Уелш Корги Пембрук

• 12 126
  • 5
  •   1
Отговори
Добър вечер, интересувам се за породата Корги, уникално сладки създания.
Мисля че нямат развъдник в България.. поне от няколко месеца търсене не намирам.
Има развъдници в чужбина, но искам да попитам някой ако е чувал, или знае дали има в България.
Благодаря, много искам това сладко създание ☺

# 1
  • София
И аз съм фен на породата, ще следя темата.

# 2
  • Майничка
Преди 3-4 години моя приятелка беше говорила с някакъв бургаски развъдник, в момента имаха само женски, а тя искаше мъжки или обратно, не помня, но после заминаха с мъжа й в САЩ и си е взела оттам.

# 3
Преди 3-4 години моя приятелка беше говорила с някакъв бургаски развъдник, в момента имаха само женски, а тя искаше мъжки или обратно, не помня, но после заминаха с мъжа й в САЩ и си е взела оттам.
Благодаря ще се разровя

# 4
Няма лигитимен развъдник в БГ, има не много внесени, може да потърсиш информация във фейсбук групата им - Corgi Bulgaria, но имай предвид, че цената му би била 1500лв+

# 5
  • Sofia, Bulgaria
Няма лигитимен развъдник в БГ, има не много внесени, може да потърсиш информация във фейсбук групата им - Corgi Bulgaria, но имай предвид, че цената му би била 1500лв+
Има легимен развъдник в София за породата а именно Golden Nicol FCI 01/99
Но няма бебета в момента. За цената сте прав/а такава е за истинско куче с родословие а в чужбина е същата но в евро.

Общи условия

Активация на акаунт