справя с първоначалното разочарование.
 С килограмите съм с 5 отгоре и се чувствам огромна, но вече спрях да ги мисля . Още година-две ще е така, после ще се отслабва ..дано:)

Винаги съм искала момиче дори и мъжът ми  и името и бях избрала, но забременях с момче и всеки път на преглед питах доктора дали не е станало момиче 😀  но след като се роди си мисля, че го обичам дори може и повече отколкото, ако бях родила момиче. Все пак момчетата са слабост на майките, сега чакам второ и ми беше все едно какво ще е 😊 оказа се момиченце и таткото е на 7 то небе 😀

# 139

Винаги съм искала момиче дори и мъжът ми  и името и бях избрала, но забременях с момче и всеки път на преглед питах доктора дали не е станало момиче 😀  но след като се роди си мисля, че го обичам дори може и повече отколкото, ако бях родила момиче. Все пак момчетата са слабост на майките, сега чакам второ и ми беше все едно какво ще е 😊 оказа се момиченце и таткото е на 7 то небе 😀

Чудесно се е получило при вас !:)
Аз просто съм дъртичка вече и най-вероятно ще останем с едно детенце , а и мисълта за две момчета за в бъдеще ме ужасява Simple Smile

# 140
Здравейте, някоя от вас има ли котки околоо себе си , понеже на двора имаме около 5 (и то само женски ) и скоро бебетата ще щъкат , пускали ли сте си изследване аз днес ще пускам за имуноглуболин  G и M за всеки случай Blush

# 141
Здравейте, някоя от вас има ли котки околоо себе си , понеже на двора имаме около 5 (и то само женски ) и скоро бебетата ще щъкат , пускали ли сте си изследване аз днес ще пускам за имуноглуболин  G и M за всеки случай Blush
аз имам котарак. В къща съм и той всеки ден излиза в двора. Чудех се дали и аз да не се изследвам. Thinking

# 142
аз имам котарак. В къща съм и той всеки ден излиза в двора. Чудех се дали и аз да не се изследвам. Thinking

Според мен е по добре да се изследвате, токсоплазмозата не е задължително да е от котка може и от месо да е Blush

# 143

Чудесно се е получило при вас !:)
Аз просто съм дъртичка вече и най-вероятно ще останем с едно детенце , а и мисълта за две момчета за в бъдеще ме ужасява Simple Smile

Да не те плаша, но момчетата са много палави 😊 и много привързани към майка си отколкото момиченцата.

# 144
  • Пловдив
Предполагам нямате котки от вчера,а от много години.Т.е отдавна сте изкарали токсоплазмозата и вече имате имунитет.Не може да се разболеете отново.Разбира се да се изследвате никога не е излишно.

# 145
Аз имам котки цял живот, гледани вън и вътре и сега само вътрешни. Пуснах си изследвания за токсоплазмоза, излезе че никога не съм карала. Няма такава зависимост, че като имаш котки задължително си боледувал. Иначе да, ако си го изкарал вече имаш имунитет. Важно е да ги обезпаразитявате редовно и да не ги оставяте да ви драскат.

# 146
През живота ми съм имала две котенца и двете съм ги гледала у нас. Отделно на село като сме ходели като малка съм ги гушкала и целувала, а също не съм карала токсоплазмоза.

За кг. съм вече 5 отгоре, днес взленах в 17 седмица. Много ми се иска максимум 12-15 кг. да кача до края.

# 147
Аз не съм качила нищо, а съм в края на 17та седмица. Скоро започвам пети месец. Simple Smile Не ме притесняват килограмите, но и не съм качила нищо. Не се вманиачавам в тях. Може би за останалите пет месеца да започна да качвам , то е нормално де, но се храня здравословно и спортувам.

# 148
  • Пловдив
Сега се сетих,че изследването за токсоплазмоза е в пакета за ЖК по касата.Сифилис,Хеп Б и Токсоплазмоза са едни от първите изследвания,които се пускат на бременната.Преровете си изследванията и вижте.Моята по ЖК също ми го е дала да го правя,но то си влиза към касата и е безплатно за нас

# 149
  • София
Аз все още не мога да намеря облекчение на тези ужасни киселини, вече съм в 6-ти месец и продължавам да повръщам заради тях. Disappointed
Пробвах Талцит, сода бикарбонат, газирана вода, храни, които не дразнят и нищо не ми помага.
Единствено леко по- добре се чувствам, ако вечерям рано към 16ч. и после не хапвам нищо.

От сладките неща не ме съблазняват шоколадовите неща, но ме изкушава постоянно сладоледът.
Принудих се и си поръчах 4 кг. био сладолед без консерванти и оцветители и сега поне спокойно мога да си хапвам без да се тормозя, че е много вреден.
С нетърпение чакам дините и пъпешите, обожавам.
Ягоди пробвах, все още са гумени.

Общи условия

Активация на акаунт