С какво ви дразнят свекървите - тема 93

• 78 475
  • 846
  •   1
Отговори
# 120
Браво. Продължавай в същия дух.😏
Трещи- от кумовете.
И , за да е честно каката ще има 3 чифта , а малката - един.😉😂😂😂
( след подаръка от ТЪЩАТА.)

# 121
  • Варна
Започна да става комично вече.

# 122
Започна да става комично вече.

Направо! Sweat Smile

Добре, че никоя от вас не ми е свекърва, гледайте си вашите свекърви/ снахи, че в началото всички сте много ларж, докато не се спречкате и после... станали 93 теми...

Както и да е, всеки има право на мнение и гледна точка, не е нужно всички останали да се съгласяват. Аз просто споделих с какво ме подразни моята свекърва веднъж. Ако някой се припознава в историята или по нещо се доближава, сори!

# 123
Ох, още ли се нищят тези бижута за бебета? Накрая аз ще се прежаля да ги купя, треперужки някакви ли трябва да са? Simple Smile Толкова пък дребнаво нещо.

# 124
И като купи и на двете каката пак ще е с повече ...
Наистина тъжна картинка, от сега ги учиш да са тотални егоисти и да смятат, че всички са им длъжни с нещо ...

# 125
  • София
Наистина тъжна картинка, от сега ги учиш да са тотални егоисти и да смятат, че всички са им длъжни с нещо ...
Не всички, само свекървата. За обеци от другата баба не се и намеква, защото нейните подаръци били от съце. Кумовете и те са длъжни само на едното дете.

Скоро в тази тема не бях попадала на толкова сметкаджийство, дребнавост и ограниченост. Съчувствам на свекървата. На нейно място бих се дистанцирала много силно.

# 126
Аз още искам да разбера къде е логиката тъщата да купи обеци и на двете , за да е честно?😁🤔

# 127
Не всички, само свекървата. За обеци от другата баба не се и намеква, защото нейните подаръци били от съце. Кумовете и те са длъжни само на едното дете.

Скоро в тази тема не бях попадала на толкова сметкаджийство, дребнавост и ограниченост. Съчувствам на свекървата. На нейно място бих се дистанцирала много силно.

Исках да приключа с коментарите, но как след такива извисени думи... Малко са идеалните като теб, а ако толкова й съчувстваш на свекърва ми, да ти я отстъпя за известно време, да видим каква песен ще запееш, представям си ти какво си цвете и колко ли те разнасят из форумите...

# 128
Колко е лошо, когато само в твоите очи имаш право да ламтиш за чуждите пари, а? Joy

# 129
  • Варна
Виж сега, има някои хора, които не очакват нищо от свекърите. Съответно и нямат разочарования. Аз например съм така, никога не съм изисквала. И се радвам на чудесни отношения с моята вече години наред.

# 130

Напротив, ако ги учех да са егоисти, нямаше да прибера обеците на каката, за да не е разочарована сестра й, а щях да кажа на малката да си иска от баба си. И нямаше да ги уча, че нищо не идва даром и наготово, че човек не може да има всичко...

# 131
Виж сега, има някои хора, които не очакват нищо от свекърите. Съответно и нямат разочарования. Аз например съм така, никога не съм изисквала. И се радвам на чудесни отношения с моята вече години наред.

Браво! Дано и занапред да е така!

# 132
Ама как да не го правиш? Казала си й, че обеци за нея няма, защото тези са на кака й, а на теб ти се свиди да й купиш нейни. После дори си взела първите под предтекст, че щом за малката няма, няма как голямата да си ги носи ... И това при все, че обеците са подарени преди да си родила второто дете, т.е. си чакала поне няколко години за да му обясниш как тези не са нейни и не може да ги носи.

# 133
Обикновено в темите влизам в положение на снахата, обаче тук искрено съчувствам на свекървата. Каквото и да направи, все не е добре.
Освен това, и аз мисля, че имате два чифта обеци. Защо е нужно да се дават още пари, като реално има две деца и два чифта обеци. Жената е практична и е решила да вземе нещо практично.
Честно, аз ако съм на мястото на тази свекърва, до тук ще съм с подаръците, а сина като си е избрал тази жена, да си живее с нея както намери за добре

Ти парите не ги мисли, нито пък мъжа на свекърва ми! Малко сте вие идеалните...
Аз пари, които не са мои, няма как да мисля, но не е и ваша работа да се разпореждате с пари, които не са ваши. Не мога да разбера защо е необходимо да има 3/4 чифта обеци за две деца, ама ваша си работа. Вместо да "затваряте" стотици левове в обеци и синджирчета и какво ли още не, може нещо по - практично да се измисли, но щом са ви в повече, купувайте злато. Лошо няма.
Мъжът на свекървата не съм го мислила, малко се натъжих за сина и Simple Smile, ама е пълнолетен, сам си е избирал жената.
Освен това далеч не съм идеална, но си гледам в моята паничка и съм научила моето дете, че има родители, които са длъжно да се грижат за него и да купуват каквото е необходимо. Ако някой подари нещо, то се приема с благодарност, ако не подари, няма сърдене. Въпрос на ценности

# 134
  • София

Исках да приключа с коментарите, но как след такива извисени думи... Малко са идеалните като теб, а ако толкова й съчувстваш на свекърва ми, да ти я отстъпя за известно време, да видим каква песен ще запееш, представям си ти какво си цвете и колко ли те разнасят из форумите...
Зле, момиче, много зле. Жалко, че децата ти ще попият поне част от този манталитет. Дано да е по-малко.

А колко ме разнасят из форума можеш да прочетеш и сама. А може и да продължиш да си фантазираш, твоя работа.

Общи условия

Активация на акаунт