MasterChef България - сезон 4, тема 2

• 94 344
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
miraxi и аз това се зачудих, но ложе би без Ангелов няма кой да критикува тези неща хихи. Този Немигенчев ли е Попай ли е , рядко толкова дразнещ човек да имам по предаванията, много ми хареса Кристиана как му изкоментира десертчето. В този сезон все едни със самочувствие играчи без покритие.

# 181
  • София
...
По повод тази чиния аз вчера се замислих, че нали всичко в чинията трябва да става за ядене - неведнъж са им правили забележки. Та костта ли , "муцунката" ли ставаха за ядене. .....

Ами не е точно така, защото в някой от предишните епизоди в един мастър клас, точно рибния скелет пак го ползваха за презентация.

# 182
  • Испания
...
По повод тази чиния аз вчера се замислих, че нали всичко в чинията трябва да става за ядене - неведнъж са им правили забележки. Та костта ли , "муцунката" ли ставаха за ядене. .....

Ами не е точно така, защото в някой от предишните епизоди в един мастър клас, точно рибния скелет пак го ползваха за презентация.

На Михалчев:

И не само скелета, а и муцунката.

# 183
На мен ми е супер грозно това със скелета, но какво ли разбирам аз...

# 184
  • Ню Йорк
На мен ми е супер грозно това със скелета, но какво ли разбирам аз...

Ангелов така поднасяше калкана преди години, на парчета изпържен и върху скелета и отстрани чипс от кожата. Помня, че беше доста вкусен, но от тогава не е пускал нищо подобно в ресторанта си.

# 185
Днес решихме да пробваме италианския сладолед на Савина и за късмет се озовахме на откриването 😎 Беше Савина, разбира се - много усмихната и любезна. Дъщеря ми се ръкува с нея 😀 Бяха Кольо, Миряна + мъж и Цветанка с 1-2 деца. Джелатото ни хареса, а дъщеря ми се зарадва, че видя на живо част от участниците ✌

# 186
И блогъри е поканила.

# 187
Аз чак сега успях да изгледам епизодите от тази седмица. Пак Йорданка остана заслужено, според мен, като че ли започва да ми става по-симпатична. Издразниха ме Кольо и Николай Н., голямо самочувствие, голямо нещо, чак наглеят.

# 188
  • Испания
Михаела Костадинова: Топла салата с червено цвекло и сирене

https://www.facebook.com/notes/masterchef-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0% … 1579838588801818/

Кольо Минчев: Панакота със свежо манго и мента

https://www.facebook.com/notes/masterchef-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0% … 1577955662323444/

# 189
И тази вечер май няма много гледащи.

Лъчезара що тъй лошо към Аспарух? Тц-тц.

# 190
  • София
И тази вечер май няма много гледащи.

Лъчезара що тъй лошо към Аспарух? Тц-тц.
Аз гледам, но честно казано ми е скучно

# 191
  • София
Слушам го, чат-пат поглеждам.

# 192
Лъчезара ме дразни много.
Спаси участник, защото бил в топ 3, но за Йорданка забрави. Подля вода и на Аспарух, въобще тези " приятелства" дразнят вече.

# 193
  • София
И аз съм на линия, като жабата ту тук ту в капките...
Лъчезара постъпи кофти, но все пак неин избор е. Следващия път май няма да я спасят. Не само Йорданка.

# 194
  • София
Защо им се деконструират катмите?

Общи условия

Активация на акаунт