Правили ли са ви хороскоп - 2?

• 115 989
  • 762
  •   1
Отговори
# 195
Каза ми също  че хороскопа съм го плащала и щял да ми остане за цял живот.Ако си направя хороскоп при нейния учител М.Левин ще ми каже същото.

# 196
Леко се изприщвам, когато някой квалифицира личния живот на човек като "фльонга". Допусни, че греши и си карай живота. Имам позната, която строго следва съветите на астролози и нумерология , и е на никъде. Буквално. Уж животът й трябваше да тръгне, ако ги послуша, ама не стана. Та не се притеснявай за нещо, която е хипотеза.
Имам пък и една друга приятелка, която в резултат на консултации, сама започна да учи астрология и сега е доста добра. Аз основно обикалям астролози, за да проуча степента на познаваемост, тъй като личният ми опит е скромен и не бих могла да преценя все още. Стрелец , обичам да проучвам 😃

# 197
Little.mermaid , помня те идеално Hug
Изобщо не се притеснявай за датата, един ден от всички други събития и данни е нищожна неточност.
За познаваемостта - много ми хареса мнението на krisi_1979 с примера за нейна позната, която е стигнала до задънена улица с ходене по астролози.
Не бива да се ползва астрологията с такива цели и намерения. Ползвайки астрологията като патерица, забравяме да вървим. И ефектът е много опасен -падаме така, че в един момент дори не знаем как да се изправим. Много ме е яд на това масово изкривено и кичозно използване на астрологичните познания.

# 198
Катерица, благодаря ти Hug

Аз не мога да кажа,че съм обикаляла,но имах интерес,чаках няколко месеца (понеже уча в чужбина) и после много съжалих.Освен това си показах картата в другата група и те ме успокоиха,че “чааак пък такива индикации за катастрофа няма” 😁

Изненадах се,че засега няма познаваемост,доста хора ми я препоръчаха,а и самата среща беше приятна,направи ми впечатление на много земен и усмихнат човек.

# 199
Един ден разлика няма значение при ректификацията, то и един месец почти няма

# 200
Ползвайки астрологията като патерица, забравяме да вървим. И ефектът е много опасен -падаме така, че в един момент дори не знаем как да се изправим. Много ме е яд на това масово изкривено и кичозно използване на астрологичните познания.

На мен една приятелка ми се чуди, вманиачена по астрологията, защо дори не гледам текущите транзити и не знам кое къде минава, през кой градус. Напълно разбирам желанието на някой човек да се консултира с астролог, когато се колебае, предстои му вземане на важно решение или е попаднал в задънена улица. Но постоянното обикаляне от астролог на нумеролог, от врачка на баячка не го разбирам. Или безхаберно обикаляне по астролози и сравняване на получените прогнози, това вече клони към болестно състояние.

# 201
Ползвайки астрологията като патерица, забравяме да вървим. И ефектът е много опасен -падаме така, че в един момент дори не знаем как да се изправим. Много ме е яд на това масово изкривено и кичозно използване на астрологичните познания.

На мен една приятелка ми се чуди, вманиачена по астрологията, защо дори не гледам текущите транзити и не знам кое къде минава, през кой градус. Напълно разбирам желанието на някой човек да се консултира с астролог, когато се колебае, предстои му вземане на важно решение или е попаднал в задънена улица. Но постоянното обикаляне от астролог на нумеролог, от врачка на баячка не го разбирам. Или безхаберно обикаляне по астролози и сравняване на получените прогнози, това вече клони към болестно състояние.

Всъщност е напълно нормален интерес. И да ако лекарят, който някога поради невъзможост да експериментира върху обекти, е експериментирала върху себе си, е бил болен, то "болните" в списъка са доста хора.

# 202
В крайна сметка всичко се познава чрез сравнение. А еталоните за качество  зависят от клиента, от неговите индивидуални потребности и разбирания. Проблем има, когато има "еталони", но няма адекватна база за сравнение.

# 203

Ами аз тогава бях попаднала в много задънена улица и помня,че изчетох старата тема от първата до последната страница преди да отида при Илиана.

Накрая се разтроих най-вече защото все пак е едно от доказаните имена и е авторитет,освен това беше доста хвалена в старата тема и си казах “край,щом тя ми казва,че е катастрофа,това ще е..” 😁

Също забравих много да благодаря на Sotis ,  a.l.e.n.a и на Катеричката ,защото тогава бях супер,мега,гига,ултра притеснена,а те веднага си направиха труда да видят картата ми. Simple Smile

Аз се интересувам от тези неща,харесва ми да чета за астрологията,дразня се когато някой ми каже “не вярвам в тия глупости”,защото това си е цяла наука.И въпреки това мисля,че не е хубаво да се обикаля от астролог на астролог,защото според мен консултацията има за цел да помогне,да насочи,а не да определя посоката в живота.

Едно е да се интересуваш от самата наука,друго е да си вманиачен по това да си правиш хороскоп и после да сравняваш 😁

# 204
  • София
Здравейте,момичета Simple Smile

Писала съм веднъж в предишната тема,но ви чета редовно.Правих си хороскоп при Илиана Магерова в началото на годината и останах с много смесени чувства,даже бях притеснена,защото ми каза,че не ме съветва да се женя,личният ми живот наподобявал катастрофа,било много сложно,вързано на фльонга и тн.
Засега не е познала почти нищо (да не кажа нищо),но пък ме описа много точно.

