На пазар във Варна - 49 тема

• 69 797
  • 775
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
В Крамер има всякакви размери торти и тортички, аз там поръчвам една съвсем мъничка, буквално 6 парчета за госпожите в градината, когато дъщеря ми има РД. Но не знам дали цената ще ти се стори сносна...

Ако искаш мога да проверя колко вървят, и без това имам ходене дотам след малко.

Супер си! Много ще съм ти благодарна, ако разбереш ориентировъчна цена Simple Smile

# 91
  • Варна
Ходих, видях Simple Smile Предлагат 4 вида от най-малките торти. Най-евтината беше  Кармен мисля, с бял шоколад - 11 лв. Най-скъпата е Радост - 22 лв и някакви ст. Може да се поръча и по телефона, казаха - най-късно два дни предварително.

# 92
  • Варна
Благодаря ти! Златна си Hug Аз ще отида на място да поръчам Simple Smile

# 93
Елитис много лъжат с цените и ги отрязах напоследък. Такава им била политиката, ми отговори касиерката на въпрос защо не ми продадат артикула на обявената цена, а на по-високата, която им излиза на касата. Така че имайте едно наум и гледайте добре при маркирането.

Елитис и аз не ги харесвам. Те имат цени на едро, цени на дребно, цени на промоция евентуално и всичко на един етикет. Много е бъркващо и накрая се получава че винаги плащам по-скъпо от очакването.

# 94
  • Варна
lady_mel, Крамер и аз все от там взимам малки торти !
Имат нов по-удобен сайт  с всички торти, цени . Погледни го Simple Smile

# 95
  • Варна
Аз съм много доволна от техните неща. Не са евтини, но винаги са ми били вкусни. А миналата година взех малка тортичка Радост за госпожите в градината, когато щерката има РД. Облизаха си пръстите, че и за още питаха Simple Smile Ама тя е яко шоколадова тортата и нормално парче човек трудно изяжда (на мен, разбира се, не ми се опира, но аз съм като наркоман за сладко). Обаче тия малките тортета идват точно парчетата им на размер колкото да ти стане вкусно и хубаво без да преядеш или да ти накърти сладкото.

# 96
  • ВАРНА
http://www.ambelino.com/about.php

От Амбелино съм винаги страшно доволна като вкус/цена /качество - колко малки торти правят може да се пита по телефона, гъвкави са

# 97
Къде могат да се купят пластмасови саксии във форма на сандъчета НО на разумни цени ?

# 98
  • Варна
Зара дали са приключили с прословутия ремонт, някой да знае?

# 99
Обявили са края на май, едва ли ще подранят.

# 100
  • Варна

Не са, днес минах покрай него.

# 101

Не са, днес минах покрай него.

Края на МАЙ месец!

# 102
  • Варна
Къде могат да се купят пластмасови саксии във форма на сандъчета НО на разумни цени ?
В Джъмбо имат доста голям сектор със саксии във всякакви размери. Сандъчета също виждам последните пъти. За цена не мога да кажа, но там едва ли ще са скъпи.

# 103
  • Варна
Здравейте,
отскоро се преместих на Колхозния пазар и търся козметик за оформяне на вежди и добър маникюрист. Ще се радвам на препоръки!
Вили - 0884/ 07 05 59
Вежди - 4 лв. Прави ги перфектни.
Салонът й се намира на павираната улижа зад Билата (така и не й запомних името)
Маникюрист - Живка - 0898/ 43 42 56
Перфектна. Работи в студио между пощата и стоматологията, по-близо до пощата. Първата пресечка на "Съборни", като вървиш от светофара на пощата към стоматология...

# 104
  • ВАРНА
 Павираната улица е" Беласица".

Общи условия

Активация на акаунт