Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои домашни маски за коса, които могат да бъдат приготвени?
Какви са ползите от яйчената маска за коса?
Как да направите маска за коса с кисело мляко?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои домашни маски за коса, които могат да бъдат приготвени?
-
Какви са ползите от яйчената маска за коса?
-
Как да направите маска за коса с кисело мляко?
-
Как да направите маска за коса с кокосово масло?
-
Какви са някои препоръки за избор на шампоан, маска или балсам за коса?
Пробвала съм кокосово,бадемово и арганово масло,но няма промяна.Само кокоса придава блясък на косата... Опитах и с тривитаминол,наистина съм очарована от ефекта,но от него не само косата ми, всички косми по тялото започнаха да растат като луди и се наложи да го спра...
Моля да ми предложите някакви наистина действащи маски и хубав регенериращ балсам за сухи краища
Следващато боядисване беше с Фито - ягодово русо. Като цяло изобщо не съм доволна от боята, а реално не е евтина. Ясно е, че явно обичам да си правя експерименти с косата, което не винаги води до особено приятни последствия
Цветът, който имам по рождение, като гледам каталозите е нещо между 5 и 6. След всичко това, няма да можеш да си направиш никакви полезни за теб заключения, просто защото след толкова бои едва ли някой би успял да предвиди резултата от поредно боядисване. С иноа преди години ме правиха в салон, върху естестена основа, мисля че сложиха осмица.Стана приятен цвят, отново с медни отенъци,но много бързо падна, по спомен и за това, и не повторих. Ползвах 9 процента окислител, стоях 35 минути. Дали е щадяща и до колко, може да каже само някой, който е ползвал боята по-дълъг период и има реални наблюдения. Така или иначе, теб ще те правят в салон, което предполага, че хората ще са наясно как ще процедират и няма да има изненади. Мисля, че далеч по-предвидими са резултати върху естествена основа. Извинявай за фермана.