Възможно ли е според вас да е сбъркала при ректификацията? Защото когато я правеше,ми задаваше въпроси за минали събития и аз съм назовала грешна дата на едно от тях (Например вместо 27.08,съм казала 26.08).
Помня,че бях много разтроена,понеже като типично раче ми е много важна темата за партньор и тн.

Единственото,за което позна,беше кармична връзка и ми каза,че тя няма да продължи,защото в миналото сме били заедно,а такива връзки винаги приключват.
Питала съм някои астролози - и Вотей и Росен Петров-Саромир и учениците на Румяна Тончева - също - дават различни отговори колко е важно и колко не. Вотей е стрикна, учениците на Румана Тончева - също - вероятно защото са от една школа и имат един начин на прогнозиране. Тъй като впечатленията ми са от последния -  Росен Петров ме впечатли, като каза че събития идвали само при определени условия, заложени в самата карта и те били ограничени на брой и строго индивидуални - нещо споменаваш дир дир... се гледало там - часовник някакъв на някакви оси. Все едно се готвиш за урок с повторения и трябва да вземеш изпита. Сигурно има логика и е така. Добър е в кармичните определения, но казва, че не всичко било карма и тоя израз се използувал за щяло и нещяло. Употреби и нещо от рода, че зависи в какво вярваш - но картата сама се "грижи" да се сбъдне събитие - дори и да ти го кажели, ти ще забравиш. По прогнозите може да даде събития, но говори полвинчато и с нежение противно както съм свикнала на други места, защото счита че така несъзнателно се програмира другия и му се пречи да си изпълнява съзнателно Програмата на живота - така я нарече.   Другото което - за Магерова съм чула същото - в прогностигата не я бива, а разчитането на картите разчитала да те благоразположи докато уж ректифицирала с минали събития навързвала нещата. Адриана Вотей обаче е много точна и прецизна и това съм го чувала и чела от други девойки, ама щото сигурно й е основна професия. Филип пък е много добър във предсказване на световните или големите събития. Така че аз не чух от никого или не съм прочела от никой от тях личен план нещо да е фатално усукано - всяко нещо си има основание и причина - единия счита че са планетите чисто, другия посочва твой психологични особености, но никой не е употрибил такъв аксесоар от облеклото...Innocent Искам накрая да ви препоръчам да наблюдавате още едно име - Елена Пенчева или май се вика Елена Астро-Нюз. Много е свежа в някои неща особено свързани с емоциите и любовта... Мисля че работи с Филип Филипов. Лека от мен и до скоро.

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 03:00 от Anedra

# 205
чета ги в "Блондинка в астрологията", имат ли друга група?
До колкото ми казаха - Надежда май е и в някаква друга група - някаква Вселена, където са по-"дащни" на отговори. Росен Петров-Саромир са го засичали в групата на Филип Филипов, но не пише там. Напоследък давал мнения в групата на Краси Атсио или нещо такова - Антична астрология, където отговарят кратко на някой и друг хорар. До колкото разбирам там изповядат не астрология, а някаква друга астрология, която Росен Петров-Саромир и Краси Атсио твърдо подкрепят.
Разговори с Вселената се казва групата. https://www.facebook.com/groups/384435361712501/?ref=group_header

Росен от доста време не е там, излизаше и влизаше обиден няколко пъти, последно май излезе не по негово желание.

Там са "дащни" на отговори, но само ако показваш някакво разбиране на материята. Може и да те изгонят, ако пльоснеш карта и питаш какво виждат например.

# 206
  • София
Имам страничен въпрос, ако е за тук. Добре, ходили сме... Обаче - това астрологията професия ли е или услуга? Разбрах, че няма легални документи, астрологията не е призната за образование - по какъв начин се категоризират астролозите - някакъв съвет ли имат? Още повече останах с впечатление, че те взаимно не се признават...Fearful По силата на какво те дават образователни курсове, ако не са в училище - това търговския закон ли е или? и как се става астролог, ако няма регламент?

# 207
Там са "дащни" на отговори, но само ако показваш някакво разбиране на материята. Може и да те изгонят, ако пльоснеш карта и питаш какво виждат например.

Защото това е масова форумна практика и може би в групата имат други съображения за начина на водене на дискусии и са решили да я ограничат.

# 208
Здравейте ,имам едно питанеее от Анелия Лечева астролог има ли доволни?

# 209
  • в 1001-та нощ
Имам страничен въпрос, ако е за тук. Добре, ходили сме... Обаче - това астрологията професия ли е или услуга? Разбрах, че няма легални документи, астрологията не е призната за образование - по какъв начин се категоризират астролозите - някакъв съвет ли имат? Още повече останах с впечатление, че те взаимно не се признават...Fearful По силата на какво те дават образователни курсове, ако не са в училище - това търговския закон ли е или? и как се става астролог, ако няма регламент?

Всеки може да се образова, както намери за добре. То е все едно да питаш - как се става художник ... "всеки по своя начин и по своя път"...иначе има всякакви школи, курсове и т.н. Дали човек ще ползва знанието за собствени нужни, или за да бъде полезен някому, или за да се издържа ... това е друг въпрос. Дали някой има клиенти - е въпрос на комуникация, реклама, познаваемост ... И аз се чудя как има хора да ходят на врачки, но .... тълпи са ...

Хората се консултират с астрлози по различни причини - кой от любопитство, кой за да чуе нещо хубаво за светлината в тунела ... не рядко са пренавити по дадена тема, и според мен в такъв момент възприемт изкривено поднесената им информация. Аз лично не бих консултирала хора. Предпочитам да ползвам наученото за себе си. Не от егоизъм.

Общи условия

Активация на акаунт