MasterChef България - сезон 4, тема 2

• 93 622
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Интересно ми е Станислав дали ще забие към кулинарията и да зареже пожарникарството  Rolling Eyes

# 631
  • Mediterraneo
Доволна съм! От самото начало харесах Станислав и той не ме разочарова. В първи сезон също моят фаворит спечели. Севда и Божана не ги харесвах и двете.

# 632
Интересно ми е Станислав дали ще забие към кулинарията и да зареже пожарникарството  Rolling Eyes
Не. Току що беше гост в БТВ и обясни, че това е призвание. Спасявал е много човешки животи вк. скоро на деца и не би се отказала въобще от тази мисия. Парите щял използва за продължения на курсове за готвачи, а не за собствен ресторант. Много симпатичен млад мъж е.

# 633
  • Sofia
Обучението в Лондон за какъв период ше е?

# 634
Шест месеца, но може и да бъркам, че толкова и гледах...

# 635
Интересно ми е Станислав дали ще забие към кулинарията и да зареже пожарникарството  Rolling Eyes
Не. Току що беше гост в БТВ и обясни, че това е призвание. Спасявал е много човешки животи вк. скоро на деца и не би се отказала въобще от тази мисия. Парите щял използва за продължения на курсове за готвачи, а не за собствен ресторант. Много симпатичен млад мъж е.
Понеже и аз предположих, че няма да остави професията си, към края на финала ми мина мисълта, че няма да му дадат наградата, само защото едва ли ще се посвети на кулинарството.

# 636
  • София-Младост
Няма изискване за какво ще си харчат парите Simple Smile

# 637
  • Пловдив
Пожарникарите се пенсионират доволно млади. Има време да стане и готвач.

# 638
Така е.
Но в такъв случай, за какво са му тези курсове, за да е най-добрият готвач сред пожарникарите ли Wink

# 639
Така е.
Но в такъв случай, за какво са му тези курсове, за да е най-добрият готвач сред пожарникарите ли Wink

Това е предаване за хоби-готвачи с определен награден фонд. Е, онази Севда, дето още не мога да й спомена името без яд, искаше да използва парите за инвитро процедури.
Какво ще прави парите си е негов проблем. Тук условието не като в НК да те вържат накрая и с договор... Ако иска ще стане и най-добрия готвач сред пожарникарите... Innocent Smile

# 640
Сега по БТВ е Станислав.
Цветомира каза, че тя била победител. На Станислав късметът му бил една идея повече от нейния 🙈 Толкова ли не може да се зарадва на чуждия успех...

# 641
  • Mediterraneo
Ех, тая Цвети, злобна си е! Сега по Бтв каза, че за себе си е първа, не е загубила, просто Станислав е имал повече късмет. Не пада по гръб, да признае, че може би наистина е бил по- добър!

# 642
Ех, тая Цвети, злобна си е! Сега по Бтв каза, че за себе си е първа, не е загубила, просто Станислав е имал повече късмет. Не пада по гръб, да признае, че може би наистина е бил по- добър!

Ужасно... А в началото я намирах за точна, обрана и честен играч... Станислав поне от начало до края запази една линия на поведение - на чест и достойнство.

# 643
  • Mediterraneo
Шест месеца, но може и да бъркам, че толкова и гледах...

3 месеца е, Станислав каза, че е бейсик ниво това, което е спечелил.

# 644
  • Велико Търново
Снощи й замръзна физиономията, като чу името на победителя. Преди да го обявят, Станислав й подаде ръка, после я поздрави, тя - нищо. Десертът й беше далеч от нивото за финал на Мастършеф, чинията на Станислав беше много по-впечатляваща.
В тази връзка, смешни са ми напъните на отпадналите участници в разни формати, като започнат да декларират, че те са победители - ами не, не са. Така беше и в Като две капки вода - обявили официално кой печели, ама Герито - не, аз съм си победител. Същата работа - Цветомира. Да, може в собствените си очи да се чувстват такива, защото са стигнали до този етап на предаването, но в крайна сметка победителя получава наградата.

Общи условия

Активация на акаунт